İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Devlet okuluna gidenlere ders videoları izleyebilmeleri için şifre mi vermişler*

6.sınıf ortalaması 99.91, 7.sınıf ortalaması 99.96 idş ancak ek puanından dolayı 108.96. 8.sınıf oryalaması 100 idi. İEL i kazandı.
maşallah çok güzel ortlamalar,
benim kızımda adana fen lisesini kazandı
sizinki istanbul erkek lisesi değilmi
kızımın sınıf arkadaşıda anadan istanbul erkek lisesine gitti,2 sınavda fulldu ama ortalama az düşük olduğundan galatasaraya giremedi

sizlere bii

ay negüzel ben oğluma zorla ders çalıştırıyorumm

aslında birakacm peşini o olacak ama vicdanım el vermiyorrr

akşam zorla da olsa 40 tane türkçe 20 tane fenden test çözdürtümm

sizce yaprak test mi alayım yoksa kitap halinde olan testlerden mi alayımm
arkadaşım nasılsınn hatırladınmı beni,diyet sayfasından
soru bankalarında daha çok test var birde anafenede bakın bir konuyla ilgili çok test var

bi de bi kitap önermişti bir etüt merkezi öğretmeni. Kitabın ismi teogtan önce çözülmesi gereken 1000 soru. Oğlum beğenmişti bu yayını, bi araştırın. Palme, aslında lise üzerine yayın çıkaran bir yayınevi olduğu için teog üzerine çıkardığı kitaplar nasıldır bilemiyorum. eba.gov.tr de de sorular var bakanlığın sitesinde. onları da çözdürün, bi de geçmiş yılların soruları ve hatalı sorular dahil olmak üzere çözülmeli ve soru tipleri hakkında fikir sahibi olunmalı.
evet biz şimdi aldık lise bir için birde esen yayınları aldık,okulun önerdikleri,palme ve esen birde fdd renkli olanlardan
ortaokulda hiç palmeyi duymamıştım
biz daha çok her desten konu anlatımlı aldık,sonra ordan ve kitaptan tekrar ettik bol bol soru bankaları çözdük,
matematik için hersene adım adım matematik aldım,içinde bir konuyla ilgili 10 defa soru soruyor,ve çocuk çözerken artık tam kavrıyor,
İngilizce içinde 3 yıldır maraton aldım 3 lü bir kitap,kalın olandan dersi kavrıyor ve testler çözdü,
Şimdide 7 ye giden bir kızım daha var,onunla sistemi ilerliyoruz,okulun açıldığı günden başladı ders çalışmaya,2nci gü ne işlediyseler hemen tekrar edip test çözmeye ve kitaplardaki birinci ünitedeki testleri çözdük,maşallah bu sene herşeyin farkında geçen sene hep ben derdim derse geç diye,şimdi eve gelip ymeği yiyor bakıyorum eline kitaplarını almış tekrarlara başlıyor,hakkımızda hayırlısı
bu sene kurtuldum derken büyükten şimdide küçüğün heyacanı var

GİRDİM

bir tane test yazdırdım

fazla birşey bulamadım

fırsatım oldukça inceleyeceğim

eğer başka siteler varsa soru çözmek için yardımcı olursanız sevinirimm

soru bankaları olsun yaprak testler az soru oluyorrr
yasemincim youtube gir
oraya tonguç akedemi yaz,
2 tane hoca var
eski anlatılan konuları bul ,teog ile ilgili bütün konuları oyunla ,neşeyle komiklikle anlatmışlar,oğlunla otur birlikte dinleyin seveceğinizden hata bayılacağınızdan eminim,dersi sevmiyen çocuk bile sever yani okadar güzel anlatıyor,ilk başta oğlun sevmesede sen önce dinle ve onuda çağır dinlet

maşallah çok güzel ortlamalar,
benim kızımda adana fen lisesini kazandı
sizinki istanbul erkek lisesi değilmi
kızımın sınıf arkadaşıda anadan istanbul erkek lisesine gitti,2 sınavda fulldu ama ortalama az düşük olduğundan galatasaraya giremedi
isabet olmuş, iyi ki İstanbul Lisesine girmiş. Çok memnunuz, öğretmenler profesyonel çok ciddiyetle mesleklerini icra ediyorlar ve alman mufredat sistemini çok beğendik. Allah herkese nasip etsin, teşekkürler

