İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

sizinde final diye okudum dersaneniz ama hangi şehir merak ettim,ben çok memnın kaldım çünkü,kızım finalde birinci sınıfta sınavlardan ya 1 yanlış yada 2 çıkarıyor birkerede ful çekti
birde daha sonra sık sık sınavlar oldu,ilk açıldığında okulların az gibiydi ama 3 yada 4 kez sınav yaptılar sınıf belirlemek için
ve son hafta bissürü kitaplar aldırdılar ve kitaplarda dağıtıldı
ilk zaman bende demiştim bu nasıl dersane hiç kitap vermedi diye ama sonradan güzel verdiler
ve hocaların hazırladığı teog 6lı ve 10 lu olacak şekilde sınava ay kala kitaplar aldırttırdılar bize ve mutlaka bitecek dendii
birde kızım 1yanlış çıkardı matematikten ve bildiği soruyu sadece eksik yaptığı için yanlış işaretlemiş
Aslında sorun birazda benim oğlanda.dershanede de ödev veriyorlarmış ama daha hiç yapmadı.dershaneyi arkadaş buluşması olarak görüyor. Bizimde 1 sosyal 1 din yanlışımız çıktı,2 side okuma hatasından. Çok basit 2 soru.denemelerde benimkinin durumu çok kötüydü, bir son denemede 2 yanlış yaptı. Çünkü kaele almıyordu denemeleri. Son 2 hafta dershaneye göndermedim din ve sosyal çalıştırdım. Yoksa çok yanlışı çıkardı sosyalden.

burdaki konuyu yeni farkettiğim için ancak yazabiliyorum keşke daha önce bulsaydım burayıı
kızım sorular çok basitti diyor ,sadece matematikten yanlışınaçok üzülüyorçünküü bildiğini eksik bıraktığı için yanlış cavabı işaretliyor
kareköklü soru çıkan cevapta 16 yı görünce hemen işaretliyor
aslında karekök içine alınca 16 yı cevap 4 oluyormuş
sınavda kaçkez kontrol ettim ama hiç farkedemedim diyor
nasıl farkedemedim karekök içine diye günlerce ağladı kuzum
Sınavın basit olması en büyük sorun. Başarılı çocuk dîkkatsizlikten 1-2 yanlış yapsa ortalama bir çocuk çok rahat onu geçebiliyor. Umarım 2. Sınav zor olur biraz.

Sınavın basit olması en büyük sorun. Başarılı çocuk dîkkatsizlikten 1-2 yanlış yapsa ortalama bir çocuk çok rahat onu geçebiliyor. Umarım 2. Sınav zor olur biraz.

duyduğum kadarı ile zor bir sınav bizi bekliyor.
Bir kaç arkadaşımla görüştüm eğitimci 2. sınav bu şekilde olmayacağını ve eleyici olacağını söyledi.
Tabii hiç bir şey için kesin konuşulmuyor ama aldığım duyum bu yönde.

oy kuzum kıyamam ben ona annesi
sakın stresten uzak tutun onu
bende çok stresli hamilelik geçirmiştim ve saçkıran oldu bende
orayı tülbentle iyice sürtün kızarsın kırmızı leke gelene kadar sonra sarmısak sürün yanacak biraz ama daha sonra çıktı saçlarım ama tam 1 yıl çıkmamıştı sarmısağı denedikten sonra çıktı
İnanmıyorum, benim oğlumda saç kıran var iki farklı yerde birinde uzadı saç ama diğerinde daha saç çıkmıyor. Sanırım sıkıntıdan oldu. Doktora götürdüm ilaç verdi bir faydası olmadı. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba !

İnanmıyorum, benim oğlumda saç kıran var iki farklı yerde birinde uzadı saç ama diğerinde daha saç çıkmıyor. Sanırım sıkıntıdan oldu. Doktora götürdüm ilaç verdi bir faydası olmadı. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba !
Benimde stresten olmuştu ,en önemlisi stersten uzak dursun en büyük etken o çünkü
Bende cildiyeye gittim ama etki yapmadı verdiği kremler
benim hamilelik stresiydı çok kafama takıyordum doğumu
Tam 1 yıl aynalara bakamadım saçlarım yüzünden

