Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar bişey değil canım yerleştirmelerde ne kaos lar yaşadık o günleri tekrar düşünmek istemiyorum bile tabiki çocuğumuz için en iyisi olsun istiyosuz ..Geri zekalılar bir şeyi de zamanında doğru verseler ya, Bu tür belirsizlikler sınavlara olan eğitime olan güvenimi bir kez daha sarsıyor. Bugün bekliyorduk sonuçları şimdi dokuzuna kadar bekleyeceğiz.
matematikte yansımalı öteleme sorusu diyorlar türkçede de virgüllü bir soruymuş öyle duydumhangi sorulara dava açılmış bilen var mı?
sayın asapunka bir kısım cevap anahtarını verdinizmi ben kaçırdınmmı acaba. benim kız sıkıştırıyo beni anne cevap anahtarı diye de. rica etsem...8.kk dosyası TEOG DENEME.pdf cevap anahtarını paylaşıyorum 1.d 2.d 3.a 4.d 5.b 6.c 7.d 8.b 9.b 10.d 11.c 12.b 13.c 14.b 15.c 16.c 17.c 18.a 19.a 20.b
En çok sıkıldığım konu Teogta kötü puan alırsa oğlum bir daha zor toparlarım onu diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özel okula verme gibi bir şansımda yok illaki iyi ki bir lise kazanması şart. SınıfTa dersleri çok iyi not ortalamaları da iyi ama Teogta heyecan yaptı. Bakalım ne olacak
Size de kolay gelsin keşke çocuklarımız bizim kadar kararlı olsalar.Olsun okul puanı iyi en azından.. üzülmeyin
Benim yerimde olsanız napardınız.. Bizim okulda düşük.. büyük ihtimal teogta düşük gelecek..
Hani çevreme bakıyorumda bizden kötüsü yok gibi geliyor.
Canım sıkılıyor ama artık teslim oldum.. Ne olacaksa olsun....
şimdiden meslek okullarına bak derim yada nereye vericekseniz acele karar vermeyin tabiki çocuğunuzun istemesi önemli artık büyüdüler ve kendi istedikleri oluyor ben teogdan sonra 330 puanı vardı meslek liselerine baktık uçak bakım falan istedim kesinlikle istemedi bilişim istedi sadece ondada istediğimiz lise olmadı çok mücadele verdik zor bir süreç büyük oğlumda böyle bişey yaşamadığımız için bizi bayağı yıprattı şimdi çok iyi allaha şükürler olsun ..Olsun okul puanı iyi en azından.. üzülmeyin
Benim yerimde olsanız napardınız.. Bizim okulda düşük.. büyük ihtimal teogta düşük gelecek..
Hani çevreme bakıyorumda bizden kötüsü yok gibi geliyor.
Canım sıkılıyor ama artık teslim oldum.. Ne olacaksa olsun....
şimdiden meslek okullarına bak derim yada nereye vericekseniz acele karar vermeyin tabiki çocuğunuzun istemesi önemli artık büyüdüler ve kendi istedikleri oluyor ben teogdan sonra 330 puanı vardı meslek liselerine baktık uçak bakım falan istedim kesinlikle istemedi bilişim istedi sadece ondada istediğimiz lise olmadı çok mücadele verdik zor bir süreç büyük oğlumda böyle bişey yaşamadığımız için bizi bayağı yıprattı şimdi çok iyi allaha şükürler olsun ..
bence 1. ye göre biraz zor olabilir. çok zor olacağını zannetmiyorum. çünkü amaç dersanesiz hazırlanılabilecek sınavlar oluşturmak bundan sonrası için.3. yazılılar başladı,bu vesileyle biraz çalışıyor benimki.
2. teog çok zor olacak deniyor,fikri olan varmı?
evet canım benim oğlum bizi şaşırtmaya devam ediyor ayın öğrencisi olmuş okulda yapılan genel sınavdada ikinci olmuş inşallah böyle devam eder buda oğlumun hoşuna gidiyor ve motive oluyor kimi çocuk lisede değişir diye duyuyordum inanmıyordum bunu bizzat yaşadık çok mutluyuz artık hedefleri var bu aile için çok güzel birşey inşallah sizde yaşarsınız neden olmasın ..Kendiside meslek lisesini istiyor gibi.. ama semt beğenmiyor
Meslek düşünüyorum bende
Siz sanırım koleje vermiştiniz değil mi?
Sizin çocuğunuzun da baya teog puanı düşükmüş
Sonradan durumunun düzelmesi şimdi bana da bir umut oldu
Umarım bizimki de açılır sonradan da olsa