- 2 Eylül 2022
- 233
- 64
- 28
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Zaten aldırmak için gittiğimde doktor direkt kürtaja alacaktı ama ben ultrasondan önce bakmak istediğimi söyledim, ultrasonu açınca oo 8 haftalık olmuş neredyse bence sen buna karışma dedi, kalp atışını dinletti. O şekilde vazgeçtim yani zaten neredeyse aglayacktim o yüzden doktor bu kadar net konuştu. Ondan sonra ikinci kez gittim orası ayrı amaKalbi var ya yetmez mi?
7 haftalık renkli ultrason olmam gerekiyordu Doktor şüpheli durum için almıştı ultrasona kolları bacakları hareket ediyordu mucize gibi şimdi iki yaşında yaşama sebebim evlat.Eli ayağı olusmudur ki, internette öyle yazmiyordu aslında
7 haftada yeni yeni oluşuyor denilmişti ama herkesin farklı mi acaba bilmiyorum7 haftalık renkli ultrason olmam gerekiyordu Doktor şüpheli durum için almıştı ultrasona kolları bacakları hareket ediyordu mucize gibi şimdi iki yaşında yaşama sebebim evlat.
İlk bebeğiniz mi peki.?Zaten aldırmak için gittiğimde doktor direkt kürtaja alacaktı ama ben ultrasondan önce bakmak istediğimi söyledim, ultrasonu açınca oo 8 haftalık olmuş neredyse bence sen buna karışma dedi, kalp atışını dinletti. O şekilde vazgeçtim yani zaten neredeyse aglayacktim o yüzden doktor bu kadar net konuştu. Ondan sonra ikinci kez gittim orası ayrı ama
Kolları ve bacaklarıda var, ayrıca seyirme sıçrama hareketleride var. Burada 10 haftaya kadar hücre topluluğu olduğunu sanan cahil bi kesimde var ne yazık ki. Çok geç öğrenenleri tenzih ediyorum ama 4-5 haftada öğrenip 8+ 9+ larda beklenilmez yani.Kalbi var ya yetmez mi?
Şu an 5 6 haftalık olsa net aldirirdim sanırım, ama büyüdüğü elleri kolları oluşmuş denildiği için korkuyorumHer türlü bu bebeğe yazık olacak zaten. Boşanmasa ve çocuğu aldırmasa da sevgi dolu bi aileye doğmayacak. Boşanmayacaksan kıyma bu bebeğe diyenleri anlamak zor. İlk bebek de mükemmel bi zihniyetle mi yetişiyo sanki?
Ayrıca her evlilikte her durum hep siyah beyaz mı? Herkesin dizilerdeki güçlü kadın figürleri gibi hayatları var heralde.
Net şekilde boşanıyoruz diyemeyen insanın mutlaka ilişkiye mecbur hissettiği durumlar olacağını hesaba katmadan yorum yapılıyor.
Bunda bebeği aldırsam mı fikrinin kızgınlığı da var sanıyorum.
Böyle bi olay benim başıma gelseydi hem bebeğin olası hayatını hem doğmuş çocuğumu hem de kendimi düşünerek muhtemelen aldırırdım konu sahibi. Her çocuk hayatıma maddi de bi zorluk getireceği için evliliğime daha çok mecbur kalırdım çünkü. Var olan çocuğumu da kurtarma, daha sağlıklı bi anneyle büyütme ihtimalim artardı diye düşünüyorum çünkü. Sonrasında bi daha böyle bişey başıma gelmesin diye sağlam şekilde korunurdum. Kocam korunmama yanaşmıyosa gizlice kürtaj yaptırabildiğime göre gizlice korunabilirdim de diye düşünüyorum. Daha sonrasında her şeyi yoluna koymaya ve boşanmaya çalışırdım. Yapamıyosam da evliliğimi içime sindirdiğimden emin olmadan ikinci çocuğa asla cesaret etmezdim.
