elbette çırpınıyorsunuz, yazınızdan bunu çıkardığım için yazdım zaten. içinden gelmesi lazım diyorsunuz ya çok doğru bu yüzden yıpranmayın diyorum. Ancak sorununu tespit edin ki işiniz kolaylaşsın. Bu arada zeki bir çocuksa ve çalışmadan yapabiliyorsa eğer, bilin ki her şey istediğiniz gibi olacak. :) tabi zeki olup ilgisi başka yönde de olabilir. Bu nedenle evvela sorunu bulmalısınız, ona göre de çözüm üretmeli.teşekkür ederim
inan alışkanlıklarınım sorumluluklarını kazandırmak için neler yaptım neler hiçbir zaman pes etmedim
işte olmayınca olmuyor bir çocuğun ders çalışmak kitap okumak test çözmek inan içinden gelmesi lazım
benim dürtmemle yapılan işten ona hayır gelir ne de bana ama ben hep uzaktan takipteyim öğretmenleri ile sürekli
diolag halindeyim bakalım nasıl olacak
elbette çırpınıyorsunuz, yazınızdan bunu çıkardığım için yazdım zaten. içinden gelmesi lazım diyorsunuz ya çok doğru bu yüzden yıpranmayın diyorum. Ancak sorununu tespit edin ki işiniz kolaylaşsın. Bu arada zeki bir çocuksa ve çalışmadan yapabiliyorsa eğer, bilin ki her şey istediğiniz gibi olacak. :) tabi zeki olup ilgisi başka yönde de olabilir. Bu nedenle evvela sorunu bulmalısınız, ona göre de çözüm üretmeli.
canım bizim okulun kursları var. onun için şifra var ama ders videoları izleniyor mu bilmiyorum. meb in kazanım testleri falan var bu arada onları mutlaka çözsünler.Devlet okuluna gidenlere ders videoları izleyebilmeleri için şifre mi vermişler*
Ders videolarını şifremiz olmadığı için açamıyoruz.Fakat kazanım testlerini indirdim.Güzel sorular var.canım bizim okulun kursları var. onun için şifra var ama ders videoları izleniyor mu bilmiyorum. meb in kazanım testleri falan var bu arada onları mutlaka çözsünler.
Matematik ve din kolaymış.Türkçede iki ,üç tane çelişkili soru varmış. neyse ki bizim ki Ömer Dayıyı doğru yapmışdurumlar nasıl arkadaşlar, hangi dersler zorlamış, din soruları bilgi sorusumuymuş okuduğunu anlama mı
Matematik ve din kolaymış.Türkçede iki ,üç tane çelişkili soru varmış. neyse ki bizim ki Ömer Dayıyı doğru yapmış
http://www.milliyet.com.tr/teog-dan-bir-omer-dayi-gecti-gundem-2153663/
Ömer Dayı'nın suçu ne
Çocuklarımız için hayırlısı. Oğlumda sorularda çok fazla zorlanmadığını söyledi.İnkılaptan biraz korkuyoruz. İngilizceyi 15 dakikada yaptım 15 dakikada kontrölünü yaptım dedi (ingilizceye karşı ayrı bir ilgisi var)selam
herkese geçmiş mi olsun der 1 teogu atlattık
sıra 2 toeoga geldi
matematik
türkçe
din
güzel geçmiş
fakat den bilgisinde ingilzde takılmış çokta kötü değil anne dedi
rabbim emeklerinin karşılığını verir inş.
Çocuklarımız için hayırlısı. Oğlumda sorularda çok fazla zorlanmadığını söyledi.İnkılaptan biraz korkuyoruz. İngilizceyi 15 dakikada yaptım 15 dakikada kontrölünü yaptım dedi (ingilizceye karşı ayrı bir ilgisi var)
Günaydıngünaydın
ne güüzel bizim de ingilizceyi hiç sevmiyorr
ama öğretmenimiz allah razı olsun bire bir ilgileniyorrr
Evet bakabildi bizden önce öğretmenleri bakmış zatenSonuçlar nasıl bakabildi mi çocuklar