Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin nasıl geçti :)kötü ama sağlık olsun ne diyim..
kim ne hakediyorsa o puanı alıyor.
Sizin nasıl geçti :)
Okul puanları nasıl peki sıkmayın ve yılmayın yinedeKötü yazmıştım canım
35 yanlışı var. nasıl olsun..
Kimsede enerji kalmadı.Uğramaz oldunuz buralara nerdesiniz...
sömestr da 15 gün ananede benim oğlum adapazarında olucak şimdiden onun pilanları yapıldı ben çalıştıpım için rahat ediyorum evde olunca bütün gün beni arar ne yiyim ne yapim diye sömestr rahatım yani
kızlar bizim lise 1 olduğu için biraz daha rahatız bu sene böyle geçsin seneye başlarız artık üniversite ye hazırlanmaya teog çok yordu hepimizi ailece.. bu sene relax olmaya karar verdik kitap okuyoruz kimse kimseye ders çalış demiyo çok güzel bir sene abimizde üniversite 3 sınıf
tabiki hayata karşı yükümüz fazla çocuklar karşılarında güçlü anne baba görmek ister bu dönem çok zor bir dönem çocuğunun geleceğiyle ilgili o yüzden hem kendimizi hem çocuğumuzu yıpratıyoruz bir an çocuğunun yerine koy kendini oda çok zor durumda herkesin bir beklentisi var onada sorsanız oda kendisini mutsuz hissediyodur inşallah atlatıcaz hayatın sınavları hiç bitmez yeter ki biz kendimizi salmayalım hayata karşı çocukluklarınıda yaşamalarına izin verelim birdaha bu yaşlara gelmicekler unutmayalımHayat nasılda bütün yükleri biz annelere yığmış durumda, herşeye yetişirken ne kadar da kendimizden uzaklaşıyoruz. Ne yaparsak yapalım hep eksik hissediyoruz kendimizi çocuklarımıza karşı çok mu abartıyoruz yoksa azmı kalıyoruz çocuklarımıza bilemiyorum. Kusura bakmayın birazda duygularımdan bahsetmek istedim sizlere bugünlerde yorgun hissediyorum kendimi
tabiki hayata karşı yükümüz fazla çocuklar karşılarında güçlü anne baba görmek ister bu dönem çok zor bir dönem çocuğunun geleceğiyle ilgili o yüzden hem kendimizi hem çocuğumuzu yıpratıyoruz bir an çocuğunun yerine koy kendini oda çok zor durumda herkesin bir beklentisi var onada sorsanız oda kendisini mutsuz hissediyodur inşallah atlatıcaz hayatın sınavları hiç bitmez yeter ki biz kendimizi salmayalım hayata karşı çocukluklarınıda yaşamalarına izin verelim birdaha bu yaşlara gelmicekler unutmayalım[/QUt
Teşekkür ederim canım beni anladığın cevap verdiğin için Çocuklarımıza güçlü göründüğümüz için gizli bir yerlerde bazen yorulmuş oluyor insan ve birileriyle seni anlayan aynı sorunları aynı mutlulukları yaşayanlarla paylaşası geliyor.