İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Aynen kito canım çok sıkkın bende yanlış yapmaktan korkuyorum benimkide sessiz seninki kaç puan aldı benimkinin 409 geliyor ortalaması ben gönderirsem sağlık meslek lisesine gönderirim ama bir yandanda Anadolu lisesine gitmesini istiyorum

Ben araştırdım sağlık lisesini puanı 340 benimki çok rahat geçiyor 4 yıl eğitim 2 yılda yüksek lisans işı hazır daha lisedeyken hastanede staj yapıyorlar maaş alıyorlar ama benimki yapar mı emin değilim of of of

kito sağlık lisesini göndermeme kararı aldım rehper öğretmeniyle görüştüm oda 409 puan iyi bir puan güzel bir Anadolu lisesine gidebilir dedi hem böyle önü daha açık olur dedi. kararım ne artık tercihte hangi lise çıkarsa göndereceğim bakalım

Aynen kito canım çok sıkkın bende yanlış yapmaktan korkuyorum benimkide sessiz seninki kaç puan aldı benimkinin 409 geliyor ortalaması ben gönderirsem sağlık meslek lisesine gönderirim ama bir yandanda Anadolu lisesine gitmesini istiyorum

Lütfen bana da öğretin nasıl hesapladınız puanını, 409 u nasıl buldunuz ?? bilen arkadaşlar yardım lütfen

Ben araştırdım sağlık lisesini puanı 340 benimki çok rahat geçiyor 4 yıl eğitim 2 yılda yüksek lisans işı hazır daha lisedeyken hastanede staj yapıyorlar maaş alıyorlar ama benimki yapar mı emin değilim of of of

Bütün sağlık liseleri değil heralde değil mi? semtinize yakın olan yerlere mi bakıyorsunuz.

Çook düşük biliyordum ama puana dökülünce canım çok sıkıldı..
şu en alttaki 335 olan puan doğru olan değil mi

Ortak Sınav Puanları
462.7778
474.4444
TEOG ORTAK SINAV PUANI (700) 468.6111
TEOG YERLEŞTİRME ESAS PUAN (500) 335.6506
Evet ama sağlık meslek lisesine tutar isterseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Anadolu meslek lisesine de tutuyor puanı biraz düşük ama çok kötü değil lisede toparlar kendini özele göndereceğinize ek e ders aldırırsınız

Evet ama sağlık meslek lisesine tutar isterseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz
sıkmayın canınızı bende 440 bekliyordum 409 geliyor hem bu sene puanlar düşebilir ve puanda önemli değil yüzdelik dilime göre alıyorlar. Çocuğunuzun puanının hangi yüzdelik dilimde olduğunu anlamak için 24 haziranı bekleyin açıklanacak okul puanları o zaman tekrar değerlendirme yaparsınız.

sıkmayın canınızı bende 440 bekliyordum 409 geliyor hem bu sene puanlar düşebilir ve puanda önemli değil yüzdelik dilime göre alıyorlar. Çocuğunuzun puanının hangi yüzdelik dilimde olduğunu anlamak için 24 haziranı bekleyin açıklanacak okul puanları o zaman tekrar değerlendirme yaparsınız.

Evet öğlen arkadaşla konuştum. 24 haziranda açıklanacak asıl dedi..40 puan daha gelir dedi. Yüzdelik ortalama ile ilgili sanırım

kesinlikle doğru bu site yine de dershane veya okuldaki rehper öğretmenden yardım alın nerede yaşıyorsunuz

Ankara canım ama sanki sağlık istemiyor benim çocuk. Tabi henüz karar veremeyiz.
Yanlış bir karar alıp ilerki hayatını etkilemek istemiyorum. Sen ist. damısn

X