Ara:tarçınlı Yulaf lı yoğurt Aksam : 5 Kaşık ıspanak 1 kase salata 4 kasık yoğurt saat 9 da yeşil Çay saat 6 dan sonra hiç birşey ağzıma koymadım. Misafirim vardı onlara pasta Börek indirdim ağzıma bile sürmedim sadece onlara yeşil çayla eşlik ettim ama tartıya çıktım değişen birşey uok hatta kilo almış gözüküyorum sabır Allah'ım sabır pes etmeyeceğim
Evet canım biliyorum ama yaklaşık 2 haftadır oynamıyor sabahları tartışıyorum zaten ama merak hiç birşey yemeden acaba zayıfladın mı diyorum Hayel kırıklığı sonuçlanıyorCanım sen takma bu tartı işini bu kadar...
1-her gün tartılma haftada 1 yeter
2-Sabah kalkınca ihtiyacını giderdikten sonra:) tartıya çık mümkünse üzerindekileri de hafiflet
3-Gün içinde ya da akşam çıkma tartıya falan
4-Bazen tartı gram oynamaz ama sıkılaşma olur beden ölçülerinde küçülme olur ki bu da çok önemli
Bu arada senin konunu da inceledim maşallah azimlisin.. Eşin sana 60 olamazsın demiş ya olduğun zaman vay be diyecek:)
Evet canım biliyorum ama yaklaşık 2 haftadır oynamıyor sabahları tartışıyorum zaten ama merak hiç birşey yemeden acaba zayıfladın mı diyorum Hayel kırıklığı sonuçlanıyor
Evet canım biliyorum ama yaklaşık 2 haftadır oynamıyor sabahları tartışıyorum zaten ama merak hiç birşey yemeden acaba zayıfladın mı diyorum Hayel kırıklığı sonuçlanıyor
Uok zaten sık sık az az beslemiyorum midem küçüldü hissediyorum hemen doymaya başladım artık Pes etmek yok Sabırla ilerliyorumOlsun canım vücudun böyle direnç göstermesi çok normal... sakın ama sakın öğün atlama, AÇ KALARAK ZAYIFLAMAYA ÇALIŞMA. Evet doğru zayıflarsın tartıda istediğin rakamları görürsün ama fazla fazla da geri alırsın. Önemli olan dikkat ederek yiyip bir de spor yapmak :)
seni gayet iyi anlıyorum aynısı bende de var resmen çikolata aşeriyorumHer an diyeti bozma moduna giriyorum(aklımda hep çikolata
Harikasın sakın pes etme ara ara kaçırsanda yola devam senin adına çok mutlu oldumayyy arkadaşlar ara ara bozdum kaçırdım ama yine de gidiyor kilo vazgeçmemek lazım sabah tartıldım 89 dum 86,8 olmuşum tam gaz devam
ayyy arkadaşlar ara ara bozdum kaçırdım ama yine de gidiyor kilo vazgeçmemek lazım sabah tartıldım 89 dum 86,8 olmuşum tam gaz devam
aynen canım hep bozdum diye vazgeçiyordum bir daha ki pazartesi başlarım diye kendimi erteliyormuşumHarikasın sakın pes etme ara ara kaçırsanda yola devam senin adına çok mutlu oldum
sağol umarım herkesin istediği gibi olur görünce gaza geldim paylaşayım dedimMaşallah valla canım güzel oynamış tartı:)
Ertelemek yok erteledikçe mutsuzluğumuzu uzatıyoruz ben bi erteledim 18 kilo aldımaynen canım hep bozdum diye vazgeçiyordum bir daha ki pazartesi başlarım diye kendimi erteliyormuşum