İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

tudem hayal kırıklığı derken, müfredat dışı zor sorularından mı

odtü derken de matematik gezegeni serisi mi

Seviyenin çok üstünde gereksiz soruları olduğunu düşünüyorum, çok moral bozuyor.
Odtü nünüze gezegen serisi de güzel bunun dışındaki kitapları da güzel, Çek kopart türünde karma testler oluyor mesela, şuan bildiğim kadarıyla baskısı yok bazılarının ama 2. El olarak eşten dosttan belki bulunur, çevrenizde ygs lys hazırlığında kişiler varsa odtü yü onlara da öneriyorum.

Yardım arkadaslar.. dershane ek kaynak istemis. Hergun 60 test cozecek. Hangi yayini alalim tüm dersler mi yokda test kitapciklarimi. Secenek cok simdi kirtasiyeye gidecegiz. Ne aliyim acill

Yardım arkadaslar.. dershane ek kaynak istemis. Hergun 60 test cozecek. Hangi yayini alalim tüm dersler mi yokda test kitapciklarimi. Secenek cok simdi kirtasiyeye gidecegiz. Ne aliyim acill
Yeni gordum mesajinizi.eger almadiysaniz anafen multikitap var.her ders icin.kizim memnun

parkoncum, sen lise için özel mi düşünüyorsun devlet fen lisesi falan mıo_O

parkoncum, sen lise için özel mi düşünüyorsun devlet fen lisesi falan mıo_O
Chessim hergün fikir değiştiriyorum.
Zaten benim oğlanında çok yüksek hedefleri tutturması bu çalışmayla imkansız.
Şehir dışında yurtların durumu da biraz araştırınca hoşuma gitmedi.
Şuan hiçbir fikrim yok anlayacağın.
Puanını alsın,tutan okulları gezip karar vereceğim.
Ama yakın çevredeki illeri düşünüyorum.
Fen lisesi diyor ama,burslu olmazsa özele yollamam,devlet olur.

parkon parkon benim durumumda senden farklı değil.benim oğlumda çalışıyor "muş" gibi yapıyor.gerçekte çok birşey yok.türkçe sosyal çalışıyor.çünkü onları anlıyor.matematik ve fen zor geliyor.
istanbulda özele göndermem de çok zor :KK43: rakamlar uçuyor ,ne yapacağımı şaşırdım.
benim çevremdeki liseler en az 450-455 puanla alıyor.zor bir puan.hala vaktimiz var diye düşünüp kendimi avutuyorum..
test kitabı yerine günlük yaprak testlere başladık.takibi daha kolay oluyor diye düşündüm.

parkon parkon benim durumumda senden farklı değil.benim oğlumda çalışıyor "muş" gibi yapıyor.gerçekte çok birşey yok.türkçe sosyal çalışıyor.çünkü onları anlıyor.matematik ve fen zor geliyor.
istanbulda özele göndermem de çok zor :KK43: rakamlar uçuyor ,ne yapacağımı şaşırdım.
benim çevremdeki liseler en az 450-455 puanla alıyor.zor bir puan.hala vaktimiz var diye düşünüp kendimi avutuyorum..
test kitabı yerine günlük yaprak testlere başladık.takibi daha kolay oluyor diye düşündüm.
Bizdeki durum tam tersi.Sürekli fen ve matematik çalışıyor,çünkü onları seviyor.
Dershane sınavını olduk bu arada.Matematik, fen ,türkçe ful.Sosyalden 6 yanlış,dinden 5 yanlışı var.Anlamıyorum diyor sosyal ve dini.Bu netlerle Adana fen lisesi olmaz bizdede.
Bunlara hiç güvenmemek gerek.Puanlarını alsınlar okul arayacağız.Ama ben çok sinirlendim.Dün birbuçuk saat çalıştırdım.Günde 1 buçuk saat çalışacak ,başında oturacağım ,başka çare yok.

