Evet 9 ocak diye açıklanacak bilgisi, geçilmişti gecen hafta..bugün mü açıklanıyor?Brave Capricorn
Akşam 6 da diye duydum okuldaki bir öğretmendenSaat kaçta açıklanacak acaba sonuçlar. ??
evet bugün olduğu kesinbugün mü açıklanıyor?Brave Capricorn
Ucu çok açık bir soru chess.herkese hayırlı olsun dilerim, fen liseleri için kaç yanlışta kalmak lazım ortalama
Ucu çok açık bir soru chess.
Hangi fen lisesi olduğuna, okul not ortalamasına ve hangi derslerden yanlış yaptığına göre değişir.
Not ortalamasını 100 kabul edersek 490 puanlı bir fen lisesi için 5 tane din-ingilizce-inkılap yanlışı yapabilirsin. Ama Türkçe -Fen ve matematik derslerinden toplamda 2 yanlışın varsa diğer üçünden 1 yanlışın üstünde olmayacak(yani toplam 3 yanlış).
Sen onu dert etmeteşekkür ederim canım daha üç sene var ama öğrenmeye çalışıyorum sizi takip edip
Yanlış kodlama yapmıştır belki kito.Bizim sonucumuz benim beklediğim oğlumun beklemediği gibi geldi
Yani iyi değil ama durmak yok yola devam azimle çalışacağız
Herkese geçmiş olsun bir şekilde ilk sınavı atlattık
teşekkür ederim canım daha üç sene var ama öğrenmeye çalışıyorum sizi takip edip
Yanlış kodlama yapmıştır belki kito.Bizim sonucumuz benim beklediğim oğlumun beklemediği gibi geldi
Yani iyi değil ama durmak yok yola devam azimle çalışacağız
Herkese geçmiş olsun bir şekilde ilk sınavı atlattık
Yanlış kodlama yapmıştır belki kito.
Dediğin gibi yola devam.