Haklısın izmir de yaşıyorum ben hepimiz için hayırlısı olsunAnkara canım ama sanki sağlık istemiyor benim çocuk. Tabi henüz karar veremeyiz.
Yanlış bir karar alıp ilerki hayatını etkilemek istemiyorum. Sen ist. damısn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın izmir de yaşıyorum ben hepimiz için hayırlısı olsunAnkara canım ama sanki sağlık istemiyor benim çocuk. Tabi henüz karar veremeyiz.
Yanlış bir karar alıp ilerki hayatını etkilemek istemiyorum. Sen ist. damısn
Selam hanımlar.Öncelikle geçmiş olsun hepinize atlatmışsınız.İlk sayfadan bu yana yaşadıklarınıza baktım da gerçekten stresli bir süreçmiş :) Benim oğlum da bu sene girecek sınava.Böyle bir topikte paylaşım yapmak , stres atmak , bilgi almak güzel.İnşallah ben de bu yıl aynı heyecanı yaşayan anneler bulurum yanıma , zira manevi destek şart :)
Beraber okumayı deneyin ama bir kaç kez ben kitap okuyacağım demelisiniz onu çağırmadan bir kaç gün sonrada beraber kitap okumaya ne dersin demekle başlayabilirsiniz.
bugün 24 haziran sonuçlar yine e okulda mı siz baktınız mı?Tercihler 6 temmuz ile 16 temmuz arasında yapılacak.
Hayır sabahtan bakıyorum daha açıklanmadıbugün 24 haziran sonuçlar yine e okulda mı siz baktınız mı?