Bir yanlışı varsa kızın kendisini tekrar toparlar canım ben bu dönemde satranç dışında hiç bir şeyle uğraşmasına izin vermiyorum.Hoş geldin arkadaşım ben dilek :)
bence tecrübeli bi matematik hocası dershane öğretmeni de olabilir daha önceden de özel ders vermiş olması daha iyi çünkü sistem sürekli değişiyor üniversite öğrencisi sistemi çok iyi bilmeyebilir biz bile takip etmekte zorlanıyoruz.ama tabi ki bi öğretmenden daha iyi yöntemlerle sistemi takip eden bi üniversite öğrencisiyse bu dediklerim geçerli olmaz :)Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Bizim en zayıf olduğumuz ders işte bu matematik
Özel ders aldırmak ne kadar fayda sağlar.
Özel dersi matematik öğretmenindenmi aldırmalı yoksa öğrenci olsada olurmu.
ilk teogda matematikten kaç yanlışı vardı?Maddi durum iyi değil ama her anne gibi şartlar zorlanılır :)
14 yanlış var mat. 4 yanlışı var tamamen dikkatsizlikten yanlış yapmış. Teşekkür ederim cevaplarınız içinilk teogda matematikten kaç yanlışı vardı?
Şunu kabul edelim ki bu dönemde çocuklar kendilerini saldılar sanırım hepimizin ortak sorunu bu
çok kötü değil ama daha iyisini yapabilicekken basit hatalar yapınca anne olarak üzülüyorsunuz anlıyorum sizi özel ders konusunda karar sizin14 yanlış var mat. 4 yanlışı var tamamen dikkatsizlikten yanlış yapmış. Teşekkür ederim cevaplarınız için
denedim ama olmadı siz daha önce denediniz mi?göndermek istediğim dosyayı tıklıyorum içinde ki belgeler görünmüyormerhaba aramıza hoş geldiniz. Sınava yakın matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Konulara hakim ama soruları çözerken çok basit hatalar yapıyor. Sizce özel ders faydalı olur mu acaba !
Hayır :)denedim ama olmadı siz daha önce denediniz mi?göndermek istediğim dosyayı tıklıyorum içinde ki belgeler görünmüyor
teşekkür ederim ben istememiştim ama bizimde çok işimize yarayacak
cevap anahtarları yok sanırımteşekkür ederim ben istememiştim ama bizimde çok işimize yarayacak
Kito senin oğlan kaç yanlış çıkarmıştıyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , sorunlarımız aynı :)
ilk sınav sonrası saldı benim oğlumda.Her çocuk aynı olmuyor maalesef.Bilincinde olup çalışn çocuklar da var.
İlk sonucu aldığı için benim oğlumda biraz tırs tırs aradı beni . Ne kadar erken hatasını anlarsa o kadar iyi
Kito senin oğlan kaç yanlış çıkarmıştı
bazılarında olmayabilir özellikle istediğiniz cevaplar olursa çıkartırız cevap anahtarı kolay o :) haftasonu teog mazaret sınavı yapıldı onu da koydum dosyaya onu yaptırabilirsiniz çocuklarınıza ara ara yine paylaşım yapacağım inşallahcevap anahtarları yok sanırım