- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
bizede sadece testini aldırdı fenci.bize coşkunun yaprak testlerini yaptırdılar sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizede sadece testini aldırdı fenci.bize coşkunun yaprak testlerini yaptırdılar sadece.
bizede sadece testini aldırdı fenci.
Hayir. Meb'in destek kursuna internetten kayıt olmak gerekiyormuş. Bunun için şifre gerekiyormuş. Onu verdiler.Devlet okuluna gidenlere ders videoları izleyebilmeleri için şifre mi vermişler*
SağolunHayir. Meb'in destek kursuna internetten kayıt olmak gerekiyormuş. Bunun için şifre gerekiyormuş. Onu verdiler.
7.sinif bu yil daha kararli gozukuyor ama bilemiyorumyaprak testler de her konuda 1 test bulunur, soru bankası daha iyidir, konuyu pekiştirir. kaçıncı sınıf ortalaması 70?
maşallah çok güzel ortlamalar,6.sınıf ortalaması 99.91, 7.sınıf ortalaması 99.96 idş ancak ek puanından dolayı 108.96. 8.sınıf oryalaması 100 idi. İEL i kazandı.
arkadaşım nasılsınn hatırladınmı beni,diyet sayfasındansizlere bii
ay negüzel ben oğluma zorla ders çalıştırıyorumm
aslında birakacm peşini o olacak ama vicdanım el vermiyorrr
akşam zorla da olsa 40 tane türkçe 20 tane fenden test çözdürtümm
sizce yaprak test mi alayım yoksa kitap halinde olan testlerden mi alayımm
kızım fen lisesine girdi bu sene bizim öğretmenlerimiz palme aldırdı hepbu konuda bilgim yok
ama oğluma öğretmenleri
palme yayının testlerini alın demiş
bakalım yarın özel ders başlayacak matematik o öğretmen ne önerecek
evet biz şimdi aldık lise bir için birde esen yayınları aldık,okulun önerdikleri,palme ve esen birde fdd renkli olanlardanbi de bi kitap önermişti bir etüt merkezi öğretmeni. Kitabın ismi teogtan önce çözülmesi gereken 1000 soru. Oğlum beğenmişti bu yayını, bi araştırın. Palme, aslında lise üzerine yayın çıkaran bir yayınevi olduğu için teog üzerine çıkardığı kitaplar nasıldır bilemiyorum. eba.gov.tr de de sorular var bakanlığın sitesinde. onları da çözdürün, bi de geçmiş yılların soruları ve hatalı sorular dahil olmak üzere çözülmeli ve soru tipleri hakkında fikir sahibi olunmalı.
yasemincim youtube girGİRDİM
bir tane test yazdırdım
fazla birşey bulamadım
fırsatım oldukça inceleyeceğim
eğer başka siteler varsa soru çözmek için yardımcı olursanız sevinirimm
soru bankaları olsun yaprak testler az soru oluyorrr
isabet olmuş, iyi ki İstanbul Lisesine girmiş. Çok memnunuz, öğretmenler profesyonel çok ciddiyetle mesleklerini icra ediyorlar ve alman mufredat sistemini çok beğendik. Allah herkese nasip etsin, teşekkürlermaşallah çok güzel ortlamalar,
benim kızımda adana fen lisesini kazandı
sizinki istanbul erkek lisesi değilmi
kızımın sınıf arkadaşıda anadan istanbul erkek lisesine gitti,2 sınavda fulldu ama ortalama az düşük olduğundan galatasaraya giremedi
Ay canım anadan yazmışım adanadan demek istedim,evet canım oda çok memnun okulundan kızımın sınıf arkadaşıydı adanada ful çekti 2 sınavda ama ortalama az düşüktüisabet olmuş, iyi ki İstanbul Lisesine girmiş. Çok memnunuz, öğretmenler profesyonel çok ciddiyetle mesleklerini icra ediyorlar ve alman mufredat sistemini çok beğendik. Allah herkese nasip etsin, teşekkürler
arkadaşım nasılsınn hatırladınmı beni,diyet sayfasından
soru bankalarında daha çok test var birde anafenede bakın bir konuyla ilgili çok test var
yasemincim youtube gir
oraya tonguç akedemi yaz,
2 tane hoca var
eski anlatılan konuları bul ,teog ile ilgili bütün konuları oyunla ,neşeyle komiklikle anlatmışlar,oğlunla otur birlikte dinleyin seveceğinizden hata bayılacağınızdan eminim,dersi sevmiyen çocuk bile sever yani okadar güzel anlatıyor,ilk başta oğlun sevmesede sen önce dinle ve onuda çağır dinlet
Aynen ,sana katılıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teog-da-acik-uclu-soru-sistemi-geliyor.868092/
bayılıcım, benim ki 8 i bitirene kadar bişey değiştirmeseniz, 3 senecik kaldı
ooo sizin işiniz hepten zor, 6 da demek ki, 3 yıl süren bir maç :) bir yandan da şimdiden farkına varmanız güzel zira 3 seneki not ortalamaları etkili, bu yönde çalışmalar başlamalı :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teog-da-acik-uclu-soru-sistemi-geliyor.868092/
bayılıcım, benim ki 8 i bitirene kadar bişey değiştirmeseniz, 3 senecik kaldı
zihin kapalılık sorunları yok ki :) ip ucu kaçırmadan okulunu takip etsin yeterli, teog zor bir sınav değil eski sbs ler gibi. Ayrıca ne yaparsak yapalım sonunda bu işin acısı manevi olarak daha çok bizden çıkıyor, o nedenle kendinizi yıpratmadan takipte kalın. Zorlanmanızın ana sebebini bulun ve onu bertaraf etmek adına çalışmalar başlatın. Amaç onların iyi bir liseye yerleşmesinden ziyade, ders çalışma alışkanlığı kazanmaları, disiplin, duyarlılık ve sorumluluk alma yeterliliklerinin gelişmesi olmalı çünkü liseye yerleşmekle iş bitmiyor. Bilmem anlatabildim mi? :) detaylı bir konu bu ve tüm geleceklerini etkiliyor.cnm bu videoların bakıcam
ama oğlan beni gerçekten çok zorluyorrr
allah herrkesin evlatlarına zihin açıklığı versinnn
zihin kapalılık sorunları yok ki :) ip ucu kaçırmadan okulunu takip etsin yeterli, teog zor bir sınav değil eski sbs ler gibi. Ayrıca ne yaparsak yapalım sonunda bu işin acısı manevi olarak daha çok bizden çıkıyor, o nedenle kendinizi yıpratmadan takipte kalın. Zorlanmanızın ana sebebini bulun ve onu bertaraf etmek adına çalışmalar başlatın. Amaç onların iyi bir liseye yerleşmesinden ziyade, ders çalışma alışkanlığı kazanmaları, disiplin, duyarlılık ve sorumluluk alma yeterliliklerinin gelişmesi olmalı çünkü liseye yerleşmekle iş bitmiyor. Bilmem anlatabildim mi? :) detaylı bir konu bu ve tüm geleceklerini etkiliyor.