İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Hepimize hayı
canım kızına ne alıyorsun, bugun d r de bu multikitaplardan gördüm, tudem soru bankası ve güvenderde gördüm, karar vereemdim almadım bişey, şimdi senin yorumunu görünce danışmak istedim, benimkinin eksikleri sosyal ve türkçeden bu üç yayını nasıl sıralarsın, hangisini alsam
Chessim güvender veya zambak konu anlatımlısı,tudem,coşku veya körfezin soru bankasını al mutlaka.5. sınıflar için anafen e gerek yok diye düşünüyorum.Ben zambak ,coşku ve körfez aldım.İngilizcede berkay aldım,basit ama benim bücür severek çalışıyor.
Türkçesi benim oğlanında zayıftı.Şuan hangi yayın olduğunu hatırlamıyorum ama dilbilgisi kitabı almıştım konu anlatımlı.Birde uygun yayınlarının paragraf çözme tekniklerini al mutlaka.İlköğretim için olandan başla,onu bitirince 6-7 . sınıftada ortaöğretim için olanı alırsın.Bu iki kitapla benim oğlan Türkçe problemini tamemen çözdü.

Hepimize hayı

Chessim güvender veya zambak konu anlatımlısı,tudem,coşku veya körfezin soru bankasını al mutlaka.5. sınıflar için anafen e gerek yok diye düşünüyorum.Ben zambak ,coşku ve körfez aldım.İngilizcede berkay aldım,basit ama benim bücür severek çalışıyor.
Türkçesi benim oğlanında zayıftı.Şuan hangi yayın olduğunu hatırlamıyorum ama dilbilgisi kitabı almıştım konu anlatımlı.Birde uygun yayınlarının paragraf çözme tekniklerini al mutlaka.İlköğretim için olandan başla,onu bitirince 6-7 . sınıftada ortaöğretim için olanı alırsın.Bu iki kitapla benim oğlan Türkçe problemini tamemen çözdü.

çok teşekkür ederim canım, notumu aldım, 5. sınıf için anafene gerek yok derken ne demek istedin hafif diye mi ağır diye mio_O

çok teşekkür ederim canım, notumu aldım, 5. sınıf için anafene gerek yok derken ne demek istedin hafif diye mi ağır diye mio_O
Okul derslerine göre ağır bence,fazladan bilgi var.Sınava hazırlanırken lazım tabii,ama 5. sınıfta gereksiz.

Okulda çocukların sınıflarını tamemen dağıtmışlar.
Nerdeyse tüm arkadaşlarından ayırmışlar.Oğlum dün çok mutsuzdu,sabah müdürle görüşmeye gittim.
Çok yaramaz olduklarını,çocukların bu seneyi sadece dersle geçirmesini istedikleri için özenle çocukları ayırdıklarını söyledi.
İyi mi kötü mü bu durum bilemedim.

okulunuzun ihtiyaçlarına en azından kitap olarak katkıda bulunmak isterim.şuan oğlumun çözdüğü ve çözmediği kitaplar var.birçok hikaye kitabı vardı geçen sene bir okula gönderdim ama tekrar toplayabilirim.
eğer böyle birşey yapılmasını isterseniz lütfen bildirin.
ben etrafta kitap verecek kimse bulamıyorum.ancak internette görürsem gönderiyorum.hazır sizin gibi bir öğretmen bulmuşken yardım etmeyi çok isterim.

Merhaba ilginiz için çok teşekkürler öncelikle, şu an için okulumuzun çok bir sıkıntısı yok kitap konusunda, sağ olsun Türkçe öğretmenimiz pek çok yerden kitap getirtmiş. Varlıklı bir velimiz de ön ayak olmak istedi bu tür şeylere.. Başka okulları düşününce biz gerçekten iyi durumda kalıyoruz şu an.. O yüzden gerçekten ihtiyacı olan okullardan birine göndermeniz çok daha faydalı olacaktır.

:KK76::KK70:

çok şükür,senin yazacağın içimede doğmuştu zaten. Profil resmin bir derdim var dan tanıdık sanki :)
Ben Ankara Eryaman da otoruyorum. Bize yakın olan dershanelere gitmek zorunda oğlum, yani eryamanın bazı yerleri öyle sapaki vasıta yok. Sınav dershanesi var, birde yeni buldum biliş integral diye bir dershane var. araştıyorum ama işte olduğum için sınırlı araştırabiliyorum. İşler sıkı nefes alamıyoruz herşey yasak burda :KK43: siz nerdesiniz.

merhabalar biliş integral etüd merkezini bir aradaşım işletiyor, 8.sınıfa giden abimin kızını gönderiyoruz. gayet memnun. bire-bir ilgileniyorlar. tavsiye edrim.

merhabalar biliş integral etüd merkezini bir aradaşım işletiyor, 8.sınıfa giden abimin kızını gönderiyoruz. gayet memnun. bire-bir ilgileniyorlar. tavsiye edrim.

Evet bende görüşmüştüm telefonda orayla... hiç ismini duymadığım için yakınlarımada sordum duymadık dediler. Bende korktum açıkcası. Oturmamış biyerdir diye. kıyısından döndüm yani keşke daha önce yazsaydın. Kimseyi bulamadım biliş integrale giden . Bulsaydım soracaktım nasıl diye..

Merhaba. Öncelikle teşekkür ederiz.Test kitabı için hangi yayınları önerirsiniz.

