İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Merhaba Wordün içindeki bilgileri Exzele kopyalayabilirsiniz olmuyorsa kopyalayıp cevap bölümüne direk yapıştıra basıp yazıyı gönderebilirsiniz mesaj gibi gönderebilirsiniz yani

kızlar selam.
geçen gün önerdiğiniz yayınları aldık.çok memnun kaldık.
Hepinizden Allah razı olsun.
ama yanlışları düşüremiyoruz bir türlü.genelde işlem hatası.
evde genelde konu konu çözülen soru bankalarını full yapıyoruz.
ama dersane denemelerinde durum çok vahim.25-30 bazen 35 yanlış.
birşey daha sormak istiyorum.sizler deneme çözdürüyormusunuz çocuklarınıza?
deneme mi alsak acaba dedim.deneme alsak görmediği konuları da içerecek
nasıl yapıyorsunuz sizler?belki denemelerde bütün konular yer aldığı için
çözdürmek daha faydalıdır diye düşündüm.

A asapunka hanım paylaştığınız soruların cevap anahtarı olursa
çok seviniriz.

kızlar selam.

çok seviniriz.[/Q

merhaba denemeler için daha erken şimdilik konu testlerini çözsünler bence, denemeleri ben 1 ay kala yaptıracağım tüm konuları görmüş olur

Dediğim gibi denemelerde 20 şer sorular var bu çocuklar için çok iyi farkında olmadan sınav psikolojisine giriyorlar. Ben 1. dönem de 2 değişik marka deneme testleri aldım onlar çözdü. 2. dönem için daha erken çünkü genelde tüm konular yer alıyor öyle olunca da yarım yamalak yapılıyor hiç tavsiye etmem.

Bizde çalışma düzenini oturttuk. Bir tek İngilizcede gerideyiz. Bugün okulun düzenlediği lise gezilerine gitti oğlum hem de gitmek istediği liseye, çok heyecanlı geldi. Okulu çok beğenmiş. Bakalım bu heyecan onu daha çok motive eder umarım :)

kızlar selam.

çok seviniriz.
Daha öncede bunu yazmıştım. Dershanede ki sınavlara takılmayın derim. Çünkü zor soruyorlar ve 120 soruyu bir defada çözdürüyorlar. Çocuklar heyecanlanıp yapamıyorlar. Dershane adı vermeyeceğim ama bir kaç dershane bunu bilerek yapıyor. Oğlumun gittiği dershanede böyle yapıyor. Zor sorup kendi farklılıkları ortaya koymaya çalışıyorlar.

Daha öncede bunu yazmıştım. Dershanede ki sınavlara takılmayın derim. Çünkü zor soruyorlar ve 120 soruyu bir defada çözdürüyorlar. Çocuklar heyecanlanıp yapamıyorlar. Dershane adı vermeyeceğim ama bir kaç dershane bunu bilerek yapıyor. Oğlumun gittiği dershanede böyle yapıyor. Zor sorup kendi farklılıkları ortaya koymaya çalışıyorlar.
canım tek tek cevap verdiğin için teşekkür ederim.
ama malesef gerçek sınavda da böyle hatalar yaptı.hata sayısı dersaneyle aynı yani.
normalde evde çözdüğü sorularda hiç sıkıntı yok.dediğim gibi full yapıyor çoğunu.

deneme için dediğiniz de mantıklı geldi bana,daha erken.
bol bol konu tekrarı ve soru çözecekler yapılacak başka bişey yok sanırım

canım tek tek cevap verdiğin için teşekkür ederim.
ama malesef gerçek sınavda da böyle hatalar yaptı.hata sayısı dersaneyle aynı yani.
normalde evde çözdüğü sorularda hiç sıkıntı yok.dediğim gibi full yapıyor çoğunu.

deneme için dediğiniz de mantıklı geldi bana,daha erken.
bol bol konu tekrarı ve soru çözecekler yapılacak başka bişey yok sanırım

Ne demek amaç bu zaten birbirimizle fikirlerimizi paylaşmak hepimizin derdi aynı

8kk dosyasında ilk paylaştığım linkte 8.sınıf deneme-2 cevap anahtarını yazıyorum 1.a 2.c 3.a 4.b 5.d 6.c 7.a 8.b 9.d 10.b 11.d 12.c 13.b 14.b 15.a 16.b 17.b 18.d 19.b 20.a dirim dirim

8.kk dosyası DENEME 2A.pdf cevap anahtarını paylaşıyorum. 1.c 2.a 3.c 4.c 5.b 6.a 7.c 8.c 9.c 10.c 11.c 12.a 13.d 14.d 15.c 16.b 17.c 18.c 19.a 20.c

8.kk dosyası TEOG DENEME.pdf cevap anahtarını paylaşıyorum 1.d 2.d 3.a 4.d 5.b 6.c 7.d 8.b 9.b 10.d 11.c 12.b 13.c 14.b 15.c 16.c 17.c 18.a 19.a 20.b

8.kk MEB DERS VE ÇALIŞMA KİTABI OLASILIK SORULARI.docx cevaplarını paylaşıyorum MEB DERS KİTABI OLASILIK SORULARI 1) a. 6/11 b. 5/10 c. 5/11
2) a. 10/49 b. 10/42 3) 1/2 4) 4/15 (sadeleştirilmiş hali) 5) 85/150 6) 1/720 7) 20 8) 20/100 9) 30/36 10) D 11) 1/8 12) 27/100 13) 24/100 14) 8 15) 1/10000 DEVAM EDİYOORRR... ÇALIŞMA KİTABI 1) 20/36 2)B 3) C 4) 5/12 5) A 6) 1/32 7) a. 1/4 b. 3/4 c. 243/1024 ç. 3/1024 8) 2/35 9) 1/9 10)27/1000 11) 1/6 12)15/49 13) 1/116 14) 9/10 15) a.2/19 b.4/285

8.kk dosyasında iki denemenin cevap anahtarını paylaşmadım biri daha görmedikleri konular olduğu için diğerinde soru sayıları yazmıyordu karışıklık olurdu.cevap anahtarlarında yanlış yazdığım soru da olabilir eğer cevaptan eminseniz bakarız soruya tekrar..ilerleyen günlerde 8kk2 ye de bakacağım dirim dirim kito_ kito_

8kk dosyasında ilk paylaştığım linkte 8.sınıf deneme-2 cevap anahtarını yazıyorum 1.a 2.c 3.a 4.b 5.d 6.c 7.a 8.b 9.d 10.b 11.d 12.c 13.b 14.b 15.a 16.b 17.b 18.d 19.b 20.a dirim dirim

Bu verdiğiniz cevap anahtarları. 2. paylaştığınız sorularınmı? (gercek sayılar-standart sapma-olasılık üçkenşer yani değilmi)
mazallah karıştırırım benim oğlan zaten ite kaka yapıyor.. iyice kafası karışır:KK53: kabus gibi olur

yok ilk paylaştığım linke ait bunlar sizin dediğiniz değil cevap anahtarından önce dosyaların adını da yazdım aman karıştırmayın çocuğu sadece matematikten değil hayattan soğutursunuz :)

X