İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

çocuklarınızın sonuçları nasıl hanımlar, istediğiniz gibi olmuştur umarım

yok canım benim çocuğum girmedi gazetede yazıyor açıklandı diye ben de topiği takip ettiğimden merak ettim çocuklarınızın durmunu

notlar girilmemiş daha 1. yazılı notları da kaldırılmış. Hummalı bir çalışma var gibi.. Ekranım açık beklemedeyimo_O ayy heycan bastıı

notlar girilmemiş daha 1. yazılı notları da kaldırılmış. Hummalı bir çalışma var gibi.. Ekranım açık beklemedeyimo_O ayy heycan bastıı

Gecen teog sonuçları açıklamadan öncede böyle olmuştu renkli olan notlar görünmüyordu evet hummalı bir çalışma olduğu kesin acaba gecen seferki gibi saat 8:00 demi açıklanacak sonuçlar.

Gecen teog sonuçları açıklamadan öncede böyle olmuştu renkli olan notlar görünmüyordu evet hummalı bir çalışma olduğu kesin acaba gecen seferki gibi saat 8:00 demi açıklanacak sonuçlar.

Benim ki aradı açıklandı diye. e okul da not bilgisine değilde en alttaki ŞUBE YAZILI ORTLAMALARI diye bir başlık var oraya bakın. Orada görünüyor. Yani açıklanmış ben baktım

Gördün mü sende , kimse o başlığa bakmadı sanırım. Hep not bilgisine baktık..

evet açıklanmış bizimki batırmış matematik 60 İngilizce 50 fen 85 Türkçe 75 bakalım ne olacak

evet açıklanmış bizimki batırmış matematik 60 İngilizce 50 fen 85 Türkçe 75 bakalım ne olacak
Canım 1. teogu nasıldı düşürmüşmü notları

benim kide matematikte çok kötü 40 puan şaka gibi, :KK47:
diğerleri iyi ama bu batırdı bizi

Oğlumun notu beklediğinden iyi geldi
tereddütte kaldıklarını yanlış demiş bu sebeple daha iyi bir sonuç gibi.
yine de ortalama diyebileceğim bir puanı olacak.
Buna da şükür
:)

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ortaokullarda liseye geçişte ek puan veriyor mu acaba bu konuda bilginiz var mı

ee peki şimdi ne yapacağız. Notlar belli oldu. puanı kaç nasıl hesaplıyoruz. kafamda deli sorular:KK51:

şimdi 25 haziranda açıklanan okul puanlarını bekleyeceğiz. Bizimkinin ortalaması 409 geliyor acaba diyorum sıradan bir Anadolu lisesine gitmesindense sağlık meslek lisesine gitmesi daha mı iyi olur daha onunla konuşmadım öncelikle oğlum isterse tabi siz ne dersiniz neyi önerirsiniz bana

bende meslek lisesine göndersem mi kararsızlığını yaşıyorum.Oğlum fazla ilgili değil sanki kararı bana bırakmış gibi.
Büyük sorumluluk hissediyorum.
Keşke meslek liselerinin hepsi gerçekten iyi olsa...

X