- 19 Ocak 2011
- 111
- 46
Maaşallah.bizim 14 yanlış.umarim sınavda daha az yanlış yaparOkuldan alıp dershaneye koşturuyoruz 5 yanlışı çıkmış dıkkatsızlikten 3 tanesi dedi..geçen haftaki zaman denemesinde 3 tane çıktı.. Sizin kaç tane çıktı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah.bizim 14 yanlış.umarim sınavda daha az yanlış yaparOkuldan alıp dershaneye koşturuyoruz 5 yanlışı çıkmış dıkkatsızlikten 3 tanesi dedi..geçen haftaki zaman denemesinde 3 tane çıktı.. Sizin kaç tane çıktı ?
Maaşallah.bizim 14 yanlış.umarim sınavda daha az yanlış yapar
haklısınız. öyle saçma hatalar yapıyor ki kızım. bir türlü halledemedik.zaten hep basıt sorularda hata yapıyor.sonradan nasıl yaptım bunu diye kıvranıyor.hayırlısı olsun ne diyelim.elinden geleni yapıyor.İnşallah bütün çocuklar iyi sonuç alır...sınav esnasını hiç kestiremiyorum ne yapacağını insallah heyecan kaygı ve dikkatsizlikten kaybetmez..
Dersane denemeleri zor olabilir mi?bizimkiler biraz zor gibi geliyor bana. ama teog nasıl olur bilemediğim için birşey diyemiyorum.son günler diye dershane ve okul iyice yoğunlaştı.evde de ayrıca çalışıyoruz.
fazladan 3 soru 3 sorudur mantığı ile gidiyorum.bizde 5-6 yanlış hiç olmadı.15 yanlışa indirmeye çalışıyorum.
fen ve matematikten toplamda 10-12 yanlış çıkartıyor her seferinde.Diğerleri iyi sayılır.
uğraşım bu iki ders ve zaten katsayısı yüksek olanlarda bu dersler
Dersane denemeleri zor olabilir mi?bizimkiler biraz zor gibi geliyor bana. ama teog nasıl olur bilemediğim için birşey diyemiyorum.
son günler diye dershane ve okul iyice yoğunlaştı.evde de ayrıca çalışıyoruz.
fazladan 3 soru 3 sorudur mantığı ile gidiyorum.bizde 5-6 yanlış hiç olmadı.15 yanlışa indirmeye çalışıyorum.
fen ve matematikten toplamda 10-12 yanlış çıkartıyor her seferinde.Diğerleri iyi sayılır.
uğraşım bu iki ders ve zaten katsayısı yüksek olanlarda bu dersler
Biz de 15 yanlışa indirmeye çalışıyoruz ama son denemelerde yanlışları daha da arttı. 10 gün önce 19 yanlış yaparken şimdi 24-29 yanlış yapıyor. Bir yerde bi hata yapıyoruz ama nerde bulamadım. Rapor aldım çarşamba günü 2 gündür evde. Stresi çok arttı. Şimdi ise sanki hiçbişey bilmiyomuş gibi bir havaya girdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun biran evvel şu ilk sınavı atlatsak da biraz olsun rahatlasak.
Teog soruları ciddi basit aslında.deneme sınavı yine berbat geçti .17 yanlış.ama geçen yılın teog matematik sorularını 20 dk da çözdü ve full çıkardı.sadece 2 soru zorladı diyor. yine umutlandım.hayırlısı.
Teog soruları ciddi basit aslında.
Morali bozulunca bende onları veriyorum, keyfi yerine geliyor.
Dershane sınavlarının bazıları çok abartılı zor.
Aslında teogun kolay olması çok mantıklı gelmiyor bana. Birazda olsa zorlamalı.
Parkon. Tebrikler. Aktif teog annesi örneğisin. Ben dün 3 saat tekrar yaptırdım din ve sosyalden. Nasıl zor geldi başında oturup anlatmak. İlk gün sonuçları paylaşalım. Hepimiz için hayırlısı olsun. İng den son gece kelime tekrarı öneriyorum herkese. Din den ayetel kürsi anlamı ve kader ve evrendeki yasaları ezberlesinler.Okul denemesinde 5, dershanede 2 yanlışı çıkmış.
Geçenhafta evde tekrarın faydası oldu demekki. Bu haftada aynı şekilde çalıştırıcam.
Bende 2 haftadır yapabiliyorum başında oturma işini fully.Parkon. Tebrikler. Aktif teog annesi örneğisin. Ben dün 3 saat tekrar yaptırdım din ve sosyalden. Nasıl zor geldi başında oturup anlatmak. İlk gün sonuçları paylaşalım. Hepimiz için hayırlısı olsun. İng den son gece kelime tekrarı öneriyorum herkese. Din den ayetel kürsi anlamı ve kader ve evrendeki yasaları ezberlesinler.