evet genel olarak bütün çocuklarda var sanırım bu hava.bizim salı günü sanırım dersanede sınavı var. fakat zaman sınavı olduğu için çok iyi bir sonuç beklemiyorum. teog sınav sorularına göre çok zor oluyor.sınıf öğretmeni ile görüştüm.Tüm çocuklarda sınav sonrası bir boşvermişlik bir yaz tatili öncesi rahatlığı varmış.İlk hafta zor geçti diyor.Şimdi ara sınavlarını oldular ve sonuçlar hiç iç açıcı değil.Akşam evde oturup uzun bir konuşma beni bekliyor :) Aslında kendi de farketmiş sanırım2 gündür biraz daha sıkı çalışmaya gayret ediyordu ama ben sonucu görünce yine başa dönmüş gibi hissettim.
Okul veya dershanede sınav olan var mı sizde ?
CEVAP ANAHTARLARI VARMI SAYIN ASAPUNKA1.teogdan sonra işlenen konularla ilgili sorular: olasılık,gerçek sayılar,standart sapma,üçgenler https://yadi.sk/d/sPFnAQXQdUqbS
bazılarının yok ama çocuğunuz çözdükten sonra hangi dosyayı çözdüyseniz söylersiniz ben çözüp cevap anahtarını veririm :)CEVAP ANAHTARLARI VARMI SAYIN ASAPUNKA
kito sen onu çıkartabildin mi? teog mazeret testini..
kito sen onu çıkartabildin mi? teog mazeret testini..
evet bizde okulda çıkartamadık haftasonu kursunda uygulayacaktım müdüre hanımla seferber olduk ama teknolojik bilgimiz elvermedi :) şimdi çıktı alınabilecek versiyonunu gönderiyorum cevap anahtarı da mevcut https://yadi.sk/i/5u2WEtZIdZBnQ
ben kontrol etmemiştim.
çıkarttım mı diye düşünüyordum :)
MERHABA BENDE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLABİLİRİM. AYRICA 8. SINIFLARIN SINIF ÖĞRETMENİM DERS PROGRAMI YAPIYORUZ HER HAFTA ÖRNEK OLARAK BİR TANE PAYLAŞABİLİRİM AMA PROGRAMIM BNM ÖĞRENCİLERİMİN SEVİYESİNE GÖRE
Merhabâ çok sevindim katılmanızaMERHABA BENDE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM HER TÜRLÜ YARDIMCI OLABİLİRİM. AYRICA 8. SINIFLARIN SINIF ÖĞRETMENİM DERS PROGRAMI YAPIYORUZ HER HAFTA ÖRNEK OLARAK BİR TANE PAYLAŞABİLİRİM AMA PROGRAMIM BNM ÖĞRENCİLERİMİN SEVİYESİNE GÖRE
Rica etsek bir program paylaşırmısınız bizimleMerhabâ çok sevindim katılmanıza
Oğlumun ay sonunda İngilizce proje ödevi var dosyayı hazırladık birde pano hazırlamak istiyoruz. Atatürk'ün katıldığı savaşları yazacağız. İnternet sözlüğünden yararlanıyoruz. Sizce doğru çeviri yapıyor mu bu konuda fikrinizi almak isterim hocamMerhabâ çok sevindim katılmanıza