ben işteyim diye okul geliş saatinde fazla ilgilenemiyorum.bu sebeple ders çalışmaya dershaneye göndermeye başladım bu hafta.bizde bebekte olduğu için biraz gürültü oluyor, böylesi daha iyi diye düşünüyorum.onu orada gören öğretmenlerde soracağın soru var mı diye soruyor.bizde de türkçe, sosyal,ingilizce iyi, din 4-5 yanlış çıkıyor.matematik ve fen olursa belki 450ler olabilir.başında oturamıyorum maalesef :KK43:. eve 20:30 da giriyorum.istanbul trafiği bir yandan iş çıkışımız geç bir yandan offf offf.
adana fen lisesi olmazsa özel okullar buraya göre Adana daha uygun.iyi anadolu liseleri de var.

ben işteyim diye okul geliş saatinde fazla ilgilenemiyorum.bu sebeple ders çalışmaya dershaneye göndermeye başladım bu hafta.bizde bebekte olduğu için biraz gürültü oluyor, böylesi daha iyi diye düşünüyorum.onu orada gören öğretmenlerde soracağın soru var mı diye soruyor.bizde de türkçe, sosyal,ingilizce iyi, din 4-5 yanlış çıkıyor.matematik ve fen olursa belki 450ler olabilir.başında oturamıyorum maalesef :KK43:. eve 20:30 da giriyorum.istanbul trafiği bir yandan iş çıkışımız geç bir yandan offf offf.
adana fen lisesi olmazsa özel okullar buraya göre Adana daha uygun.iyi anadolu liseleri de var.
Senin işin çok zor İstanbulda.Ben 17:15 te evdeyim.İş ,ev arası 10 dk.Ona rağmen çok zoruma gidiyor başında oturmak.Eve git yemek yap,sofrayı topla derken hiç canım bişey yapmak istemiyor.
En mantıklısı dershanede çalışması.8 kişilik sınıflarla daha iyi ilgileniliyor.Bizim dershanede henüz etüt bile başlamadı.Bugün okulda veli toplantımız var,ne diycekler bakalım.

Veli toplantısından geldim, canım sıkıldı iyice.
Teneffüste bile test çözen öğrenciler var diyorlar. Bizimkinin genel durumu iyi olmasına rağmen bütün öğretmenler farkında ciddiye almadığının.
Günde 3 saat çalışan arkadaşları varmış.
Bu hafta 1 saat çalışsın, haftaya 2 saate çıkartacak dediler.

Veli toplantısından geldim, canım sıkıldı iyice.
Teneffüste bile test çözen öğrenciler var diyorlar. Bizimkinin genel durumu iyi olmasına rağmen bütün öğretmenler farkında ciddiye almadığının.
Günde 3 saat çalışan arkadaşları varmış.
Bu hafta 1 saat çalışsın, haftaya 2 saate çıkartacak dediler.
işin ciddiyetini iyi anlatmamız lazım çocuklara.onlarada hak veriyorum.çok zor.gün boyu okul ders dersane .tam en deli dolu zamanları.fazla üstlerine gidince de psikolojileri bozuluyor. benim kızım sınav denince eli ayağı titriyor rengi atıyor.Allah yardımcıları olsun.Bizimde tabi.

arkadaşlar kızım okulda deneme sınavı yapmışlar ona girdi.90 soruda 16 yanlış. çoğu öyle saçma hatalar ki. mesela soru üzerinde doğru seçenekleri işaretlemiş şıklarda yanlış veya çok basit bir cümleyi yanlış anlamış.her sınavda aynı şeyi yapıyor. bilgi eksikliğinden hatası 7-8 i geçmez.nasıl çözeceğiz bilemiyorum.

işin ciddiyetini iyi anlatmamız lazım çocuklara.onlarada hak veriyorum.çok zor.gün boyu okul ders dersane .tam en deli dolu zamanları.fazla üstlerine gidince de psikolojileri bozuluyor. benim kızım sınav denince eli ayağı titriyor rengi atıyor.Allah yardımcıları olsun.Bizimde tabi.

bende öğretmenleri ile görüştüm.sosyal türkçe ingilice çok memnun.fen ve matematik çok çalışmalı diyor.ben yapamıyorum zaten anlamıyorum deyip geçiştiriyormuş :KK43:
bir şekilde vakit ayırıp benim çalıştırmam gerek.elimde olsa işten 1 ay şimdi 1 ay da 2.sınav öncesi izin alırım.

arkadaşlar kızım okulda deneme sınavı yapmışlar ona girdi.90 soruda 16 yanlış. çoğu öyle saçma hatalar ki. mesela soru üzerinde doğru seçenekleri işaretlemiş şıklarda yanlış veya çok basit bir cümleyi yanlış anlamış.her sınavda aynı şeyi yapıyor. bilgi eksikliğinden hatası 7-8 i geçmez.nasıl çözeceğiz bilemiyorum.