sonra heryerde sarmısak sürün diye yazılar okudum

eşim bir tülbenti eline alıp o bölgeyii eliyle kızarana kadar sürttü ,daha sonra büyük sarmısağı soyup bıcakla ortadan ikiye kesip suyu çıkan tarafı saçlarıma iyice sürdü,ama çok yandı canım dayanmak gerekiyor çünkü yakıyor
inan saçlarım 1 ay sonra çıkmaya başladılar
o yer kabuk tutup yara kapladı sonra altından beyaz renkte saçlar çıktı sonra onlar siyaha dönüp uzamaya başladı

benimde ik yerde oldu bir anlımın orda birde kulağımın arkaa tarafında
bu illet öyle birşeyki biryerden çıkarken başka yerdende çıkıyor
sabah uyandığımda 1 tl büyüklüğünde saçlarımın yok olduğunu gördüm ve etrafıda iyice açılmıştı
bu kadar detaylı yazdımki canım oğlunda varsa ilk önce kafasına taktığı şeyi aklından çıkarmmasını ve sarmısağı mutlaka denemesini ve internette bu konu hakkında çok yazı var canım
sarmısak fikri ne pek inanmıyandan var ama keşke ilk çıktığında deneseydim dedim 1 yıl hayatım mahvaldu

Aslında sorun birazda benim oğlanda.dershanede de ödev veriyorlarmış ama daha hiç yapmadı.dershaneyi arkadaş buluşması olarak görüyor. Bizimde 1 sosyal 1 din yanlışımız çıktı,2 side okuma hatasından. Çok basit 2 soru.denemelerde benimkinin durumu çok kötüydü, bir son denemede 2 yanlış yaptı. Çünkü kaele almıyordu denemeleri. Son 2 hafta dershaneye göndermedim din ve sosyal çalıştırdım. Yoksa çok yanlışı çıkardı sosyalden.
maşallah canım oğlun yinede iyi demekki dersleri dinlerken anlıyabiliyorrr

Okuldaki hocaları çok gayretli.Çok fazlada ödev veriyorlar.Onları yaparken çalışmış oluyor işte.Yoksa başına ben oturmazsam tık yok.

aynı görüşteyim.Ödev olunca hem tekrar oluyor hem de ben işteyken çalışmış oluyor.

Kağıt-Kalemle Sınav Tarih Oluyor!
11 Aralık 2014 Perşembe 07:28
Milli Eğitim Bakanlığı 5 yıllık yol haritasını belirledi. Başta merkezi sınavlar olmak üzere tüm sınavlar e-sınav yöntemiyle yapılacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2015-2019 strateji plan taslağını hazırlayarak eğitimin 5 yıllık yol haritasını belirledi. Öğretmen atama sisteminden, okul gibi fiziki alanlara, okul bütçelerinden yabancı dil eğitimine, merkezi sınavlardan ders kitaplarına kadar birçok konuda yenilikler 5 yıl içinde hayata geçirilecek.

TÜM SINAVLAR E-SINAV OLACAK

Sabah'tan Safure Cantürk'ün haberine göre; gelişen teknolojiye bağlı olarak başta merkezi sınavlar olmak üzere tüm sınavların e-sınav yöntemiyle yapılması sağlanacak. Ulusal düzeyde yapılan sınavlar, uluslararası standartlara uygun şekilde kademeli olarak elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Okullarda akran koçluğu ve öğretmen koçluğu sistemi oluşturup, yaygınlaştırılacak.

HER ÖĞRENCİYE PERFORMANS BECERİSİ

Öğrencinin akademik başarısını destekleyici kurs programları açılacak. Her öğrenciye en az bir sanat veya spor dalında performans yapabilme becerisi kazandırılacak şekilde öğretim uygulanacak.

EN AZ BİR YABANCI DİL

Ortaöğretim öğrencilerinin en az bir yabancı dili iyi derecede öğrenmesi sağlanacak.

İllerdeki her eğitim bölgesinde bölge okullarının ortak kullanımına elverişli en az birer adet spor salonu, yüzme havuzu, tiyatro, gösteri ve etkinlik salonu inşa edilecek.

Okul koridor veya diğer alanlarında öğrencilerin eşyalarını koyacakları dolaplar oluşturulacak.

