İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

evet geçmişler olsun çocukların hakkında hayırlısı

Hepimize geçmiş olsun.bizde 2 tarih 1 mat yanlışla kapattık.ilk dönemde 2 yanlış vardı.sonuçlar haziranın 5inde açıklanacak sanırım.

Arkadaslar oglum notunu hesapladim r fen lisesi sansimiz yok.siradan bir anadolu lisesindense guzel meslek liseleri var.saglik gibi ucak elekfonigi gibi bilgisi olan varmi ne dersiniz

merhaba arkadaşlar 2. Teog sınavı bitti. Şimdi 3. yazılılara hazırlık zamanı geldi. 3. yazılılarda hangi konular çıkacak bilen var mı acaba !

Merhaba Tüm teog anneleri hepimize gecmiş olsun öncelikle ...grubu yeni bulduğum için üzüldüm..umarım Sınavlar hep iyidir çevrenizde tam yapan var mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim. ... Gorusmek uzere

Arkadaşlar belki beni tuhaf bulacaksınız ama ben şimdiden 9 sınıfın derdine düştüm. Dershane olmayacak bu durumda ek yardım nasıl yapacağız çocuklara düşündünüz mi hiç özel dersler çok pahalı hadi bir ders aldırdık diğer dersler ne olacak. Birde bilen var mı lisede hafta sonu ek hani dersler oluyor mu devletin ücretsiz verdiği derslerden bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar belki beni tuhaf bulacaksınız ama ben şimdiden 9 sınıfın derdine düştüm. Dershane olmayacak bu durumda ek yardım nasıl yapacağız çocuklara düşündünüz mi hiç özel dersler çok pahalı hadi bir ders aldırdık diğer dersler ne olacak. Birde bilen var mı lisede hafta sonu ek hani dersler oluyor mu devletin ücretsiz verdiği derslerden bilgisi olan var mı ?
Şöyle bir önerim olabilir hangi ildesiniz bilmiyorum ama üni. Öğrencilerinden ya da lise son öğrencilerinden çocuğunuza ders aldırabilirsiniz. Bende üni öğrencisiyim oturduğum sitedeki komşuların çocuklarına özel ders veya toplu ders veriyorum hem uygun oluyor onlar için de bize harçlık oluyor sizin oturduğunuz yerde de vardır mutlaka arastirin bence. 9.sınıfta bocaliyo genelde öğrenciler hele bir de anadolu fen falan kazanırsa daha zor. Kendimden biliyorum.

Merhaba arkadaşlar çoktandır kimseden ses çıkmadı. Bir fikrim var lütfen 8. sınıftan sonrada iletişimi ve bu siteyi boş bırakmayalım çünkü 9.sınıfta çok önemli bilgi alışverişi için ve sizi de arayıp duruyorlar mı ? etüt merkezleri fiyatları kışa göre çok uygun ders saatleri birebir 23 tl ama yazın ders aldırmak sizce gereksiz mi yoksa liseye hazırlık mı olur ne dersiniz baskete ve yüzmeye gidiyor boş zamanı pek olmayacak ama yine de lisede bütün dersler üstüstte gelir diye de şimdiden ders aldırmak nasıl olur diye de düşünmeden edemedim.

Merhaba arkadaşlar çoktandır kimseden ses çıkmadı. Bir fikrim var lütfen 8. sınıftan sonrada iletişimi ve bu siteyi boş bırakmayalım çünkü 9.sınıfta çok önemli bilgi alışverişi için ve sizi de arayıp duruyorlar mı ? etüt merkezleri fiyatları kışa göre çok uygun ders saatleri birebir 23 tl ama yazın ders aldırmak sizce gereksiz mi yoksa liseye hazırlık mı olur ne dersiniz baskete ve yüzmeye gidiyor boş zamanı pek olmayacak ama yine de lisede bütün dersler üstüstte gelir diye de şimdiden ders aldırmak nasıl olur diye de düşünmeden edemedim.

çocuklar biraz stres atsınlar bu yaz bence.
Hatta sizde biraz kendinizi bırakın rahatlayın.Bu seneyi destek vererek geçirmeyi planlıyorum ama özel ders ,etüt vs hiç düşünmüyorum.Bu benim düşüncem
:)

X