- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Hepimize hayı
Türkçesi benim oğlanında zayıftı.Şuan hangi yayın olduğunu hatırlamıyorum ama dilbilgisi kitabı almıştım konu anlatımlı.Birde uygun yayınlarının paragraf çözme tekniklerini al mutlaka.İlköğretim için olandan başla,onu bitirince 6-7 . sınıftada ortaöğretim için olanı alırsın.Bu iki kitapla benim oğlan Türkçe problemini tamemen çözdü.
Chessim güvender veya zambak konu anlatımlısı,tudem,coşku veya körfezin soru bankasını al mutlaka.5. sınıflar için anafen e gerek yok diye düşünüyorum.Ben zambak ,coşku ve körfez aldım.İngilizcede berkay aldım,basit ama benim bücür severek çalışıyor.canım kızına ne alıyorsun, bugun d r de bu multikitaplardan gördüm, tudem soru bankası ve güvenderde gördüm, karar vereemdim almadım bişey, şimdi senin yorumunu görünce danışmak istedim, benimkinin eksikleri sosyal ve türkçeden bu üç yayını nasıl sıralarsın, hangisini alsam
Türkçesi benim oğlanında zayıftı.Şuan hangi yayın olduğunu hatırlamıyorum ama dilbilgisi kitabı almıştım konu anlatımlı.Birde uygun yayınlarının paragraf çözme tekniklerini al mutlaka.İlköğretim için olandan başla,onu bitirince 6-7 . sınıftada ortaöğretim için olanı alırsın.Bu iki kitapla benim oğlan Türkçe problemini tamemen çözdü.