Tudem almayın derim, gereksiz hayal kırıklığı oluyor, biz güvender ve anafen kullanıyoruz çoğunlukla.
Bir de her seviye her sınıf için ODTÜ yayınlarını tavsiye ederim, herkes merkeze gelmeden kitap edinmiş oluyor bu yüzden biz de bir daha aldırmak istemiyoruz, anafen alınmış oluyor çoğunlukla onlar da zaten yararlı ve güzel. Yine de ek isterlerse ODTÜ diyoruz.

Tudem almayın derim, gereksiz hayal kırıklığı oluyor, biz güvender ve anafen kullanıyoruz çoğunlukla.
Bir de her seviye her sınıf için ODTÜ yayınlarını tavsiye ederim, herkes merkeze gelmeden kitap edinmiş oluyor bu yüzden biz de bir daha aldırmak istemiyoruz, anafen alınmış oluyor çoğunlukla onlar da zaten yararlı ve güzel. Yine de ek isterlerse ODTÜ diyoruz.

tudem hayal kırıklığı derken, müfredat dışı zor sorularından mı

odtü derken de matematik gezegeni serisi mi

2 yıllık bir kurum, o yüzden çok duyulmuş değil. Ama öğretmenleri tecrübeli. Dersanelerde çalışan öğrencilerin sevdiği öğretmenlerle anlaşmışlar. Bakalım, baya seviyor şimdi bizim ki. Zor kararlar bunlar, kolay gelsin.

teşekkürler. anafen bizde de var. güvender veya dediğiniz gibi ODTÜ yayınlarından birini alacağım.

ders çalışmalar nasıl gidiyor.
Okulda hala bir düzen tutturamadılar,yavaş yavaş gidiyorlar.Ödev hiç yok.
Ders çalış dersem daha başlamadık diyor.
Eylülün ilk haftası 8. sınıfları çalıştırmaya başlayan özel okullar varmış,bizimkiler pek rahatlar.

Eylülün ilk haftası 8. sınıfları çalıştırmaya başlayan özel okullar varmış,bizimkiler pek rahatlar.

en büyük sıkıntımız bu zaten.
daha ders tam başlamadı,ödev yok,dershane bu hafta sonu tam başlayacak.
vakit geçiyor.oğlumda ohh bir rahat bir rahat :KK43:

okulda bizimde birşey yok. fakat kızım matematikten fraktalları bitirdi. konu ile ilgili yaklaşık 100 soru kadar test çözdü. yapılış yöntemlerini öğrendi. zaten kolay bir konu. fakat geçen yıl ilk teogda da mazerettede bu konudan 2 şer soru çıkmış.ayrıca dün ingilizce çalıştı.fakat soru çözmedi.bende umarım bu şekilde takip edebilirim.ucunu kaçırmadan.

okulda bizimde birşey yok. fakat kızım matematikten fraktalları bitirdi. konu ile ilgili yaklaşık 100 soru kadar test çözdü. yapılış yöntemlerini öğrendi. zaten kolay bir konu. fakat geçen yıl ilk teogda da mazerettede bu konudan 2 şer soru çıkmış.ayrıca dün ingilizce çalıştı.fakat soru çözmedi.bende umarım bu şekilde takip edebilirim.ucunu kaçırmadan.

geçen sene çıkan teog sorularını verdim çöz diye.anneee bunlar çok zormuşşş diye bir korktu.yani amacıma ulaştım :) daha çok çalışması için.sanırım aşağı yukarı aynı sorular çıkacaktır.1.sınav çok önemli .en azından bilincine varsın istiyorum .

geçen sene çıkan teog sorularını verdim çöz diye.anneee bunlar çok zormuşşş diye bir korktu.yani amacıma ulaştım :) daha çok çalışması için.sanırım aşağı yukarı aynı sorular çıkacaktır.1.sınav çok önemli .en azından bilincine varsın istiyorum .
bence geçen senenin sorularına şimdiden bakmasınlar. sınava yaklaşınca bütün konuları bitirdiklerinde deneme amacıyla o testi yapın derim. eğer soruları önceden görürlerse ezbere yaparlar ve seviyelerini ölçemeyiz.

Benimki dün yoğun ısrarlarım sonucu türkçeden fiilimsilerden 20 soru fraktaldan da 5 soru çözdü:KK51:
Defter kitabını getirmememiş okuldan,tekrar yapamadı.Maşallah sizinki azimli görünüyor,umarım böyle devam eder,darısı bizimkilerin başına.
Benimki rahat,okuldaki hocalardan ondan rahatlar.
Sürekli ''panik yok,bizim anlattığımızı dinleyip verdiğimiz ödevi yapsınlar ,yeter''deyip duruyorlar ama ortada ödevde yok.Kızım 5. sınıfta ,ilk gün bile ödev vermişler:KK51:

Benimki dün yoğun ısrarlarım sonucu türkçeden fiilimsilerden 20 soru fraktaldan da 5 soru çözdü:KK51:
Defter kitabını getirmememiş okuldan,tekrar yapamadı.Maşallah sizinki azimli görünüyor,umarım böyle devam eder,darısı bizimkilerin başına.

Benimki rahat,okuldaki hocalardan ondan rahatlar.
Sürekli ''panik yok,bizim anlattığımızı dinleyip verdiğimiz ödevi yapsınlar ,yeter''deyip duruyorlar ama ortada ödevde yok.Kızım 5. sınıfta ,ilk gün bile ödev vermişler:KK51:
amin. evet azimli fakat çok dikkatsiz. ben çalışma yönünden sorun yaşamıyorum. sınavlarda hep saçma hatalar yapıyor. ondan endişeliyim.

X