8 haftalik yarisa var misiniz ?

Herkese Afiyet Olsun :)
Benim Menüm
06:45 2 kücük dilim diyet tatli (dun aksam getirdiler sabaha biraktim)

11:30 küçük porsiyon mantarli tavuk sote ve makarna + yogurt

15:00 1 porsiyon ali nazik+ 2 dilim kepekli ekmek

2lt su + 3 bardak yesil cay. 60 mekik. 70 squat.

bende yazayım

sabah
yoğurt müsli ( yerken nerdeyse kuscaktım ama tuttum kendimi )

ara
1 nescafe

öğle
2 dolma 2 kasık yoğurt 1 dilim ekmek

ara
1 portakal

aksam
salata ayran 1 dilim ekmek

ara
barbunya yapıyodum tadına bakıyım diye yedim biraz sanırım o yeter ara öğün olarak

Bugün sıvı detoks günüm sabahtan beri meyve sebze suyu içip dururum.

Sporumuda yaptım bugünü kuralların dışına, listenin dışına çıkmadan tamamladım inşallah
Kendime koca bir alkış

Selam arkadaslar, bugunku menum soyle;
09:00 - karbonatli su
09:30 - 1 tam tahil ekmegi, peynir, roka, salatalik
12:00 - 2 kuru kayisi
13:30 - pirasa, ayran, 1 tam tahil ekmegi
17:00 - 3 adet form biskuvi
19:00 - tarhana corbasi, salata.

[QU="allizwell, post: 38266757, member: 6142]kızlar yarın haftanın son iş günü buraya kadar güzel geldik ama haftasonu geliyor diyette olduğumuzu ve özellikle pazartesi tartılcağımızı unutmayalım[/QUOTE]
En cok hafta sonundan nefret ediyorum hafta ici cok iyi hafta sonu mutlaka bi kacamak oluyor irademe sahip cıkmaya caliscam

kızlar yarın haftanın son iş günü buraya kadar güzel geldik ama haftasonu geliyor diyette olduğumuzu ve özellikle pazartesi tartılcağımızı unutmayalım

Ayy evet bir de hafta sonu oturma var
Ama yemicem belki nefsimi tatmin etmek için çok az ona göre sporu artırrım

benim bugun ki menum

sabah tarhana corbasi
oglen yarim kiymali pide
aksam yagsiz salata
5-6 tane gofret sekersiz çay

Kizlar netim yoktu baska yerlerden girdim ama yazicak vakir bulamadimmm.
Ben malesef bugun yine cok kacirdim ya yarjna toparlicam umarim

En cok hafta sonundan nefret ediyorum hafta ici cok iyi hafta sonu mutlaka bi kacamak oluyor irademe sahip cıkmaya caliscam

Bende haftasonu hep disarda oluyorum malesef ne yiyecegimi de bilemiyorum diyetteyim demekten de nefret ederim ama yinede en hafif sekilde atlatmaya caliscam

Kızlar benim bugün pek fenaydı hem öğle için öğrencilerim pasta börek ıvır zıvır yapıp getirmişler hem de akşama misafirliğe gittik yemeğe

SABAH
kahvaltılık gevreği + süt

ARA
mandalina

mandalina

mandalina

ÖĞLE
Çorba
Salata
3 kaşık kısır
1 adet yaprak sarması

ARA
Cennet hurması yarım

AKŞAM
Çorba
1 kaşık kereviz salatası
2 küçük çiğ köfte
1 lahana sarması
1 adet kemalpaşa köfte

ve malesef tatlı

Ara:tarçınlı Yulaf lı yoğurt Aksam : 5 Kaşık ıspanak 1 kase salata 4 kasık yoğurt saat 9 da yeşil Çay saat 6 dan sonra hiç birşey ağzıma koymadım. Misafirim vardı onlara pasta Börek indirdim ağzıma bile sürmedim sadece onlara yeşil çayla eşlik ettim ama tartıya çıktım değişen birşey uok hatta kilo almış gözüküyorum sabır Allah'ım sabır pes etmeyeceğim

Kızlar neredeyse hepinizin menüleri çok güzel valla maşallah ve sanırım bugün bi ben tatlı yemişim bir de 5-6 gofret yiyen arkadaşım :) İkimiz hariç diğer herkesi kutluyorum ve maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…