İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DUA :) YENİ GÖRDÜM ...

11182112_10153034447334093_2845105333140188609_n.jpg
AMİN :)

Bizimki keyifsizdi matematikten 3 Türkçeden 2 yanlış bekliyor din ful her zamanki gibi tabi bakalım sonuç değişebilir dokunsam ağlayacak artık yanıma iş yerine getirdim bir pizza söyledim azda olsa keyfi yerine geldi bakalım yarın ne olacak Feni iyi sosyali de iyi ama İngilizceden gecen Teogta 7 yanlış yapmıştı.

ben sınav sonucu gelene kadar emin olamıyorum maalesef.
kendine göre iyi sayılır söylediğine göre.Çok fazla bir beklentimiz yoktu zaten.

Soru ve cevaplar EBA'da yayınlanacak
TEOG sınavı sonrası Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir uygulama gerçekleştirecek. Yarın gerçekleştirilecek son oturumun hemen ardından, soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak EBA portalın web adresi "www.eba.gov.tr" üzerinden yayınlanacak.

İlk oturum testleri Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi derslerine ait soru ve cevaplarının videolu anlatımı Perşembe günü saat 13.00'te, ikinci oturumun fen ve teknoloji, T.C. inkılâp tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce derslerine ait ortak sınav soru ve cevaplarının videolu anlatımı da saat 14.00 ile 16.00 arasında EBA'da yayınlanacak.

MEB'in eğitim bilişim ağı EBA'da farklı içeriklerle hazırlanmış 150 binin üzerinde dijital eğitim içeriği bulunuyor. Bakanlık, EBA portal üzerinden merkezi ortak sınavlara girecek 8. sınıf öğrencileri için altı dersten hazırladığı ders videolarını bir süre önce yayınlamaya başlamıştı.

Portala cep telefonlarından, tabletlerden ya da tüm bilgisayarlardan ulaşılabiliyor.

Bizimki cok rahat her zamaki gibi. Mat harici digerleri ful dedi. :KK54:

Benim kız hiç bir şekilde sınav sonuçlarına bakmadı.Moralim bozulursa yarını etkiler dedi.Yarın öğleden sonra öğreneceğiz .Heyecan bende daha çok.Hepsine yarın için başarılar diliyorum.En kötü ihtimalle sınav stresinden kurtulacak çocuklar.

X