- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Hayat nasılda bütün yükleri biz annelere yığmış durumda, herşeye yetişirken ne kadar da kendimizden uzaklaşıyoruz. Ne yaparsak yapalım hep eksik hissediyoruz kendimizi çocuklarımıza karşı çok mu abartıyoruz yoksa azmı kalıyoruz çocuklarımıza bilemiyorum. Kusura bakmayın birazda duygularımdan bahsetmek istedim sizlere bugünlerde yorgun hissediyorum kendimi
Ben yazdım sandım biran.
Bazen öyle eksik öyle çaresiz kalıyorum ki..
Sonra diyorum kocaman oğlum var. boyumu bile geçmiş. (gerçi ben karamürsel sepeti gibiyim)
Canı sağolsun şartsız şurtsuz seviyorum yavrumu..
Annelikte bu değilmi tek riyasız, yalansız, karşılıksız sevgi annenin evladına duyduğu sevgidir.
Rahmetli babannem size iki vasiyetim var derdi.... az kilo... az çocuk
bende hep pozitif bir insan oldum hayata karşı çocuklarımla güçlüyüm onlarla mutluyum bütün resimlerimizin altına yazarım Benim uzun yol arkadaşlarım diye :) malum 41 yaşındayım 21 yaşında ve 15 yaş 2 oğul annesiyim ..Bu dünyaya bırakacağımız en güzel hazine çocuklarımız olacak bunu düşündükçe daha nitelikli daha başarılı çocuklar yetiştirmemiz biz duyarlı annelerin görevi diye düşünüyorum. Bazen inişler bazen çıkışlar olur hayatımızda bazen kaçtıklarımız bazen kovaladıklarımız her şey bizi yorabiliyor. Bizi yormayan tek şey anne sevgisi bu yüzden hergün, hergün allaha şükrediyorum.
Ne güzel bize göre daha tecrübelisiniz önerilerinize açığız :)bende hep pozitif bir insan oldum hayata karşı çocuklarımla güçlüyüm onlarla mutluyum bütün resimlerimizin altına yazarım Benim uzun yol arkadaşlarım diye :) malum 41 yaşındayım 21 yaşında ve 15 yaş 2 oğul annesiyim ..
bende hep pozitif bir insan oldum hayata karşı çocuklarımla güçlüyüm onlarla mutluyum bütün resimlerimizin altına yazarım Benim uzun yol arkadaşlarım diye :) malum 41 yaşındayım 21 yaşında ve 15 yaş 2 oğul annesiyim ..
bende hep pozitif bir insan oldum hayata karşı çocuklarımla güçlüyüm onlarla mutluyum bütün resimlerimizin altına yazarım Benim uzun yol arkadaşlarım diye :) malum 41 yaşındayım 21 yaşında ve 15 yaş 2 oğul annesiyim ..
Onlar benim umudum , Onlar benim varlığım ... Ben onlara ilk başta ve en çok sevmeyi öğrettim . Sokağa çıktığında insanlara selam vermeyi , ağlayan bir çocuk gördüğünde sarılmayı öğrettim . Onlar benim geleceğe umutla bakan yüzüm ... ileride belki öğretmen , avukat , mühendis olacak belki de işsiz kalacak ama biliyorum yüreğinde hep sevgi taşıyacak biliyorum bugün yaptığı gibi ilerde de ağlayan bir çocuk gördüğünde ona sarılacak ..Bu ülke için sen ne yaptın diye soran olursa dürüst çocuklar yetiştirdim diyorum... ben bu ülke için tertemiz alnı ak yüreği sevgi dolu çocuklar yetiştirdim ....işte bu yüzden pozitifim çocuklarımla doluyum çocuklarınıza sevgi verin aşırı sevgi karşılığı çok güzel alınıyo çünküPozitif olmanın insan yaşamının kalitesini arttırdığını düşünüyorum
Ben hep herşeyin en kötüsünü düşünerek kendime çok eziyet etmişliğim vardır.
Nasıl başarıyorsunuz. büyük olumsuzluklar varken. pozitif olmayı.?
Ne kadar güzel yazmışsın.En önemlisi bu değilmi?Bir doktor veya mühendis yetiştirmekten daha önemli ''vicdanlı,sevgi dolu,hakkaniyetli'' bir insan yetiştirmek.Benim içinde çok kıymetli bunlar.Ama bazen diyorum ki bu kadarda merhamet onlara zarar verirse ilerde.Birazda bencillik gerekiyor günümüz dünyasında.Umarım hep kalpleri gibi güzel insanlarla karşılaşır çocuklarımız.Onlar benim umudum , Onlar benim varlığım ... Ben onlara ilk başta ve en çok sevmeyi öğrettim . Sokağa çıktığında insanlara selam vermeyi , ağlayan bir çocuk gördüğünde sarılmayı öğrettim . Onlar benim geleceğe umutla bakan yüzüm ... ileride belki öğretmen , avukat , mühendis olacak belki de işsiz kalacak ama biliyorum yüreğinde hep sevgi taşıyacak biliyorum bugün yaptığı gibi ilerde de ağlayan bir çocuk gördüğünde ona sarılacak ..Bu ülke için sen ne yaptın diye soran olursa dürüst çocuklar yetiştirdim diyorum... ben bu ülke için tertemiz alnı ak yüreği sevgi dolu çocuklar yetiştirdim ....işte bu yüzden pozitifim çocuklarımla doluyum çocuklarınıza sevgi verin aşırı sevgi karşılığı çok güzel alınıyo çünkü
Onlar benim umudum , Onlar benim varlığım ... Ben onlara ilk başta ve en çok sevmeyi öğrettim . Sokağa çıktığında insanlara selam vermeyi , ağlayan bir çocuk gördüğünde sarılmayı öğrettim . Onlar benim geleceğe umutla bakan yüzüm ... ileride belki öğretmen , avukat , mühendis olacak belki de işsiz kalacak ama biliyorum yüreğinde hep sevgi taşıyacak biliyorum bugün yaptığı gibi ilerde de ağlayan bir çocuk gördüğünde ona sarılacak ..Bu ülke için sen ne yaptın diye soran olursa dürüst çocuklar yetiştirdim diyorum... ben bu ülke için tertemiz alnı ak yüreği sevgi dolu çocuklar yetiştirdim ....işte bu yüzden pozitifim çocuklarımla doluyum çocuklarınıza sevgi verin aşırı sevgi karşılığı çok güzel alınıyo çünkü
nerelerdesiniz yahusayın asapunka bir kısım cevap anahtarını verdinizmi ben kaçırdınmmı acaba. benim kız sıkıştırıyo beni anne cevap anahtarı diye de. rica etsem...
bu arada virgüllü soru hatalıysa çok üzüleceğim. doğru yapmıştık yanlışlıkla hehe. birde rakibimiz yanlış yapmıştı. soru iptal edilirse rakibimiz öne geçecek:)
Ne diyim bilemedim.Haberlerde aciklandi 4.721 full yapan ogrenci varmis...2 yanlisimiz var demek oluyor ki acikta kaldik(
Vırgullu soru mahkemede açılmış 6 dava sözkonusu.. 2 bın öğrenci bu soruyu yanlış cevaplamış iptal olursa bi bu kdr full daha çıkacak...Ne diyim bilemedim.
Ve bîr teog gerçeği daha.