İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

evet genel olarak bütün çocuklarda var sanırım bu hava.bizim salı günü sanırım dersanede sınavı var. fakat zaman sınavı olduğu için çok iyi bir sonuç beklemiyorum. teog sınav sorularına göre çok zor oluyor.

Herkese selam. Çocuklar daha yeni yeni çalışmaya başladılar. Okulda son sürat yazılılar başladı. Geçen teog son 2 ay yopun tempolu çalışmıştık. Bu sefer şubat tatilinde başlar tempo. 2 senedir dersaneye götür, getir bunaldım işin açıkçası. Bir an evvel mayıs ayı gelsin istiyorum. İstanbul da yaşayan annelerin durumu diğer illere göre daha zor. Kafamda sürekli soru işaretleri var. İlk sınavda çok tam yapan var. Bu yüzdelikleri nasıl etkileyecek? İstediğimiz okul tutacak mı? İkinci sınavda kaç yapar? Şu kadar yanlış yaparsa ilk tercihimiz tıtar mı? Biliyorum sizde de aynı durum var. Çocuklarımız ergen olduğu için zorlamaya da gelmiyor. Hepimiz için zor bir dönem. İyi hafta sonları diliyorum.

Şimdi oldu çıkarttım. Çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı.

teog mazeret sınavı ikinci gönderdiğim linkten çıkartabilirsiniz ilk linkten çıktı alınmıyor..benim tavsiyem 40 dk lık bir sürede sınav gibi çözsün soruları siz cevapları kontrol edin bi yere not edin teog sınavı açıklanınca karşılaştırın bakalım hangisinde daha çok doğrusu olacak.ben öğrencilerime öyle yapacağım

MERHABA BENDE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLABİLİRİM. AYRICA 8. SINIFLARIN SINIF ÖĞRETMENİM DERS PROGRAMI YAPIYORUZ HER HAFTA ÖRNEK OLARAK BİR TANE PAYLAŞABİLİRİM AMA PROGRAMIM BNM ÖĞRENCİLERİMİN SEVİYESİNE GÖRE

merhaba,
her türlü yardıma açığız :) Sizin öğrencileriniz gibi zaten bizim çocuklarımız.Sizde sonuçta TEOGa hazırlıyorsunuz çocukları.Paylaşımlarınızın mutlaka yardımı olur.Şimdiden teşekkürler :)

Merhabâ çok sevindim katılmanıza

Merhabâ çok sevindim katılmanıza
Oğlumun ay sonunda İngilizce proje ödevi var dosyayı hazırladık birde pano hazırlamak istiyoruz. Atatürk'ün katıldığı savaşları yazacağız. İnternet sözlüğünden yararlanıyoruz. Sizce doğru çeviri yapıyor mu bu konuda fikrinizi almak isterim hocam

doğru yaptıkları da var yanlış yaptıkları da ben çokta proje konusuna takılmıyorum mesela yeterki bişeler yazıp getirsinler istesinler. programında salıdan salıya değiştiriyorum o yuzden program salı ile başlıyor. rehberlik saatlerinde yani. ben her gün hangi dersleri varsa ona göre yazıyorum programı sizde kendi programınızdaki derslere göre değişebilirsiniz. birde imza die bir bölüm var orada öğrenilerimiz anlamadıkları yada boş bıraktıkları soruları gelip tenefüslerde bize soruyorlar bizde tek tek çözüyoruz sonra da sorduğu için imza atıyorum ekliyorum . bu arada word şeklinde benim program dosya ekle diyorum wordu görrmüyor nasıl eklemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…