8 haftalik yarisa var misiniz ?

Ertelemek yok erteledikçe mutsuzluğumuzu uzatıyoruz ben bi erteledim 18 kilo aldım:KK43:
evet haklısın şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum öyle hissedince mesela 2,2 kğ yaklaşık 9 paket margarin ediyor tüm gün bunları taşımaktan kurtuldum ama yaklaşık 135 tane daha var her sn üzerimde ben oğlumu 10 dk taşımaktan yoruluyorum yazık bedenime

Kızlar benim bugün pek fenaydı hem öğle için öğrencilerim pasta börek ıvır zıvır yapıp getirmişler hem de akşama misafirliğe gittik yemeğe

SABAH
kahvaltılık gevreği + süt

ARA
mandalina

mandalina

mandalina

ÖĞLE
Çorba
Salata
3 kaşık kısır
1 adet yaprak sarması

ARA
Cennet hurması yarım

AKŞAM
Çorba
1 kaşık kereviz salatası
2 küçük çiğ köfte
1 lahana sarması
1 adet kemalpaşa köfte

ve malesef tatlı:KK43:

benim de önümüzdeki iki hafta sınıflarımda kutlama olur yılbasıydı doğumgunuydu derken allahım nasıl sağ cıkcam acaba:KK51::KK51::KK51::KK51:

sabah
tam tahıllı ekmekte peynirli domatesli marullu sandviç

öğlen
kıymalı yumurta
yoğurt biraz tam tahıllı ekmek

akşam
arkadaşlarım bana gelecek az yiyeceğim ama bakalım ne olacak

image.jpg
Sabah menüm bügün köy peyniri yerine kasar peynir yedim bir dilim ekmek
image.jpg
Öğlen okuldaydım evden getirdiğim ıspanak ve yoğurt resim dünden kalma yaklaşık aynı ölçüde yedim eksiksiz tabi
image.jpg
aksam kayınvalidemdeyfim 2 tane içli köfte kızarmış olması kötü ama canım çok istedi bir kase yoğurt Çorbası bügün arada sabah Arasında meyve yedim yarım elma portakal . Günü kapsarım artık sadece su ve bitki Çayı ve saat 5 bugun sanki biraz fazla kaçırdım arkadaşlar köfte bir tane olabilirdi

benim bugünki bildirimim.
SABAH:
zeytinyağı+su:
KAHVALTI:
yarım dilim tb ekmeği
2-3 lokma tereyağlı yuurta
1 bardak şekersiz çay
ARA:
2ceviz+yarım fincan sade şekersiz nescafe
ÖĞLE:
yarım dilim ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
ARA:yok
AKŞAM:
eşim rus salatası yapmış sadece 1 tatlı kaşığı yedim.
2 minik salatalık turşusu,
Misafirim gelecek onlara çiğ köfte yapacağız.4 köfte ve bol marul yemeyi düşünüyorum inşallah.
Bugün ve dün benim için kolay geçti sayılır.Artık midemin küçüldüğünü biliyorum.azıcık yiyince soyuyorum.11 gündür dikkat ediyorum ve alıştım sayılır diyete.

SU:1,5 lt.

benim de önümüzdeki iki hafta sınıflarımda kutlama olur yılbasıydı doğumgunuydu derken allahım nasıl sağ cıkcam acaba:KK51::KK51::KK51::KK51:
Canım ben de yerli malı haftasında hem israfın önüne geçmek için hem de kendim için sadece meyve istedim.her gün toplu meyve yiyeceğiz.Belki sen de sınırlandırırsan kolay olur.

evet haklısın şimdi kendimi motive etmeye çalışıyorum öyle hissedince mesela 2,2 kğ yaklaşık 9 paket margarin ediyor tüm gün bunları taşımaktan kurtuldum ama yaklaşık 135 tane daha var her sn üzerimde ben oğlumu 10 dk taşımaktan yoruluyorum yazık bedenime

Maşallah ya ne kadar sürede verdin o kiloyu acaba ??

Sabah :
2 bardak su
Sabak geç kalktım o yüzden 2 dilim çavdarlı ekmeğe çikolata çaldım
Öğle :
Yemek öncesi 2 bardak su
4 yemek kaşığı tavuklu kuru fasulye
3 yemek kaşığı tavuk sote 1 dilim çavdar ekmeğinin çeyreği
Akşam:
Yemek öncesi 1 bardak su
Görseldeki de akşam menüm
2 bardak içtim ayrandan :)

Eklentiler

• IMG_20141212_171648.jpg
    IMG_20141212_171648.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar yazın yaptığım ayran detoksunu yapıcam yazın yarım yamalak uymuştum ve 1 kilo vermistim bilmeyenler için açıklayayım ayran detoksu 2 günlük bir detoks ayran mecimek bulgur nohut felan var tatsız tutsuz ama napalım bunu yapmazsam kaçırırım bu hafta sadece sabah normal kahvaltı geri kalan zamanda hep onu içiyorsunuz umarım bu sefer tam uyarım

sabah kahvaltım: 30 gr çerkez peyniri bir domates 3 badem salatalık 1 tatlı kaşığı vişne reçeli 1 dilim ekmek tabi ki çayyy belirtmeye gerek yok içecekler şekersiz
aslına bakılırsa bu gün öğün yapamadım
ara: 2 mandalina
ara:10 çiğ badem 10 çiğ fındık
ara:kepekli grisini unonun bir paket içinde küçük paketlenmiş olanlarından bir tanesini yiyorum şu an yanında da bir kase yoğurt yiyorum
bu gün böyle gidecek çalışmam lazım zamanım kalmadı
ara:1 elma 5 badem yemeyi düşünüyorum

Kızlar yazın yaptığım ayran detoksunu yapıcam yazın yarım yamalak uymuştum ve 1 kilo vermistim bilmeyenler için açıklayayım ayran detoksu 2 günlük bir detoks ayran mecimek bulgur nohut felan var tatsız tutsuz ama napalım bunu yapmazsam kaçırırım bu hafta sadece sabah normal kahvaltı geri kalan zamanda hep onu içiyorsunuz umarım bu sefer tam uyarım
nasıl yani haşlayarak mı yiyorsun ölçüsü yok mu

07:15 yarim çörekotlu, tarcinli börek.

11:45 biberli omlet + 1 kk peynir + 6zeytin

17:00 firinda tavuk ve patates + cok az pilav

19:15 diyet meyveli yogurt + cerez

70 dk yürüyüş + 2,5 lt su + 2 yesil cay.

bu ayran detoksunu bi denemek istiyorum insallah iyi sonuc alirim.

bugun cok yedim sanırım

sabah
1 tost bir cay

ara
1 necafe

öğlen
tavuklu makarna 1 bardak ayran tursu

ara
1 nescafe

ara
1 nescafe 2incir 4 ceviz

aksam