İnanmıyorum, benim oğlumda saç kıran var iki farklı yerde birinde uzadı saç ama diğerinde daha saç çıkmıyor. Sanırım sıkıntıdan oldu. Doktora götürdüm ilaç verdi bir faydası olmadı. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba !
Benimde stresten olmuştu ,en önemlisi stersten uzak dursun en büyük etken o çünkü
Bende cildiyeye gittim ama etki yapmadı verdiği kremler
benim hamilelik stresiydı çok kafama takıyordum doğumu
Tam 1 yıl aynalara bakamadım saçlarım yüzünden
sonra heryerde sarmısak sürün diye yazılar okudum
eşim bir tülbenti eline alıp o bölgeyii eliyle kızarana kadar sürttü ,daha sonra büyük sarmısağı soyup bıcakla ortadan ikiye kesip suyu çıkan tarafı saçlarıma iyice sürdü,ama çok yandı canım dayanmak gerekiyor çünkü yakıyor
inan saçlarım 1 ay sonra çıkmaya başladılar
o yer kabuk tutup yara kapladı sonra altından beyaz renkte saçlar çıktı sonra onlar siyaha dönüp uzamaya başladı
benimde ik yerde oldu bir anlımın orda birde kulağımın arkaa tarafında
bu illet öyle birşeyki biryerden çıkarken başka yerdende çıkıyor
sabah uyandığımda 1 tl büyüklüğünde saçlarımın yok olduğunu gördüm ve etrafıda iyice açılmıştı
bu kadar detaylı yazdımki canım oğlunda varsa ilk önce kafasına taktığı şeyi aklından çıkarmmasını ve sarmısağı mutlaka denemesini ve internette bu konu hakkında çok yazı var canım
sarmısak fikri ne pek inanmıyandan var ama keşke ilk çıktığında deneseydim dedim 1 yıl hayatım mahvaldu