İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

merhaba hanımlar ben birşey sormak istiyorum tercih yaparken ikamet ne derece önemli

ben konuyu yanlış anlamışım :)
bahçeşehirdeyseniz , beylikdüzü ,büyükçekmece ve çatalcayada bakabilrisiniz.
hem ters trafik hem puanları 350 civarı iyi okullar var.

kito biz bi sabancı bi istanbul erkek lisesi vs. hep şehir merkezlerinde bu sebebden buradan tasınmak istiyorum lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın avantajlar yada dezavanajlar nelerdir

kito biz bi sabancı bi istanbul erkek lisesi vs. hep şehir merkezlerinde bu sebebden buradan tasınmak istiyorum lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın avantajlar yada dezavanajlar nelerdir

350 puan deyince şaşırdım , sanki düşük puanlı istiyorsun diye düşündüm.
ben bu yazışmada herşeyi yanlış anlıyorum

bahçelievlerde adnan mendere var.Birde eğer sözel ağırlıklı tercih yaparsanız sosyal bilimler liseleri var.
tavsiye ederim.

olsun canın sag olsun senin 350 düşük bşze göre biz özel ders almayada başladık akviye kiap hazırlıklara başladık sözelci değil benim oğlum sayısalcı aslında o hava harp istiyor ama ben asker olmasını istemiyorum
kito sahi senin yavrun hangi okulu kazandı

aslında harp okulları çok iyi eğitim veriyor ama sonrasını düşününce bende göndermek istemezdim herhalde.
Benim oğlum bakırköyde bir anadolu lisesi kazandı.Çok parlak değildi puanımız zaten.Biz sözel ağırlıklıyız ama mmalesef okul sayısı kısıtlı sosyal bilirmlerde.

sizin için uygun adres İstanbul Lisesidir. Benim oğlumun da tek tercihi orasıydı,sayısalcı o da. Anadolu yakasındayız biz ama marmaray ile ulaşımı 40 dk.kadar. Sizin herşeyiniz avrupa yakasındaysa şayet, metro ağına yakın bir yerlere gelmenizi öneririm. Anlattıklarınızdan da şunu çıkardım ki, başarılı ve öğrenmeye açık bir çocuk. Hedefi büyük tutmakta her zaman yarar vardır. :)

Brave ilk hafta en yüksek puanlılar alınmıştır muhtemelen.Sanmıyorum torpil olabileceğini.Kaç puan yukardaydı yazdığın okul?
ilk tercihler yapılmadan önce (hani 24 tercih hakkında) istediğim 1. okulun puanı ile aramızda 12 puan fark vardı. (Bizim puanımız yüksekti. kesin bu cepte dedim) İlk tercihten sonra oranın puanı 23 puan yükseldi. yani aramızda şuan 11 puan fark oluştu. Ama şimdi işte nakil olmadı. Diğer istediğim okul ile aramızda (asıl evime yakın olan burası) şuan 30 puan fark var. Sence tutarmı bu ikisinden biri. 2. cisini daha fazla istiyorum.

Yoksa 30 km uzaklıktaki yeni bir okula gitmek zorunda kalacak. Daha bu sene eğitim öğretime başlayan bir okula : ((( işte o zaman kötü.... yeni okul daha öğretmenleri atanmamış. herşeyi eksik

Başka seçeneklerede bak brave.Zor gibi.Bir arkadaşımın kızı ilk nakillerde 2 puan üstündeki okula yerleşemedi.
Eve yakın başka seçenekleride dene bence,bunlarıda yaz ama.

Başka seçeneklerede bak brave.Zor gibi.Bir arkadaşımın kızı ilk nakillerde 2 puan üstündeki okula yerleşemedi.
Eve yakın başka seçenekleride dene bence,bunlarıda yaz ama.

peki tercihlerimin arasında olmayan bir okulu bu tercihlere yazabiliyormuyum

napıcam ben yaa bankamı soysamm koleje göndermek için yoksa şirketimi dolandırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…