İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

tam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta
toparlanıp tekrar adapte olması 1 hafta.Offf offf aşıda yaptırdım ama öksürmekten uyuyamıyor bile.
Gecmis olsun kito.ada çayı da deneyebilirsin.

Merhabaaa bayadır uğrayamadım.
İnternetden yaprak test çıkarmak istiyorum. Sizler hangi siteyi kullanıyorsunuz.

merhaba matematik öğretmeniyim teogla ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım

merhaba,
ben bir konuyu merak ediyorum.Hangi konular olduğu belli ama konular arasında ağırlık var mı?
mesela ilk sınav konuları çıkar mı? Olasılıktan 2 soru çıkar ama köklü sayılardan 1 soru çıkar gibi bir yapısı var mı sınavın.

Merhabaaa bayadır uğrayamadım.
İnternetden yaprak test çıkarmak istiyorum. Sizler hangi siteyi kullanıyorsunuz.

ben güvender ve körfez yaprak test aldım.Böyle bir site varmı bilmiyorum.
öğrenirsem bende test çıkartırım iyi olur.

ben güvender ve körfez yaprak test aldım.Böyle bir site varmı bilmiyorum.
öğrenirsem bende test çıkartırım iyi olur.

Bende aldım güvender ve körfez
Google dersi ve konuyu yazıp araştırıyorum. biraz çıktı alıyorum.
Çok site yok ama denk geliyor.
Çocuğa da değişik geliyor.

Bende aldım güvender ve körfez
Google dersi ve konuyu yazıp araştırıyorum. biraz çıktı alıyorum.
Çok site yok ama denk geliyor.
Çocuğa da değişik geliyor.

konu anlatımı olarak bakıyoruz.Test çözüyor ayrıca anlatımlı sorular var bunları bende takip ediyorum.Çıktı almıyorum çünkü pc ye ancak ders olunca yaklaştığı için soru çözerken hasret gideriyor :)

şu konudan şu kadar çıkar gibi net bi bilgi yok ama geçen sene yapılan sınavdaki konu dağılımına göre yorum yapıyoruz 1.teogda çıkan sorulardan da 2.teogda çıktı geçen sene bu sene de bekliyoruz( üslü sayılar köklü sayılar gibi). 2.teog a daha çok konu birikiceği için bir konudan 6 7 soru olmaz her konudan sormaya çalışırlar.geçen sene standart sapma çıkmamış ama bu sene çıkabilir bu yorumu da yapabilirim

Bu durumda her konuyu bilmeli ve geçmişi de unutmamalı.2. sınav tam ayırt edici olacak bu durumda.
Takıldığım konular ileriki günlerde daha çok olacaktır.yardımınız için teşekkürler.

sürekli geçmişi tekrarlamasına gerek yok arada genel deneme çözebilir 1.teog konularının hepsinin olduğu.bu arada bu dediklerim matematik için diğer derslerde konu dağılımı nasıl bilmiyorum incelemediğim için.

burada dosya nasıl paylaşılıyor bilmiyorum ama öğretmenler arasında paylaştığımız arşivler var kitapların taranmış hali oluyor onları paylaşabilirim öğrenirsem

Çok seviniriz paylaşırsanız.
Konuya cevap yazarken sağ alt tarafta dosya yükle var. Ordan yükleme yapabilirsiniz.

merhaba aramıza hoş geldiniz. Sınava yakın matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Konulara hakim ama soruları çözerken çok basit hatalar yapıyor. Sizce özel ders faydalı olur mu acaba !

Arkadaşlar nasıl çalışma düzeninizi oturttunuz mu ? Bizimki sınavdan bugüne kadar anca proje ödevlerini yaptı. Not ortalamasını etkiler diye 5 dersten proje ödevi aldık. ve anca dün bitirdik. Bende bittim Şimdi derslere asılma zamanı ama oğlum bitkin düştü. Umarım yine heyecanı tekrar geri gelir.

merhaba. yeniyim. benimde 8.sınıf öğrencim var. ilk teogda 1 yanlışımız var.ikincisine çok salındık. ders çalışma falan yok.birde voleybolda takım kaptanlığımız var, işimiz gücümüz bu ara voleybol oldu. engelde olmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Hoş geldin arkadaşım ben dilek :)

merhaba matematik öğretmeniyim teogla ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Bizim en zayıf olduğumuz ders işte bu matematik
Özel ders aldırmak ne kadar fayda sağlar.
Özel dersi matematik öğretmenindenmi aldırmalı yoksa öğrenci olsada olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…