İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

arkadaşlar ne durumdasınız. son günler.biz sürekli eksik konu tespit edip tekrar yapıyoruz.
Acayip stresliyiz.Haftasonu eksik konuları bitirdik,artık hayırlısı deyip bekliyoruz.Bugün belki bir deneme çözer,yarın birşeye bakmasın .

Çalışmasınlar zaten artık.Daha fazla stres olurlar.Ben çalışıyorum,evde tek takılacak benimki malesef.
Kıyamam ya:/ kimse yok mu çıkaracak dışarı?

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Seneye ben de bu streste olucam. Bizimkilere güvender aldım matematik için. İnşallah iyidir.. Bakalım nolucak..

Ya ben ünideyim. Bu teog sistemi nasıl? Ne zaman oluyor? Bir ne iki ne? Hiç anlamıyorum yani:/

Kıyamam ya:/ kimse yok mu çıkaracak dışarı?

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Seneye ben de bu streste olucam. Bizimkilere güvender aldım matematik için. İnşallah iyidir.. Bakalım nolucak..

Ya ben ünideyim. Bu teog sistemi nasıl? Ne zaman oluyor? Bir ne iki ne? Hiç anlamıyorum yani:/
İlk sınav Kasım sonunda oluyor,2. si Nisan sonunda.Okullara 2 sinin ortalamasıyla giriyorlar.Güvender matematik iyidir.Şu sınavımız hayırlısıyla geçsin,size burdan bolca kaynak öneririz.Şuan ciddi sters altındayız.allah sizinde yardımcınız olsun inşallah.

Allah yardımcınız olsun ben de sizden haber bekliyorum yazın muhakkak nasıl geçttiğini.

Nolur onlara belli etmeyin çok üzücü oluyo annelerin stresli olduğunu görmek. Rahmetli annemin tansiyonu yükselmişti ben üni sınavından beklediğimi bulamayınca. Berbat hissetmiştim annem o kadar üzülünce.

Lise önemli evet ama inanın isteyince ortalama bi yerden de bi yerlere geliniyor. Anadolu kazanıp sonradan sapıtanlar okulu bırakanlar oldu ben hala devam.

Üzülmeyin kaderde varsa elinden geleni de yapmışsa olur. Kıyamam ana yüreği işte en güzelini ister hep. Sizi böyle görünce içim cız etti.

Ablaları olarak onlara başarılar diliyorum allah yollarını bahtlarını açık etsin. İyi haberlerini bekliyorum:)

bugün benimki gitmedi okula. dinleneceğim dedi. akşam son bir hatırlamam gerekenlere bakar yatarım diyor. Allah emeklerini boşa çıkarmasın hepsininde.

Tüm sınava girecek çocuklarımıza Allah kolaylıklar versin. Şansları bol olsun inşallah
Benim oğlan çok rahat.. bende öyle, ne yapayım dünyanın sonu değil ya olduğu kadar. :KK51:

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DUA :) YENİ GÖRDÜM ...

11182112_10153034447334093_2845105333140188609_n.jpg

Sabah kahvaltı yaparken sessiz ve heyacanlıydı:KK61:
Normalde o çok konuşan geveze kız gitmişti:KK64:

X