- 2 Eylül 2022
- 233
- 64
- 28
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Ailem sorunlu onlarla yaşayamam , anlatamadigim şeyler de var burda ve bu yüzden mesleğimi elime almadan bosanamam ama ayaklarım üstünde durdugum zaman düşüneceğim ilk şey olacak. Umarım hedefime ulaşabilirim10 hafta yasal süreç . İyi düşünün kimse size aldır aldırma demez.
Peki evliliğinize devam edecek misiniz
Yolunuz açık olsun .peki kendısı imza verdi mi gebelikten haberi var mı ? Sonra bunu size karşı kullanmasınAilem çok sorunlu onlarla yaşayamam ve bu yüzden mesleğimi elime almadan bosanamam ama ayaklarım üstünde durdugum zaman düşüneceğim ilk şey olacak. Umarım hedefime ulaşabilirim
1 buçuk cm oluyor14 mm ?
Büyümüş ama yasal süreç 10 hafta
Evet onu diyorum dediğiniz gibi büyümüş ama karar sizin burda aldırın diyen olur mu bilmiyorum1 buçuk cm oluyor
Onun imzası olmadan olacak, ama işte acaba çok büyük nu kürtaj için diye düşünüyorum, aldiranlara bakiyorum hepsi 4 5 6 haftalıkken aldrmisYolunuz açık olsun .peki kendısı imza verdi mi gebelikten haberi var mı ? Sonra bunu size karşı kullanmasın
Emin ol boşanmayacaksın o bebek alındığıyla kalacak. Sizin gibi ne yaptığını bilmeyen tiplere çok kızıyorum.Ailem çok sorunlu onlarla yaşayamam ve bu yüzden mesleğimi elime almadan bosanamam ama ayaklarım üstünde durdugum zaman düşüneceğim ilk şey olacak. Umarım hedefime ulaşabilirim
Eşinizin imzası olmadan nasıl yapılıyor kürtaj bildiğim kadarıyla imza gerekliOnun imzası olmadan olacak, ama işte acaba çok büyük nu kürtaj için diye düşünüyorum, aldiranlara bakiyorum hepsi 4 5 6 haftalıkken aldrmis
Alın benden de o kadar. Olan sucsuz günahsız bir canlıya oluyorEmin ol boşanmayacaksın o bebek alındığıyla kalacak. Sizin gibi ne yaptığını bilmeyen tiplere çok kızıyorum.
Hayır şuan ahududu yada çilek tanesi kadarOnun imzası olmadan olacak, ama işte acaba çok büyük nu kürtaj için diye düşünüyorum, aldiranlara bakiyorum hepsi 4 5 6 haftalıkken aldrmis
Bosanamasam bile bir ihtimal diyelim huzursuz gergin ve hazır olmayan bir anneyi hak ediyor mu veya ben hak ediyor muyum böyle ağır bir yükü bu durumda, oğlum bebekken hep keşke dogurmasaydim vs diyordum kendimi sucluyordumEmin ol boşanmayacaksın o bebek alındığıyla kalacak. Sizin gibi ne yaptığını bilmeyen tiplere çok kızıyorum.
Özel klinikler eş falan tanımıyor paraya bakıyor bacım . 26 binden başlıyorEşinizin imzası olmadan nasıl yapılıyor kürtaj bildiğim kadarıyla imza gerekli
10 haftaya kadar süresi var. Son 2 hafta kalmış. İyice düşünün taşının öyle karar verin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba ben gecen hafta konu açmıştım aldırmak istemiyorum ama mecbur hissediyorum gibi, bu süreç içinde net karar verip 2 kez hastaneye gittim fakat kürtaj masasından kalktım diyebilirim. Bir kez de mesai disinda doktor hastaneye gelecekti kürtaj için hastaneye varmasina 5 dk kala yapamadım bende hastaneye varmak üzereyken, yani neler çekiyorum asla asla bilemezsiniz. Eşime de söyledim sözde eskiye göre daha iyi ama yinede evde hep bir huzursuz soğukluk hâkim. Bu aksam yaparsa büyük tepki vereceğimi bildiği birşeyi yaptı mesala. Eşimden yana umudum kalmadı ama bebeğim de büyüdü cumartesi günü 7+4 haftalikti, 14 mm boyundaydi. En çok şaşırdıgim şey ise o günden 2 gün önce gittigimde 6+5 demişti Dr ve 7 mm demişti 2 günde nasil böyle büyüdü anlamıyorum. Yarın gidersem korkuyorum çok korkuyorum çok daha büyümüşse diye vicdan azabı çekersem diye. Biraz araştırdığımda aldiranlarin çoğu 4 5 6 haftalıkken aldrmis çünkü, ama aldirmama kararı aldığımda bile bir türlü kabullenemiyorum hep stres depresyona girdim diyebilirim. Aldırmak istiyorum ama 8 hafta da geç değil mi acaba. Bir yandan aldrirsam ki en fazla vazgecmeme sebep olan şeylerden biri de buydu kendimi biliyorum çünkü 4 sene sonra işte şimdi 3 yaş olacaktı bak büyümüştü vs derim diye... Çok kötü bir dönemden geçiyorm ölü gibi yaşıyorum lütfen yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim
Neden boşanma kararı aldınız eşinizden konuyu bilmiyorum daBosanamasam bile bir ihtimal diyelim huzursuz gergin ve hazır olmayan bir anneyi hak ediyor mu veya ben hak ediyor muyum böyle ağır bir yükü bu durumda, oğlum bebekken hep keşke dogurmasaydim vs diyordum kendimi sucluyordum
Yok oluyor, ve özel bir hastane hani bilinenEşinizin imzası olmadan nasıl yapılıyor kürtaj bildiğim kadarıyla imza gerekli
Maşallah hayatınız ne kadar hızlı değişime uğruyor. Neden hamile kaldınız hanımefendi?Bosanamasam bile bir ihtimal diyelim huzursuz gergin ve hazır olmayan bir anneyi hak ediyor mu veya ben hak ediyor muyum böyle ağır bir yükü
Özel klinikte çalışan arkadaşlarım var imzasız yapmıyorlar heryer aynı değildir belkiÖzel klinikler eş falan tanımıyor paraya bakıyor bacım . 26 binden başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?