Aslında sorun birazda benim oğlanda.dershanede de ödev veriyorlarmış ama daha hiç yapmadı.dershaneyi arkadaş buluşması olarak görüyor. Bizimde 1 sosyal 1 din yanlışımız çıktı,2 side okuma hatasından. Çok basit 2 soru.denemelerde benimkinin durumu çok kötüydü, bir son denemede 2 yanlış yaptı. Çünkü kaele almıyordu denemeleri. Son 2 hafta dershaneye göndermedim din ve sosyal çalıştırdım. Yoksa çok yanlışı çıkardı sosyalden.sizinde final diye okudum dersaneniz ama hangi şehir merak ettim,ben çok memnın kaldım çünkü,kızım finalde birinci sınıfta sınavlardan ya 1 yanlış yada 2 çıkarıyor birkerede ful çekti
birde daha sonra sık sık sınavlar oldu,ilk açıldığında okulların az gibiydi ama 3 yada 4 kez sınav yaptılar sınıf belirlemek için
ve son hafta bissürü kitaplar aldırdılar ve kitaplarda dağıtıldı
ilk zaman bende demiştim bu nasıl dersane hiç kitap vermedi diye ama sonradan güzel verdiler
ve hocaların hazırladığı teog 6lı ve 10 lu olacak şekilde sınava ay kala kitaplar aldırttırdılar bize ve mutlaka bitecek dendii
birde kızım 1yanlış çıkardı matematikten ve bildiği soruyu sadece eksik yaptığı için yanlış işaretlemiş
Sınavın basit olması en büyük sorun. Başarılı çocuk dîkkatsizlikten 1-2 yanlış yapsa ortalama bir çocuk çok rahat onu geçebiliyor. Umarım 2. Sınav zor olur biraz.burdaki konuyu yeni farkettiğim için ancak yazabiliyorum keşke daha önce bulsaydım burayıı
kızım sorular çok basitti diyor ,sadece matematikten yanlışınaçok üzülüyorçünküü bildiğini eksik bıraktığı için yanlış cavabı işaretliyor
kareköklü soru çıkan cevapta 16 yı görünce hemen işaretliyor
aslında karekök içine alınca 16 yı cevap 4 oluyormuş
sınavda kaçkez kontrol ettim ama hiç farkedemedim diyor
nasıl farkedemedim karekök içine diye günlerce ağladı kuzum
Sınavın basit olması en büyük sorun. Başarılı çocuk dîkkatsizlikten 1-2 yanlış yapsa ortalama bir çocuk çok rahat onu geçebiliyor. Umarım 2. Sınav zor olur biraz.
İnanmıyorum, benim oğlumda saç kıran var iki farklı yerde birinde uzadı saç ama diğerinde daha saç çıkmıyor. Sanırım sıkıntıdan oldu. Doktora götürdüm ilaç verdi bir faydası olmadı. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba !oy kuzum kıyamam ben ona annesi
sakın stresten uzak tutun onu
bende çok stresli hamilelik geçirmiştim ve saçkıran oldu bende
orayı tülbentle iyice sürtün kızarsın kırmızı leke gelene kadar sonra sarmısak sürün yanacak biraz ama daha sonra çıktı saçlarım ama tam 1 yıl çıkmamıştı sarmısağı denedikten sonra çıktı
Benimde stresten olmuştu ,en önemlisi stersten uzak dursun en büyük etken o çünküİnanmıyorum, benim oğlumda saç kıran var iki farklı yerde birinde uzadı saç ama diğerinde daha saç çıkmıyor. Sanırım sıkıntıdan oldu. Doktora götürdüm ilaç verdi bir faydası olmadı. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba !
maşallah canım oğlun yinede iyi demekki dersleri dinlerken anlıyabiliyorrrAslında sorun birazda benim oğlanda.dershanede de ödev veriyorlarmış ama daha hiç yapmadı.dershaneyi arkadaş buluşması olarak görüyor. Bizimde 1 sosyal 1 din yanlışımız çıktı,2 side okuma hatasından. Çok basit 2 soru.denemelerde benimkinin durumu çok kötüydü, bir son denemede 2 yanlış yaptı. Çünkü kaele almıyordu denemeleri. Son 2 hafta dershaneye göndermedim din ve sosyal çalıştırdım. Yoksa çok yanlışı çıkardı sosyalden.
BENDE İMZALIYORUMhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teog-sistemine-velilerden-manifesto.777555/
Arkadaşlar teog sisteminde yılsonu başarı notlarının adaletsizliğine karşı veliler imza kampanyası başlatmış.
Konu açtım.Ben imzaladım ,imzalamak isteyenler için konuda link var.
Okuldaki hocaları çok gayretli.Çok fazlada ödev veriyorlar.Onları yaparken çalışmış oluyor işte.Yoksa başına ben oturmazsam tık yok.maşallah canım oğlun yinede iyi demekki dersleri dinlerken anlıyabiliyorrr
Okuldaki hocaları çok gayretli.Çok fazlada ödev veriyorlar.Onları yaparken çalışmış oluyor işte.Yoksa başına ben oturmazsam tık yok.
Okuldaki hocaları çok gayretli.Çok fazlada ödev veriyorlar.Onları yaparken çalışmış oluyor işte.Yoksa başına ben oturmazsam tık yok.[/QUOT
Bizim ortalama dahada fena.96 ortalaması.Ve aynen dediğin gibi başka okullarda 4-5 yanlış yapıp ortalaması 100 olanlar var.aynen parkon illa bnde dürtcem erkek öğrencilerin genel özellikleri sanırım..
Bende imzaladım çok buyuk haksızlık sözkonusu 6. ve 7. sınıfta devlet okulunda okuyordu oglum ortalamaları 98.. bu sene özelde ve çogunun ortalaması bu sınıflarda 100 müş..Şu an teogda benim ögrencim gıbı 2 hata yapan cocuklar ortalamaları 100 olduğu için bizimkinden yaklaşık 3 puan öndeler..Yanlış anlaşılmasın sözkonusu puan vs değil ama gerçekten çocukların emeklerine yazık olmuyor mu ?
Geçmiş olsun kito.tam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta
toparlanıp tekrar adapte olması 1 hafta.Offf offf aşıda yaptırdım ama öksürmekten uyuyamıyor bile.
geçmiş olsun göz misafiri oldum bendetam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta
toparlanıp tekrar adapte olması 1 hafta.Offf offf aşıda yaptırdım ama öksürmekten uyuyamıyor bile.
geçmiş olsun göz misafiri oldum bende
bi çay kaşığı zencefille, bi tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yutunca öksürüğe iyi geliyo, sabah aç karna ve gece yatmadan, ben yeni test ettim kendi oğlumda, yoksa öksürük şurupları kafayı çok dağıtıyo, hatta kafa yapsın diye içen bile varmış
Geçmiş olsun...tam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta