merhaba hanımlar ben birşey sormak istiyorum tercih yaparken ikamet ne derece önemli
başarılı bir çocuk heedefleri olan tatilde dahi ders çalışıyor ben onu buraya baglamak istemiyorum özele hiç vermek istemiyorum
kito biz bi sabancı bi istanbul erkek lisesi vs. hep şehir merkezlerinde bu sebebden buradan tasınmak istiyorum lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın avantajlar yada dezavanajlar nelerdir
sizin için uygun adres İstanbul Lisesidir. Benim oğlumun da tek tercihi orasıydı,sayısalcı o da. Anadolu yakasındayız biz ama marmaray ile ulaşımı 40 dk.kadar. Sizin herşeyiniz avrupa yakasındaysa şayet, metro ağına yakın bir yerlere gelmenizi öneririm. Anlattıklarınızdan da şunu çıkardım ki, başarılı ve öğrenmeye açık bir çocuk. Hedefi büyük tutmakta her zaman yarar vardır. :)olsun canın sag olsun senin 350 düşük bşze göre biz özel ders almayada başladık akviye kiap hazırlıklara başladık sözelci değil benim oğlum sayısalcı aslında o hava harp istiyor ama ben asker olmasını istemiyorum
kito sahi senin yavrun hangi okulu kazandı
ne yaptın kit
Brave ilk hafta en yüksek puanlılar alınmıştır muhtemelen.Sanmıyorum torpil olabileceğini.Kaç puan yukardaydı yazdığın okul?neden böyle oluyor arkadaşlar bu sistemde torpil falan oluyor mu...
ilk tercihler yapılmadan önce (hani 24 tercih hakkında) istediğim 1. okulun puanı ile aramızda 12 puan fark vardı. (Bizim puanımız yüksekti. kesin bu cepte dedim) İlk tercihten sonra oranın puanı 23 puan yükseldi. yani aramızda şuan 11 puan fark oluştu. Ama şimdi işte nakil olmadı. Diğer istediğim okul ile aramızda (asıl evime yakın olan burası) şuan 30 puan fark var. Sence tutarmı bu ikisinden biri. 2. cisini daha fazla istiyorum.Brave ilk hafta en yüksek puanlılar alınmıştır muhtemelen.Sanmıyorum torpil olabileceğini.Kaç puan yukardaydı yazdığın okul?
Başka seçeneklerede bak brave.Zor gibi.Bir arkadaşımın kızı ilk nakillerde 2 puan üstündeki okula yerleşemedi.ilk tercihler yapılmadan önce (hani 24 tercih hakkında) istediğim 1. okulun puanı ile aramızda 12 puan fark vardı. (Bizim puanımız yüksekti. kesin bu cepte dedim) İlk tercihten sonra oranın puanı 23 puan yükseldi. yani aramızda şuan 11 puan fark oluştu. Ama nakil olmadı. Diğer istediğim okul ile aramızda (asıl evime yakın olan burası) şuan 30 puan fark var. Sence tutarmı bu ikisinden biri. 2. cisini daha fazla istiyorum.
Başka seçeneklerede bak brave.Zor gibi.Bir arkadaşımın kızı ilk nakillerde 2 puan üstündeki okula yerleşemedi.
Eve yakın başka seçenekleride dene bence,bunlarıda yaz ama.
Tabii ki yazabiliyorsun.Başka şehir bile yazabilirsin.peki tercihlerimin arasında olmayan bir okulu bu tercihlere yazabiliyormuyum
Tabii ki yazabiliyorsun.Başka şehir bile yazabilirsin.