çok soru çözüp heyecan yapmadan okuyarak atlatabilir bu durumu ancak .birde öğretmenleri ile görüşseniz acaba bir danışmanlık falan alsa çocuklara belki farklı bakış açısı iyi gelebilir.

çok soru çözüp heyecan yapmadan okuyarak atlatabilir bu durumu ancak .birde öğretmenleri ile görüşseniz acaba bir danışmanlık falan alsa çocuklara belki farklı bakış açısı iyi gelebilir.
danışmanlık derken dersane hocasına söylesem yönlendirebilir mi acaba.

bende öğretmenleri ile görüştüm.sosyal türkçe ingilice çok memnun.fen ve matematik çok çalışmalı diyor.ben yapamıyorum zaten anlamıyorum deyip geçiştiriyormuş :KK43:
bir şekilde vakit ayırıp benim çalıştırmam gerek.elimde olsa işten 1 ay şimdi 1 ay da 2.sınav öncesi izin alırım.
böyle bir izin imkanınız varsa 15 gün bile bence yeterli.hızlı bir tekrar yaptırırsınız.okulda sınavlarına genelde 2 gün önce çalışıp giriyorlar.15 gün en azından anlamadığı konuların üzerine gidersiniz.birde genelde ilk teogda çocuklar farkında olmuyor işin ciddiyetinin. o yüzden ne kadar yüksek alırlarsa okadar fark atar.ayrıca konu da az. daha rahat toparlar.

danışmanlık derken dersane hocasına söylesem yönlendirebilir mi acaba.

dershanelerde rehberlik öğretmenleri vardır.onlara önce bir danışırsanız yön gösterirler.

böyle bir izin imkanınız varsa 15 gün bile bence yeterli.hızlı bir tekrar yaptırırsınız.okulda sınavlarına genelde 2 gün önce çalışıp giriyorlar.15 gün en azından anlamadığı konuların üzerine gidersiniz.birde genelde ilk teogda çocuklar farkında olmuyor işin ciddiyetinin. o yüzden ne kadar yüksek alırlarsa okadar fark atar.ayrıca konu da az. daha rahat toparlar.

1 ay -15 gün demeyi boşver 1 gün bile izin vermezler :KK43: memur olmak isterdim.özel sektörde izin almak çok zor.

Biraz rahatlatmak lazım sanırım sizinkini.
Sınavın ciddiyetinin farkında ,stresten dikkatsizlik yapıyor olabilir.
Benimkindede tam tersi varmış,Fen öğretmeni sınavdaki yanlışları dikkat eksikliği veya dikkatsizlik değil bunun,önemsememekten dedi.Sınavda bile bitsede çıksam psikolojisindeymiş.
Çok zor işimiz,Allah yardımız olsun.
dershanelerde rehberlik öğretmenleri vardır.onlara önce bir danışırsanız yön gösterirler.

1 ay -15 gün demeyi boşver 1 gün bile izin vermezler :KK43: memur olmak isterdim.özel sektörde izin almak çok zor.
Ben kamudayım,ama bizede izin vermiyorlar.Eşim sınavdan önce 10 gün rapor al diyor,ama oda sorun olur burda.
Ancak sınav günleri yanında olmak i.in 2 gün izin alırım sanırım.

Ben kamudayım,ama bizede izin vermiyorlar.Eşim sınavdan önce 10 gün rapor al diyor,ama oda sorun olur burda.
Ancak sınav günleri yanında olmak i.in 2 gün izin alırım sanırım.[/QUOTE]

memur olmak derken izin hakkın falan daha net oluyor.özelde patron yok dedi mi bitti.o sebeple dedim.yoksa çok kolay izin alınıyor gibi birşey demek istemedim.
ama bende denemek istiyorum.hafta sonu ile birleştirip 4 gün kamp şeklinde.sondan bir önceki hafta deneyeceğim.

X