Tüm ikilemlerinizi, korkularınızı ve bebek romantizminizi anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum açıkçası.
Eşinin haberi olmadan kürtaj oluyor mu peki? Ben yasak diye duymuştum sanki.Her türlü bu bebeğe yazık olacak zaten. Boşanmasa ve çocuğu aldırmasa da sevgi dolu bi aileye doğmayacak. Boşanmayacaksan kıyma bu bebeğe diyenleri anlamak zor. İlk bebek de mükemmel bi zihniyetle mi yetişiyo sanki?
Ayrıca her evlilikte her durum hep siyah beyaz mı? Herkesin dizilerdeki güçlü kadın figürleri gibi hayatları var heralde.
Net şekilde boşanıyoruz diyemeyen insanın mutlaka ilişkiye mecbur hissettiği durumlar olacağını hesaba katmadan yorum yapılıyor.
Bunda bebeği aldırsam mı fikrinin kızgınlığı da var sanıyorum.
Böyle bi olay benim başıma gelseydi hem bebeğin olası hayatını hem doğmuş çocuğumu hem de kendimi düşünerek muhtemelen aldırırdım konu sahibi. Her çocuk hayatıma maddi de bi zorluk getireceği için evliliğime daha çok mecbur kalırdım çünkü. Var olan çocuğumu da kurtarma, daha sağlıklı bi anneyle büyütme ihtimalim artardı diye düşünüyorum çünkü. Sonrasında bi daha böyle bişey başıma gelmesin diye sağlam şekilde korunurdum. Kocam korunmama yanaşmıyosa gizlice kürtaj yaptırabildiğime göre gizlice korunabilirdim de diye düşünüyorum. Daha sonrasında her şeyi yoluna koymaya ve boşanmaya çalışırdım. Yapamıyosam da evliliğimi içime sindirdiğimden emin olmadan ikinci çocuğa asla cesaret etmezdim.
Tüm ikilemlerinizi, korkularınızı ve bebek romantizminizi anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum açıkçası.
Korkunuzun sebebi bebek size tutunmak istiyor diye belkide. Çocuğuyla boşanıp hayat kuran bir sürü kadın var. Aynı durumda olsaydım bebeği aldırmazdım ömür boyu vicdan azabı olurdu çünkü.Şu an 5 6 haftalık olsa net aldirirdim sanırım, ama büyüdüğü elleri kolları oluşmuş denildiği için korkuyorum
Aldırmamaya bahane arıyosanız bile mantıklı bi argüman değil bu. Fizyolojik olarak dediğiniz sürecin tamamlanması için haftalar var. Ancak başlama evresinde olabilir o öyle bi haftada tüm beden oluşmuyor. Duygusal karar vericem diyosanız 6 haftalıkken de kalbi var varlığı var rahmime düştü bi şekilde diyip o kısma da takacaksınız. Hayatımı objektif şekilde ortaya koyduğumda mantıkla karar vermek zorundayım diyosanız yasal süre geçmeden aksiyon alacaksınız.Şu an 5 6 haftalık olsa net aldirirdim sanırım, ama büyüdüğü elleri kolları oluşmuş denildiği için korkuyorum
Ben gerçekten bu kadar kısa sürede böyle büyüdüğünü bilmiyordum yasal süre de 10 hafta denildiği için hani 10 haftaya kadar küçüktür baya sanıyordum. Gerçekten elimde de hiç hiç para yoktu aldırmak için mecburen zorlaya zorlaya birini bekledim ona rağmen 1 hafta beklemem gerekti bu yüzden de o zaman da gittiğimde baktım ki 7 haftalık olmuş ve büyümüşKolları ve bacaklarıda var, ayrıca seyirme sıçrama hareketleride var. Burada 10 haftaya kadar hücre topluluğu olduğunu sanan cahil bi kesimde var ne yazık ki. Çok geç öğrenenleri tenzih ediyorum ama 4-5 haftada öğrenip 8+ 9+ larda beklenilmez yani.