Bakanlıkça ihtiyaç duyulan binalar eğitim öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere kiralanacak. İhtiyaç duyulmayan arazi ve okul binaları eğitim öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere özellikle dershanelerin dönüşüm süreci için de bu amaca yönelik olarak kiraya verilecek.

Derslik ihtiyacının kısa vadede giderilebilmesi ve fiziki eğitim şartlarının iyileştirilmesi için eğitim kampusu projelerinin hayata geçirilmesi sağlanacak.

Okulların yapım ve donatımına yönelik hayırsever vatandaşları teşvik edecek kampanyalar düzenlenecek. Mülkiyeti gerçek veya özel hukuk tüzel kişiliklerine ait imar planında okul alanı olarak ayrılmış arsaların kamulaştırılması yapılacak.

2019 sonuna kadar Bakanlığa ait tüm taşınmaz bilgilerinin Coğrafi Bilgi Sistemi ile sayısal ortama taşınması yapılacak. Eğitim kurumlarının tür ve kademeleri arasında yatay-dikey geçişlerde esnek ve geçirgen bir yapı oluşturulacak.

aynen parkon illa bnde dürtcem erkek öğrencilerin genel özellikleri sanırım..
Bende imzaladım çok buyuk haksızlık sözkonusu 6. ve 7. sınıfta devlet okulunda okuyordu oglum ortalamaları 98.. bu sene özelde ve çogunun ortalaması bu sınıflarda 100 müş..Şu an teogda benim ögrencim gıbı 2 hata yapan cocuklar ortalamaları 100 olduğu için bizimkinden yaklaşık 3 puan öndeler..Yanlış anlaşılmasın sözkonusu puan vs değil ama gerçekten çocukların emeklerine yazık olmuyor mu ?

aynen parkon illa bnde dürtcem erkek öğrencilerin genel özellikleri sanırım..
Bende imzaladım çok buyuk haksızlık sözkonusu 6. ve 7. sınıfta devlet okulunda okuyordu oglum ortalamaları 98.. bu sene özelde ve çogunun ortalaması bu sınıflarda 100 müş..Şu an teogda benim ögrencim gıbı 2 hata yapan cocuklar ortalamaları 100 olduğu için bizimkinden yaklaşık 3 puan öndeler..Yanlış anlaşılmasın sözkonusu puan vs değil ama gerçekten çocukların emeklerine yazık olmuyor mu ?
Bizim ortalama dahada fena.96 ortalaması.Ve aynen dediğin gibi başka okullarda 4-5 yanlış yapıp ortalaması 100 olanlar var.

tam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta :KK43:
toparlanıp tekrar adapte olması 1 hafta.Offf offf aşıda yaptırdım ama öksürmekten uyuyamıyor bile.

tam birşeyleri oturtttum düzenli beraber ders çalışıyoruz derken iki gündür çok hasta :KK43:
toparlanıp tekrar adapte olması 1 hafta.Offf offf aşıda yaptırdım ama öksürmekten uyuyamıyor bile.
Geçmiş olsun kito.
Boşver birkaç gün dinlensin.
Dönersiniz eski temponuza.

geçmiş olsun göz misafiri oldum bende
bi çay kaşığı zencefille, bi tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yutunca öksürüğe iyi geliyo, sabah aç karna ve gece yatmadan, ben yeni test ettim kendi oğlumda, yoksa öksürük şurupları kafayı çok dağıtıyo, hatta kafa yapsın diye içen bile varmış:KK53::KK53:

geçmiş olsun göz misafiri oldum bende
bi çay kaşığı zencefille, bi tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yutunca öksürüğe iyi geliyo, sabah aç karna ve gece yatmadan, ben yeni test ettim kendi oğlumda, yoksa öksürük şurupları kafayı çok dağıtıyo, hatta kafa yapsın diye içen bile varmış:KK53::KK53:

dediğini yapıyorum zaten ama nafile :KK43:
benim oğlumda mevsim geçişlerinde senelerdir öksürük olur ama bu soğuk algınlığı ile beraber olunca ağır geçiyor.
şimdi kara turp ve bal yapacağım.
ilaçta kullanıyor ama birde bunlar takviye olsun.Öksürük şurubunun içeriğinden dolayı kafa yapıcı özelliği var doğru :KK50:.Oğluma da uyku veriyor ama öksürmekten uyuyamıyor.

X