- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
bizde aynı durumdayızarkadaşlar ne durumdasınız. son günler.biz sürekli eksik konu tespit edip tekrar yapıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde aynı durumdayızarkadaşlar ne durumdasınız. son günler.biz sürekli eksik konu tespit edip tekrar yapıyoruz.
Acayip stresliyiz.Haftasonu eksik konuları bitirdik,artık hayırlısı deyip bekliyoruz.Bugün belki bir deneme çözer,yarın birşeye bakmasın .arkadaşlar ne durumdasınız. son günler.biz sürekli eksik konu tespit edip tekrar yapıyoruz.
yarın çalışmaya niyetli değil bizimkiside belki sinemaya gideriz yemek felan takılırız anne kızAcayip stresliyiz.Haftasonu eksik konuları bitirdik,artık hayırlısı deyip bekliyoruz.Bugün belki bir deneme çözer,yarın birşeye bakmasın .
Çalışmasınlar zaten artık.Daha fazla stres olurlar.Ben çalışıyorum,evde tek takılacak benimki malesef.yarın çalışmaya niyetli değil bizimkiside belki sinemaya gideriz yemek felan takılırız anne kız
Kıyamam ya:/ kimse yok mu çıkaracak dışarı?Çalışmasınlar zaten artık.Daha fazla stres olurlar.Ben çalışıyorum,evde tek takılacak benimki malesef.
İlk sınav Kasım sonunda oluyor,2. si Nisan sonunda.Okullara 2 sinin ortalamasıyla giriyorlar.Güvender matematik iyidir.Şu sınavımız hayırlısıyla geçsin,size burdan bolca kaynak öneririz.Şuan ciddi sters altındayız.allah sizinde yardımcınız olsun inşallah.Kıyamam ya:/ kimse yok mu çıkaracak dışarı?
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Seneye ben de bu streste olucam. Bizimkilere güvender aldım matematik için. İnşallah iyidir.. Bakalım nolucak..
Ya ben ünideyim. Bu teog sistemi nasıl? Ne zaman oluyor? Bir ne iki ne? Hiç anlamıyorum yani:/
İşlh iyi bir puan alır kızımız kutlamaya gidersinizÇalışmasınlar zaten artık.Daha fazla stres olurlar.Ben çalışıyorum,evde tek takılacak benimki malesef.
Umarım..İşlh iyi bir puan alır kızımız kutlamaya gidersiniz
Bir atlatsak
Ben çok stresliyimUmarım..
Sizler streslimisiniz?Ben yerimde duramıyorum.Sınavda nasıl saat sayıcam bilmiyorum.
geçen sınava göre benim stres daha az. geçen sefer daha kötüydüm. herşey olacağına varır. inş hayırlısı olur.Umarım..
Sizler streslimisiniz?Ben yerimde duramıyorum.Sınavda nasıl saat sayıcam bilmiyorum.