8 hafta aldırmak için çok geç mi..

Eşinizle anlaşamıyorsunuz mutsuz bir evliliğiniz var ama korunmasız bir şekilde sevişiyorsunuz ?! Bebeğin suçu ne bunda? Eli ayağı oluşmuş bir bebeğe kıyabileceğiniz kadar kötü giden evliliğinizi devam getireceksiniz sonrasında.. Gerçekten sadece bebeğinize üzülüyorum

Bebegi aldırdınız diyelim. Elinizde de boşanmak icin maddi gücünüz yok olabilir bir şey demek düşmez bize ama kocanızla karı koca ilişkinize devam edecek misiniz? Ee tekrar hamile kalırsanız onu da mı aldıracaksınız? Sonucta boşanmadıgınızda aynı ev aynı yatak. Ya tekrar olursa dikkatsizliginiz sorumsuzlugunuzu bir bebek daha mı ödeyecek. Bence kesin boşanacaksanız aldırın ama eger evlilige devam edecekseniz kıymayın

Ben istemediğim zamanlarda zorlayarak bana yaklaştığı çok oldu, söylemeyecektim ama çok üstüme geliniyor bu konuda artık
Yüzüğünü satıp parayı ayarlayıp aldıracak kadar da ne bileyim ya. Şuan 1 yaşında bebeğim var. Anne olduğum için böyle bir konuda tabi ki içgüdüsel olarak olumsuz bi yorum yapamam. Çünkü dünyanın en en en güzel hissiyatı. Ama gel gör ki her anne her bebek eşit şartlarda yaşamıyor. Yorum yapamıyorum o yüzden. Ama iyi düşün.

Evlilik içi tecavüz de mi var

Bir bebek olduğunda doğurmanız hayatınızı kaydıracakken boşayacağınız adamla nasıl sevişmeye devam edebildiniz nasıl bir cesaret

He bi de bu var. Madem bosanamam mesleğim yok. Madem adam tecavüz ediyor. E yine eder. Yine mi kürtaj?
Aynen öyle bacım o yüzden kimse kendini boşa yormasın derim kimsede kusursa bakmasın oluru olan şeyler varken bazen zorlamamak gerekir

ben aileme gidemem burda anlatmayacağım sebeplerden ötürü, bu şartlarda hiçbir işim yokken böyle bir ekonomide nasıl birden bosanabilirim, ki daha önce de hiç çalışmadım.
Böyle bir ekonomide, boşanmak istediğiniz adamdan hamile kalıyorsunuz ama, başka bir konuda da söylediğim gibi ; " İnsanlar kendi seçimlerinin bedelini öderler" . Şimdi bir b planı geliştirirsiniz artık.

Hayir 2 şekilde korunacaktim
Üzgünüm. Keşke bu durumda kalmasaydınız. Inşallah bundan sonra çok mutlu bir hayatınız olur. Pişman olacağınız çok net. Her türlü. O yüzden bence doğurun gitsin.

Eli ayağı olusmudur ki, internette öyle yazmiyordu aslında

Şikayetcı olun kendısınden ve sığınma evine gidin bu söylediğiniz çok ağır . Tecavüz varsa yine olacak

Aranız bu kadar bozukken eşinizle nasıl sevişebiliyosunuz? Yok meslek edincektim yok o bu bilmem ne. Siz bu adamdan kesinlikle boşanmazsınız, bari gel git akıllı olmayında kararlı olun bebek dahada büyümesin. Oluşan kısımları parçalanarak çıkarılcak malum 9+6yıda beklemeyiverin. Geç öğrenilse neyse öğrenipte haftalarca beklemekte vicdansızlıktır.

Evlilik içi tecavüz varsa, bu şekilde hamile kaldıysanız kürtaj kararı daha kolay olmaz mıydı? Hayatınız her açıdan kötüyken kürtaja duygusal yaklaşmayı anlamıyorum sanırım ki normalde karşı olduğum bir durum.
Bir karar verip harekete geçmeniz lazım, eli ayağı oluşmuş muhabbetlerine girmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…