Yasal olarak yasak evet. Ama konu sahibi yaptıracak bi yer bulduğunu söylüyor. Ki bulmanın çok da zor olmadığını duymuştum ben de daha önce.Eşinin haberi olmadan kürtaj oluyor mu peki? Ben yasak diye duymuştum sanki.
Yani beklerken ne olacağını düşünüyodunuz ki tabi ki büyüyecek. Size bi haber daha vereyim bi sonraki doktor görüşmenizde biraz daha büyüyecek hatta.Ben gerçekten bu kadar kısa sürede böyle büyüdüğünü bilmiyordum yasal süre de 10 hafta denildiği için hani 10 haftaya kadar küçüktür baya sanıyordum. Gerçekten elimde de hiç hiç para yoktu aldırmak için mecburen zorlaya zorlaya birini bekledim ona rağmen 1 hafta beklemem gerekti bu yüzden de o zaman da gittiğimde baktım ki 7 haftalık olmuş ve büyümüş
Asla güvenmem herhalde yasal olmayan birşeye ya Allah'ım başa getirmesin böyle şeyleri Allah yardım etsin zor bir durum.Yasal olarak yasak evet. Ama konu sahibi yaptıracak bi yer bulduğunu söylüyor. Ki bulmanın çok da zor olmadığını duymuştum ben de daha önce.
Allah düşürmesin gerçekten zor bi durum. Merdiven altı tabir edilen kliniklerden de kaçmak lazım mutlaka.Asla güvenmem herhalde yasal olmayan birşeye ya Allah'ım başa getirmesin böyle şeyleri Allah yardım etsin zor bir durum.
İlk hamileliginiz değilmiş ki nasıl bilmiyordunuz anlamadık onuBen gerçekten bu kadar kısa sürede böyle büyüdüğünü bilmiyordum yasal süre de 10 hafta denildiği için hani 10 haftaya kadar küçüktür baya sanıyordum. Gerçekten elimde de hiç hiç para yoktu aldırmak için mecburen zorlaya zorlaya birini bekledim ona rağmen 1 hafta beklemem gerekti bu yüzden de o zaman da gittiğimde baktım ki 7 haftalık olmuş ve büyümüş
Sizin bir çocuğunuzun olduğuna emin miyiz?Ben gerçekten bu kadar kısa sürede böyle büyüdüğünü bilmiyordum yasal süre de 10 hafta denildiği için hani 10 haftaya kadar küçüktür baya sanıyordum. Gerçekten elimde de hiç hiç para yoktu aldırmak için mecburen zorlaya zorlaya birini bekledim ona rağmen 1 hafta beklemem gerekti bu yüzden de o zaman da gittiğimde baktım ki 7 haftalık olmuş ve büyümüş
Yemin ederim bilmiyordum oğlum için kontrollere haftalık degil 1 buçuk ayda bir felan giderdimİlk hamileliginiz değilmiş ki nasıl bilmiyordunuz anlamadık onu
Benim 1. Gün gecikme ile öğrendiğim gebeliğimde yani döllenmeden 16 gün sonra diyeyim. Bana 4 5 gündür uyku yapması ile başlayan halleri olmuştu. 5 haftalıkken bulantılarım başladı. Daha kalp atışından iki hafta önce beni bu hallere sokan Isterse zigot olsun 4 hücreli embriyo olsun. Büyüyebiliyor gelişebiliyor. Benim için de kesinlikle doğmuştan farksızdır.Kolları ve bacaklarıda var, ayrıca seyirme sıçrama hareketleride var. Burada 10 haftaya kadar hücre topluluğu olduğunu sanan cahil bi kesimde var ne yazık ki. Çok geç öğrenenleri tenzih ediyorum ama 4-5 haftada öğrenip 8+ 9+ larda beklenilmez yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?