İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

İnşallah bütün çocuklar iyi sonuç alır...sınav esnasını hiç kestiremiyorum ne yapacağını insallah heyecan kaygı ve dikkatsizlikten kaybetmez..
haklısınız. öyle saçma hatalar yapıyor ki kızım. bir türlü halledemedik.zaten hep basıt sorularda hata yapıyor.sonradan nasıl yaptım bunu diye kıvranıyor.hayırlısı olsun ne diyelim.elinden geleni yapıyor.

son günler diye dershane ve okul iyice yoğunlaştı.evde de ayrıca çalışıyoruz.
fazladan 3 soru 3 sorudur mantığı ile gidiyorum.bizde 5-6 yanlış hiç olmadı.15 yanlışa indirmeye çalışıyorum.
fen ve matematikten toplamda 10-12 yanlış çıkartıyor her seferinde.Diğerleri iyi sayılır.
uğraşım bu iki ders ve zaten katsayısı yüksek olanlarda bu dersler :KK43:

fazladan 3 soru 3 sorudur mantığı ile gidiyorum.bizde 5-6 yanlış hiç olmadı.15 yanlışa indirmeye çalışıyorum.
fen ve matematikten toplamda 10-12 yanlış çıkartıyor her seferinde.Diğerleri iyi sayılır.
Dersane denemeleri zor olabilir mi?bizimkiler biraz zor gibi geliyor bana. ama teog nasıl olur bilemediğim için birşey diyemiyorum.

Dersane denemeleri zor olabilir mi?bizimkiler biraz zor gibi geliyor bana. ama teog nasıl olur bilemediğim için birşey diyemiyorum.

dershane sınavları zor mu bilmiyorum.yapan her sınavı yapar gibi geliyor.ben durumu kabullendim artık
yapamıyor matematiği ve feni.yine de çalışacağız çaba göstereceğiz ama herkes aynı olamıyor.
umarım TEOG sınavında beni yanıltır ve hep bildiği sorular çıkar :)

Biz de 15 yanlışa indirmeye çalışıyoruz ama son denemelerde yanlışları daha da arttı. 10 gün önce 19 yanlış yaparken şimdi 24-29 yanlış yapıyor. Bir yerde bi hata yapıyoruz ama nerde bulamadım. Rapor aldım çarşamba günü 2 gündür evde. Stresi çok arttı. Şimdi ise sanki hiçbişey bilmiyomuş gibi bir havaya girdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun biran evvel şu ilk sınavı atlatsak da biraz olsun rahatlasak.

Biz de 15 yanlışa indirmeye çalışıyoruz ama son denemelerde yanlışları daha da arttı. 10 gün önce 19 yanlış yaparken şimdi 24-29 yanlış yapıyor. Bir yerde bi hata yapıyoruz ama nerde bulamadım. Rapor aldım çarşamba günü 2 gündür evde. Stresi çok arttı. Şimdi ise sanki hiçbişey bilmiyomuş gibi bir havaya girdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun biran evvel şu ilk sınavı atlatsak da biraz olsun rahatlasak.

benim oğlumda bu iki gündür okula gitmedi.dün sabah gitti dershaneye akşam geldi.şimdi yine gidiyor.bir hırs geldi çaba gösteriyor en azından.bütün gün test çözüp anlamadığını gidip hemen soruyor.pazartesi salı da ben olacağım inşallah faydası olur.

arkadaşlar çocuklar çok gergin.bence şimdi rahatlatma zamanı.onlara sınavın önemli fakat her şeyin sonu yada başlangıcı olmadığını ve sınav sonucu ne olursa olsun yanlarında olacağımızı söylememiz lazım.ben kızımla biraz konuştum.günlerdir ruh gibi gezen çocuğun yüzü gülmeye başladı.yazık yaaa

Okul denemesinde 5, dershanede 2 yanlışı çıkmış.
Geçenhafta evde tekrarın faydası oldu demekki. Bu haftada aynı şekilde çalıştırıcam.

deneme sınavı yine berbat geçti .17 yanlış.ama geçen yılın teog matematik sorularını 20 dk da çözdü ve full çıkardı.sadece 2 soru zorladı diyor. yine umutlandım.hayırlısı.

deneme sınavı yine berbat geçti .17 yanlış.ama geçen yılın teog matematik sorularını 20 dk da çözdü ve full çıkardı.sadece 2 soru zorladı diyor. yine umutlandım.hayırlısı.
Teog soruları ciddi basit aslında.
Morali bozulunca bende onları veriyorum, keyfi yerine geliyor.
Dershane sınavlarının bazıları çok abartılı zor.
Aslında teogun kolay olması çok mantıklı gelmiyor bana. Birazda olsa zorlamalı.

Son 2 gün. Bütün çocuklara başarılar diliyorum. Bu 2 gün artık yavaşlatın çalışmaları. Anne olarak psikolojik destek verelim. Kaygılarından arındıralım.

haklısın parkon. çalışan ile çalışmayan çocuğu ayıran bir sınav olmalı bencede. çocuklarımıza başarılar diliyorum.

Sınav bilgileri gelmeye başladı. Bu sene 1 milyon 287 bin 847 öğrenci katılacakmış. Sınav kitapçıkları A/B/C/D olmak üzere 4 e çıkartılmış. İlk sınav türkçe 9 da ikinci sınav mat 10.10 da üçüncü sınav din ise 11.20 de başlayacakmış. Çocuklarımıza allah zihin açıklığı versin.

Okul denemesinde 5, dershanede 2 yanlışı çıkmış.
Geçenhafta evde tekrarın faydası oldu demekki. Bu haftada aynı şekilde çalıştırıcam.
Parkon. Tebrikler. Aktif teog annesi örneğisin. Ben dün 3 saat tekrar yaptırdım din ve sosyalden. Nasıl zor geldi başında oturup anlatmak. İlk gün sonuçları paylaşalım. Hepimiz için hayırlısı olsun. İng den son gece kelime tekrarı öneriyorum herkese. Din den ayetel kürsi anlamı ve kader ve evrendeki yasaları ezberlesinler.

Parkon. Tebrikler. Aktif teog annesi örneğisin. Ben dün 3 saat tekrar yaptırdım din ve sosyalden. Nasıl zor geldi başında oturup anlatmak. İlk gün sonuçları paylaşalım. Hepimiz için hayırlısı olsun. İng den son gece kelime tekrarı öneriyorum herkese. Din den ayetel kürsi anlamı ve kader ve evrendeki yasaları ezberlesinler.
Bende 2 haftadır yapabiliyorum başında oturma işini fully.
Ama oturmadan olmuyormuş anladım.
Bizim okul kitapçıkları pazartesi verecekmiş çocuklara,4 gün merak içinde bekleyeceğiz bakalım.
Ancak o zaman belli olur gibi.

Din konularında zekat var mı yokmu biliyormusunuz?
Bizim okulda hiç anlatmamış hoca,ama geçen yılki teog sorularında epey zekat sorusu varmış.

Çarşamba perşembe günü ülkenin yarısı karlı gözüküyor arkadaşlar.
Ya uzak okullarda okuyan çocuklar sınav yerine ulaşamazsa ne olacak?

Benim oğlanın ayağı ağrıyor...bir garip sanki kaygılanıyor gibi. umarım yanılıyorumdur.
okula gidemedi adım atamıyorum diye.. ay ben napıcam... çokta üstüne gitmiyorum ama sanırım stres yapıyor.
eyvahhh eyvahhh:KK61: napıcamı bilemiyorum.. iştende izin alamadım

X