isabet olmuş, iyi ki İstanbul Lisesine girmiş. Çok memnunuz, öğretmenler profesyonel çok ciddiyetle mesleklerini icra ediyorlar ve alman mufredat sistemini çok beğendik. Allah herkese nasip etsin, teşekkürler
Ay canım anadan yazmışım adanadan demek istedim,evet canım oda çok memnun okulundan kızımın sınıf arkadaşıydı adanada ful çekti 2 sınavda ama ortalama az düşüktü

arkadaşım nasılsınn hatırladınmı beni,diyet sayfasından
soru bankalarında daha çok test var birde anafenede bakın bir konuyla ilgili çok test var

merhaba canım tanımam mı hiç

nasılsın

ben hala diyetle boğuşuyorumm

anafen testleri de çözüyoruzzz

yasemincim youtube gir
oraya tonguç akedemi yaz,
2 tane hoca var
eski anlatılan konuları bul ,teog ile ilgili bütün konuları oyunla ,neşeyle komiklikle anlatmışlar,oğlunla otur birlikte dinleyin seveceğinizden hata bayılacağınızdan eminim,dersi sevmiyen çocuk bile sever yani okadar güzel anlatıyor,ilk başta oğlun sevmesede sen önce dinle ve onuda çağır dinlet

cnm bu videoların bakıcam

ama oğlan beni gerçekten çok zorluyorrr

allah herrkesin evlatlarına zihin açıklığı versinnn

cnm bu videoların bakıcam

ama oğlan beni gerçekten çok zorluyorrr

allah herrkesin evlatlarına zihin açıklığı versinnn
zihin kapalılık sorunları yok ki :) ip ucu kaçırmadan okulunu takip etsin yeterli, teog zor bir sınav değil eski sbs ler gibi. Ayrıca ne yaparsak yapalım sonunda bu işin acısı manevi olarak daha çok bizden çıkıyor, o nedenle kendinizi yıpratmadan takipte kalın. Zorlanmanızın ana sebebini bulun ve onu bertaraf etmek adına çalışmalar başlatın. Amaç onların iyi bir liseye yerleşmesinden ziyade, ders çalışma alışkanlığı kazanmaları, disiplin, duyarlılık ve sorumluluk alma yeterliliklerinin gelişmesi olmalı çünkü liseye yerleşmekle iş bitmiyor. Bilmem anlatabildim mi? :) detaylı bir konu bu ve tüm geleceklerini etkiliyor.

zihin kapalılık sorunları yok ki :) ip ucu kaçırmadan okulunu takip etsin yeterli, teog zor bir sınav değil eski sbs ler gibi. Ayrıca ne yaparsak yapalım sonunda bu işin acısı manevi olarak daha çok bizden çıkıyor, o nedenle kendinizi yıpratmadan takipte kalın. Zorlanmanızın ana sebebini bulun ve onu bertaraf etmek adına çalışmalar başlatın. Amaç onların iyi bir liseye yerleşmesinden ziyade, ders çalışma alışkanlığı kazanmaları, disiplin, duyarlılık ve sorumluluk alma yeterliliklerinin gelişmesi olmalı çünkü liseye yerleşmekle iş bitmiyor. Bilmem anlatabildim mi? :) detaylı bir konu bu ve tüm geleceklerini etkiliyor.

teşekkür ederim

inan alışkanlıklarınım sorumluluklarını kazandırmak için neler yaptım neler hiçbir zaman pes etmedim

işte olmayınca olmuyor bir çocuğun ders çalışmak kitap okumak test çözmek inan içinden gelmesi lazım

benim dürtmemle yapılan işten ona hayır gelir ne de bana ama ben hep uzaktan takipteyim öğretmenleri ile sürekli

diolag halindeyim bakalım nasıl olacak

X