evet haklısın şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum öyle hissedince mesela 2,2 kğ yaklaşık 9 paket margarin ediyor tüm gün bunları taşımaktan kurtuldum ama yaklaşık 135 tane daha var her sn üzerimde ben oğlumu 10 dk taşımaktan yoruluyorum yazık bedenimeErtelemek yok erteledikçe mutsuzluğumuzu uzatıyoruz ben bi erteledim 18 kilo aldım
Kızlar benim bugün pek fenaydı hem öğle için öğrencilerim pasta börek ıvır zıvır yapıp getirmişler hem de akşama misafirliğe gittik yemeğe
SABAH
kahvaltılık gevreği + süt
ARA
mandalina
mandalina
mandalina
ÖĞLE
Çorba
Salata
3 kaşık kısır
1 adet yaprak sarması
ARA
Cennet hurması yarım
AKŞAM
Çorba
1 kaşık kereviz salatası
2 küçük çiğ köfte
1 lahana sarması
1 adet kemalpaşa köfte
ve malesef tatlı
İnş canım artık bazen sabredemiyorum sıkıldımCanim bende dün sikayetciydim hatirliyorsan. 78.4'den 79'a ciktigimi gormustum. Bugun dayanamadim gene tartiya ciktim ve 78.2'yi gösterdim. Demekki sabretmek gerekiyormus. Moralini bozmadan devam et.
Canım ben de yerli malı haftasında hem israfın önüne geçmek için hem de kendim için sadece meyve istedim.her gün toplu meyve yiyeceğiz.Belki sen de sınırlandırırsan kolay olur.benim de önümüzdeki iki hafta sınıflarımda kutlama olur yılbasıydı doğumgunuydu derken allahım nasıl sağ cıkcam acaba
evet haklısın şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum öyle hissedince mesela 2,2 kğ yaklaşık 9 paket margarin ediyor tüm gün bunları taşımaktan kurtuldum ama yaklaşık 135 tane daha var her sn üzerimde ben oğlumu 10 dk taşımaktan yoruluyorum yazık bedenime
5 inden beri dikkat ediyorum canımMaşallah ya ne kadar sürede verdin o kiloyu acaba ??
nasıl yani haşlayarak mı yiyorsun ölçüsü yok muKızlar yazın yaptığım ayran detoksunu yapıcam yazın yarım yamalak uymuştum ve 1 kilo vermistim bilmeyenler için açıklayayım ayran detoksu 2 günlük bir detoks ayran mecimek bulgur nohut felan var tatsız tutsuz ama napalım bunu yapmazsam kaçırırım bu hafta sadece sabah normal kahvaltı geri kalan zamanda hep onu içiyorsunuz umarım bu sefer tam uyarım
canım püre istedi bişi olmaz çok yemediysen yediklerin iyi görünüyor bence çok kaçırdıysan da yarın dikkat edersin dengelenirben doymak bilmedim bugün yaöğlende salata çorba ara öğün elma yedim şimdi de patates püresi yedim öffff yaa