İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

maşallah oğluna darısı bizim başımıza inş.

yoğun bir çalışma temposuna benim inancım yok. Aslolan sistemli ve verimli çalışmaktır.
zaten okul çıkışı ödev ve ders tekrarı benim düşündüğüm.
normalde de test ve yardımcı kitaplardan faydalanıyor.
bunu sistemli hale getirmek.
aynı şeyi düşünüyoruz.:)

coşkuyu kızım geçen yıl basit bulmuştu.
tedesiin matematiğini bir ara çok aradım,bulamamıştım.
nette alıyorum artık kitapları.

maaşALLAH oğlunuza.
nereyi kazandı?

6.sınıf ortalamsı kaçtı?
kızımla kıyaslamak için soruyorum.95 kızımın ki
onun da hedefinde iyi bir okul var.
onu kazanmak için gayret ediyor.

ayrıca ben çalışıyorum.eve gidinceye kadar tv,tel ile zamanını harcamasını istemediğim için etüd merkezi düşünüyorum.
drshane ortamı değil benim istediğim de.

Benim kızım da coşku yayınlarını basit bulup zaman kaybı olarak görüyor.O yüzden biz de bu sene coşku almadık.

O zaman sanırım bu konuda şanslı annelerden biriyim çünkü oğlumun en başarılı olduğu dersler ingilizce ,fen ve matematik.

Bir de öğretmenleri ilk dönemin konuları az olacağı için sınavın çok kolay olacağını söylemişler.

6.sınıf ortalaması 99.91, 7.sınıf ortalaması 99.96 idş ancak ek puanından dolayı 108.96. 8.sınıf oryalaması 100 idi. İEL i kazandı.

yoğun bir çalışma temposuna benim inancım yok. Aslolan sistemli ve verimli çalışmaktır.
Bu konuda size kesinlikle katılıyorum.Bir çok arkadaşım çocuğuna bilgisayarı yasakladı .oğlum okuldan geliyor bir saat kadar bilgisayarını oynuyor sonra ders tekrarı ve derslerini yapıp biraz dinlendikten sonra test çözüyor şimdilik gördüğüm( sonuç ve olur bilemem ama) oğlumun sistemli çalıştığı.

sizlere bii
6.sınıf ortalaması 99.91, 7.sınıf ortalaması 99.96 idş ancak ek puanından dolayı 108.96. 8.sınıf oryalaması 100 idi. İEL i kazandı.

ay negüzel ben oğluma zorla ders çalıştırıyorumm

aslında birakacm peşini o olacak ama vicdanım el vermiyorrr

akşam zorla da olsa 40 tane türkçe 20 tane fenden test çözdürtümm

sizce yaprak test mi alayım yoksa kitap halinde olan testlerden mi alayımm

işte o her çocuk için farklı

ben kendim o kadar sistemliyimmm (çalışıyorum)

ama oğlum özellikle bi okadar sistemsizz

ders çalışmay hiç sevmiyor

bende bu duruma üzülüyoruum

evde şu an pc yasak tv yasak sade hafta sonları açıcam tv yi

Çalışınca tabii daha zor Ben evde olduğum için takip edebiliyorum benim dediğim arkadaşlarım da zaten evdeler çalışmıyorlar.

maaşALLAH tahmin etmiştim full yaptı diyince.
devlet okulunda mı okudu?
Allah hayırlı etsin.güzel bir lise.

bu konuda bilgim yok

ama oğluma öğretmenleri

palme yayının testlerini alın demiş

bakalım yarın özel ders başlayacak matematik o öğretmen ne önerecek

Hangi okula gidiyor oğlunuz?Matematik öğretmenin tavsiye kitabını, sonra bizimle de paylaşırsanız sevinirm.

Çalışınca tabii daha zor Ben evde olduğum için takip edebiliyorum benim dediğim arkadaşlarım da zaten evdeler çalışmıyorlar.

zaten biz oğlanla aynı andan evde çıkıyoruz aynı anda eve giriyoruz (özel okulda okuyor)

allah var öğrt. çok iligileniyor ama benim çocuğun içinde yok

ama bu yıl öğrt.görüştüm ben okulda tepesinde siz de evde tepesinDE OLAcaksınız dedi

Hangi okula gidiyor oğlunuz?Matematik öğretmenin tavsiye kitabını, sonra bizimle de paylaşırsanız sevinirm.

tabiki paylaşırımm

özel okulda sözün özü ve zirve yayınları

ayrıca çoşkunun testleri bunları okulda yapıyorlar ev içinde alıcam ayrıcaa

yok, peşini bırakmayacaksınız elbette ancak soğuk nefesinizi de ensesinde hissettirmeyeceksiniz :) zorla bir yere varılamaz bunu inanarak söylüyorum. Kişiye göre de değişiyor aslında. Eğer öğretmenleri alanında uzman kişilerse ki bizim hocalarımız gerçekten de öyleydi o zaman dersini dinlemesi yeterli oluyor. Kimi çocuk tekrara ihtiyaç duyuyor, kimi çocuk zamanla önceki bilgileri unuttuğu için arada geriye dönmek gerekiyor.
Benim oğlum sadece öğretmenlerini dinledi, ödevlerini yaptı, okulda yapılan denemelere katıldı. Onun dışında hiç test çözmeyi kabul etmedi, konuları çok iyi biliyorum vakit kaybı benim için bu dedi. Her çocuğun kapasitesine göre uygun harita çizilmeli. Bu nedenle yaprak alın veya soru bankası alın şeklinde bir yorumda bulunamayacağım ancak şöyle bir fikrim var; test çözmedeki amaç kişinin kendini denemesi ve durumunu değerlendirmesidir. Bu nedenle, her konu bitiminde iki farklı yayından ilgili konuyla ilgili test çözülüp, arada bir geriye dönüp tekrar yapılıp tekrar test çözülmesi verime ulaştırır gibi düşünüyorum. Yaprak testlerde her konudan tek test varken, soru bankalarında her konuda birden fazla test bulunur aradaki farkı budur. Düşünmeniz gereken iyice araştırıp uygun yayına karar vermektir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…