İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

akılları başlarına geliyoda biraz zaman alıyo şimdi deli gibi çalışıyor benim oğlum keşke teog için de böyle çalışsaydı sınavda çocukların tam ergenlik dönemine denk geliyo kimi çocuk neoldum büyüdüm havasındayken konsantre olamıyo sınava benim oğlum öyle oldu birden büyüdü 1.86 boy 83 kilo 15 yaş için havalara girmeye yetti sizde durumlar nedir..

Vallahi benim oğlum ergenliği güzel geçiriyor. Tabi şimdilik zamanla ne olur bilemem. Hepimiz için hayırlısı olsun.:)

sömestr da 15 gün ananede benim oğlum adapazarında olucak şimdiden onun pilanları yapıldı ben çalıştıpım için rahat ediyorum evde olunca bütün gün beni arar ne yiyim ne yapim diye sömestr rahatım yani

15 tatilde bol bol kitap okutmayı düşünüyorum cünkü matematik öğretmeni demişti problemleri çözmek için bile cocuklarınıza kitap okutun diye kitap okumayı seviyor ama fantastik daha çok seviyor bende karışmıyom okusunda ne okursam

ben izin alıp 2-3 gün yanında kalmayı planlıyorum.İlk hafta dershane de yok zaten.
Sonucuda iyi gelmeyince daha çok çalışmasına ikna etmeye çalışıyorum.

sömestr da 15 gün ananede benim oğlum adapazarında olucak şimdiden onun pilanları yapıldı ben çalıştıpım için rahat ediyorum evde olunca bütün gün beni arar ne yiyim ne yapim diye sömestr rahatım yani

Geçen yıl bende öyle yapmıştım,gerçekten rahat oluyor.Evden her dakika arar yoksa .Bu yıl ben 5 gün izin alıp yanlarında ders çalıştırıcam.Dersleri toparlamak için son şans.

Hoşuma gitti :)

10931268_356323444551106_8860707057555362283_n.jpg

kızlar bizim lise 1 olduğu için biraz daha rahatız bu sene böyle geçsin seneye başlarız artık üniversite ye hazırlanmaya teog çok yordu hepimizi ailece.. bu sene relax olmaya karar verdik kitap okuyoruz kimse kimseye ders çalış demiyo çok güzel bir sene abimizde üniversite 3 sınıf

kızlar bizim lise 1 olduğu için biraz daha rahatız bu sene böyle geçsin seneye başlarız artık üniversite ye hazırlanmaya teog çok yordu hepimizi ailece.. bu sene relax olmaya karar verdik kitap okuyoruz kimse kimseye ders çalış demiyo çok güzel bir sene abimizde üniversite 3 sınıf

Darısı bize inşallah...
Bende matematik özel ders için harıl harıl öğretmen arıyorum.
Buldum bakalım birini başlayacaklar..
15 tatilde izne çıksam mı acaba diye düşünüyorum..
Bizimki tatil diye derse oturmazsa evde birbirimizi yiyebiliriz...:KK51:

Hayat nasılda bütün yükleri biz annelere yığmış durumda, herşeye yetişirken ne kadar da kendimizden uzaklaşıyoruz. Ne yaparsak yapalım hep eksik hissediyoruz kendimizi çocuklarımıza karşı çok mu abartıyoruz yoksa azmı kalıyoruz çocuklarımıza bilemiyorum. Kusura bakmayın birazda duygularımdan bahsetmek istedim sizlere bugünlerde yorgun hissediyorum kendimi :KK43:

Hayat nasılda bütün yükleri biz annelere yığmış durumda, herşeye yetişirken ne kadar da kendimizden uzaklaşıyoruz. Ne yaparsak yapalım hep eksik hissediyoruz kendimizi çocuklarımıza karşı çok mu abartıyoruz yoksa azmı kalıyoruz çocuklarımıza bilemiyorum. Kusura bakmayın birazda duygularımdan bahsetmek istedim sizlere bugünlerde yorgun hissediyorum kendimi :KK43:
tabiki hayata karşı yükümüz fazla çocuklar karşılarında güçlü anne baba görmek ister bu dönem çok zor bir dönem çocuğunun geleceğiyle ilgili o yüzden hem kendimizi hem çocuğumuzu yıpratıyoruz bir an çocuğunun yerine koy kendini oda çok zor durumda herkesin bir beklentisi var onada sorsanız oda kendisini mutsuz hissediyodur inşallah atlatıcaz hayatın sınavları hiç bitmez yeter ki biz kendimizi salmayalım hayata karşı çocukluklarınıda yaşamalarına izin verelim birdaha bu yaşlara gelmicekler unutmayalım

tabiki hayata karşı yükümüz fazla çocuklar karşılarında güçlü anne baba görmek ister bu dönem çok zor bir dönem çocuğunun geleceğiyle ilgili o yüzden hem kendimizi hem çocuğumuzu yıpratıyoruz bir an çocuğunun yerine koy kendini oda çok zor durumda herkesin bir beklentisi var onada sorsanız oda kendisini mutsuz hissediyodur inşallah atlatıcaz hayatın sınavları hiç bitmez yeter ki biz kendimizi salmayalım hayata karşı çocukluklarınıda yaşamalarına izin verelim birdaha bu yaşlara gelmicekler unutmayalım[/QUt

Teşekkür ederim canım beni anladığın cevap verdiğin için Çocuklarımıza güçlü göründüğümüz için gizli bir yerlerde bazen yorulmuş oluyor insan ve birileriyle seni anlayan aynı sorunları aynı mutlulukları yaşayanlarla paylaşası geliyor.

X