8 haftalik yarisa var misiniz ?

Canım sen takma bu tartı işini bu kadar...

1-her gün tartılma haftada 1 yeter
2-Sabah kalkınca ihtiyacını giderdikten sonra:) tartıya çık mümkünse üzerindekileri de hafiflet
3-Gün içinde ya da akşam çıkma tartıya falan
4-Bazen tartı gram oynamaz ama sıkılaşma olur beden ölçülerinde küçülme olur ki bu da çok önemli

Bu arada senin konunu da inceledim maşallah azimlisin.. Eşin sana 60 olamazsın demiş ya olduğun zaman vay be diyecek:)

Evet canım biliyorum ama yaklaşık 2 haftadır oynamıyor sabahları tartışıyorum zaten ama merak hiç birşey yemeden acaba zayıfladın mı diyorum Hayel kırıklığı sonuçlanıyor

Evet canım biliyorum ama yaklaşık 2 haftadır oynamıyor sabahları tartışıyorum zaten ama merak hiç birşey yemeden acaba zayıfladın mı diyorum Hayel kırıklığı sonuçlanıyor

Olsun canım vücudun böyle direnç göstermesi çok normal... sakın ama sakın öğün atlama, AÇ KALARAK ZAYIFLAMAYA ÇALIŞMA. Evet doğru zayıflarsın tartıda istediğin rakamları görürsün ama fazla fazla da geri alırsın. Önemli olan dikkat ederek yiyip bir de spor yapmak :)

Canim bende dün sikayetciydim hatirliyorsan. 78.4'den 79'a ciktigimi gormustum. Bugun dayanamadim gene tartiya ciktim ve 78.2'yi gösterdim. Demekki sabretmek gerekiyormus. Moralini bozmadan devam et.

Canim bende dün sikayetciydim hatirliyorsan. 78.4'den 79'a ciktigimi gormustum. Bugun dayanamadim gene tartiya ciktim ve 78.2'yi gösterdim. Demekki sabretmek gerekiyormus. Moralini bozmadan devam et.

Uok zaten sık sık az az beslemiyorum midem küçüldü hissediyorum hemen doymaya başladım artık Pes etmek yok Sabırla ilerliyorum

Sabah:
2 küçük kepekli b. Peynirli tost
1 fincan ıhlamur
Ara:
Çeyrek su bardağı boza
Öğle :
1 kase bal kabağı çorbası
7-8 yemek kaşığı kereviz yemeği
2 dilim kepek ekmek
Akşam :
1 dilim somon (firinda)
Marul salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 dilim kek
2 kare çikolata
Ara :
2 mandalina

1800 kalori aldım 400 kalori emzirirken yaktım. Bugün diğer günlere göre çok daha başarılıydı. Tabi bunda sabah tartida +400 gr görmemim etkisi çok büyük. Aslında o kek ile çikolatayi da yememeye çalıştım ama gezmeye gitmiştim dayanamadım. Ama geçen günlerdeki revani lerin yanında bunlar masum kaldı. Neyse kendime söz verdim aksamlari yemekten sonra meyve dışında birsey yemek yok. Hepinizi çok öptüm inşallah sabah tartiya çıkan herkes 2 kilo eksik görür kendini. Güzel rüyalar.

T tukuli ben yazacaktım o kek ve çikolata olmasa yine şahaneymiş diye ama sen zaten söylemişsin:)

E eminim sana tamamen katılıyor ve seni yürekten destekliyorum canım:)

Günaydın kızlar herkese

Bol su içelim bugün içmeyenlere de içirelim:=)

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yoğurt karışımı
ara 1 nescafe 1 kurabiye
öğle: maraş çorbası sebzeli köfte yoğurt
ara: nescafe kuru meyve badem ceviz
akşam: salata 2 yemek kaşığı tavada yağsız kuşbaşı et kavurması
nescafe

günaydınnnnnn geç oldu ama kahvaltı mı yaptım eşimi yolladım bu gün biraz geç gidiyor menümü gün sonunda yazarım

sabah çorba yaptım kendime ondan içtim biraz mutsuz ve halsizim
saat 09:00 1 kase çorba 65 kalori
saat 10:00 1 nescafe 2si bir arada 60 kalori (çok içerdim sabah kalori hesabı yapayım derken korktum resmen )
saat 11:00 1 küçük elma 50 kalori

saat 1 de öğle yemeği yiyeceğim işe gelirken kıvırcık ve salata malzemesi aldım yağsız yeşil salata 1 kase de çorba içeceğim.

5.gün

Sabah

2 dilim kepekli ekmek

Bir yumurta

Bal

Peynir az miktarda

Ara

2 tane kuru kayısı

Öğlen

Ispanak yoğurt

Akşam

Sebze çorbası

Salata yoğurt

Not.gunde 2 bardak yeşil çay 1 bardak form çay içiyorum 2 litre su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…