Neden bu kadar Nescafé içtin canım çok kalori
nasıl yani haşlayarak mı yiyorsun ölçüsü yok mu
değişik ama yenmeyecek bişi değil gibi parçaların hepsini severim bir arada tüketmedim hiç deneyebilirim ilerki dönemlerde1 litre ayran 2 salatalık rendeliyecen 4 er yemek kaşık haşlanmış bulgur nohut yesil mercimek koyuyorsun nane pulbiler isteğe bağlı yani yoğurt çorbası gibi ama tuzsuz sonra 2 saatte bir kase içiyorsun böyle
Bu süper bir şeymiş en kısa zamanda deneyeceğimAyran detoksundan bahsedilmiş bende bu tarif var yapacaklarin isine yaEki Görüntüle 1334545
benim bugünki bildirimim.
SABAH:
zeytinyağı+su:
KAHVALTI:
yarım dilim tb ekmeği
2-3 lokma tereyağlı yuurta
1 bardak şekersiz çay
ARA:
2ceviz+yarım fincan sade şekersiz nescafe
ÖĞLE:
yarım dilim ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
ARA:yok
AKŞAM:
eşim rus salatası yapmış sadece 1 tatlı kaşığı yedim.
2 minik salatalık turşusu,
Misafirim gelecek onlara çiğ köfte yapacağız.4 köfte ve bol marul yemeyi düşünüyorum inşallah.
Bugün ve dün benim için kolay geçti sayılır.Artık midemin küçüldüğünü biliyorum.azıcık yiyince soyuyorum.11 gündür dikkat ediyorum ve alıştım sayılır diyete.
SU:1,5 lt.
canım püre istedi bişi olmaz çok yemediysen yediklerin iyi görünüyor bence çok kaçırdıysan da yarın dikkat edersin dengelenir
sağol canım 25 inden sonra denemeyi düşünüyorumAyran detoksundan bahsedilmiş bende bu tarif var yapacaklarin isine yaEki Görüntüle 1334545
tatlım 60 kiloyum diyorsun yani vermen gereken aralık dar o yüzden daha yavaş olması normal hızlandırmak istiyorsan şaşırtmayı dene biraz daha sıkı tutakşam yine yağsız salata 2 dilim tam buğday ekmek ve 1 avuç kuru yemiş şekersiz çay ve 40 tane mekik çektim plates de yaptım tartı oynamadı yine sabah dayanamadım tartıldım hala 60,00
şaşırtmak için ne yapmalıyım canımtatlım 60 kiloyum diyorsun yani vermen gereken aralık dar o yüzden daha yavaş olması normal hızlandırmak istiyorsan şaşırtmayı dene biraz daha sıkı tut
diyetisyene gittiğim zaman 15 gün de bir yeme düzeninde küçük değişiklikler yapıyordu mesela bir ara öğünde badem ve kayısı verdiyse bir daha ki hafta 1 grisini ve çay ile değiştirmişti yada yarım paket diyet büskivi çay gibi temel mantık 15 gün aynı şekilde beslenip bir dahakine daha farklı beslenmekti. birinde ekmek varsa birinde 2 kaşık pilav başka birinde 2 kaşık makarna vardı kilo vermedin durduğu dönemde sabah kahvaltısı normal yapıp öğle yada akşam yemeği kaldırıp yerine çorba vermişti salata yoğurt sabit tabiki . dayana bilirsen iki ögünde de çorba iç demişti 5 gün böyle 2 gün yemekli düzen bu şekilde15 gün tamamlaniyordu.başka bir durma döneminde de sabah kahvaltı sabit öğle yemeğinde 2 grisini ayran akşam yemeği sabitti yada başka birinde öğle ve akşam yemegi sebze 5 gün iki gün et yemegi veya sebze serbesttişaşırtmak için ne yapmalıyım canım