İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.
Bizim en zayıf olduğumuz ders işte bu matematik :KK51:
Özel ders aldırmak ne kadar fayda sağlar.
Özel dersi matematik öğretmenindenmi aldırmalı yoksa öğrenci olsada olurmu.
bence tecrübeli bi matematik hocası dershane öğretmeni de olabilir daha önceden de özel ders vermiş olması daha iyi çünkü sistem sürekli değişiyor üniversite öğrencisi sistemi çok iyi bilmeyebilir biz bile takip etmekte zorlanıyoruz.ama tabi ki bi öğretmenden daha iyi yöntemlerle sistemi takip eden bi üniversite öğrencisiyse bu dediklerim geçerli olmaz :)

Şunu kabul edelim ki bu dönemde çocuklar kendilerini saldılar sanırım hepimizin ortak sorunu bu

Size katılıyorum. Bizimkide saldı kendini.
Bugün dershaneden ilk teog deneme sınavı sonucu bildirildi.
Öğlen benim oğlan aradı kedi gibi.. anne bundan sonra daha gayretli olucam
Hergün testlerimi düzenli yapıcam diye kendini savunmaya geçti.
Bilmiyorum valla düşün düşün kafayı yicem.
Kendimi eksik hissediyorum.

14 yanlış var mat. 4 yanlışı var tamamen dikkatsizlikten yanlış yapmış. Teşekkür ederim cevaplarınız için
çok kötü değil ama daha iyisini yapabilicekken basit hatalar yapınca anne olarak üzülüyorsunuz anlıyorum sizi özel ders konusunda karar sizin

merhaba aramıza hoş geldiniz. Sınava yakın matematikten özel ders aldırmak istiyorum. Konulara hakim ama soruları çözerken çok basit hatalar yapıyor. Sizce özel ders faydalı olur mu acaba !
denedim ama olmadı siz daha önce denediniz mi?göndermek istediğim dosyayı tıklıyorum içinde ki belgeler görünmüyor

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , sorunlarımız aynı :)
ilk sınav sonrası saldı benim oğlumda.Her çocuk aynı olmuyor maalesef.Bilincinde olup çalışn çocuklar da var.
İlk sonucu aldığı için benim oğlumda biraz tırs tırs aradı beni . Ne kadar erken hatasını anlarsa o kadar iyi

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , sorunlarımız aynı :)
ilk sınav sonrası saldı benim oğlumda.Her çocuk aynı olmuyor maalesef.Bilincinde olup çalışn çocuklar da var.
İlk sonucu aldığı için benim oğlumda biraz tırs tırs aradı beni . Ne kadar erken hatasını anlarsa o kadar iyi
Kito senin oğlan kaç yanlış çıkarmıştı

Bugün televizyon bağlantı kablosunu yanımda iş yerine getirdim. televizyon izlemesin diye böyle bir şey yaptığıma ben bile inanamadım. Sonuç 170 soru çözmüş :)

X