8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Ya cinayete ya da şiddete hiç Bi zaman haketmiş diye düşünmem ama biraz da kendileri düşünsünler. Biz de 19 yaşlarında olduk. 36 yaşında adam benim babam abim gibiydi. Korkardım Bi kere böyle Bi ilişki kurmaktan. Allah da akıl vermiş kullansınlar azıcık. Benim gittiğim yol yol değil kendimi tehlikeye atıyorum diye. Burada ben mi değerliyim eşi mi, bana şu hediyeleri alıyor, şu paraları harcıyor diye gerinmeyi biliyorsa, bile bile evli adamla ilişkisine devam ediyorsa artık ben o kişiyi düşünmem. Yaşı küçük saf diye de düşünmem çünkü bu karakter meselesi eminim 30 yaşına geldiğinde yine aynı tür ilişkiler kuracak. Çünkü ben 15 imde hangi kafa yapısındaysam hala aynıyım. Ama eşe mesaj atılmasını ben de doğru bulmuyorum. Kadının bu şekilde öğrenmesi çok büyük bi travma olur. Ona kıyamam işte.

Doğru herif hakkında hiçbir fikrimiz yok, zaten verilen de fikir sayılmaz, yap da gör ne oluyor cinsinden şeyler , zaten başına gelecek en iyi ihtimallerden haberdar edilmiş. Ama 19 yaşında kızları ailesi okumaya göndermiş başka şehre, bu kız tek başına okuyor ayol. Neden dağda ayılar büyütmüş gibi düşünüyoruz ki?

Bizi suya götürür susuz getirirler.

Dağda ayılar büyütse inan daha bilinçli olurlardı

esinin coluk cocugunun rizkini medresine car cur atmis yazikkk

Sadece sevilmediğini bil seni seven adam başkasını hamile bırakmaz. Ama karısına çok üzüldüm. Sizin gibi insanlarla hayatı birleştiği için

Yine kız suçlamış da daha yeni reşit olmuş, bazı ülkelerde 21 yaşına kadar bile çocuk sayılıyor. Açıkçası burada kadınlar aldatılınca ayrılmamak ve kocasını aklamak için bin tane bahane öne sürerken; bu tür kandırılan genç kızlara, kadınlara neden vurun kahpeye kafasıyla yaklaşıyor?

Bu kız da aldatılmış, adam ikisini de aldatmış sadece karısını aldatmamış. Şimdi karısı öğrense gidip o da bu kızın hayatını zehir edecek, kocası masum bir goncagül olarak kalmaya devam edecek.

Bu aldatılmamış ki. Daha önce açılan konusu var metresler mi daha kıymetli eşler mi diye nabız yoklamış. Gayet metres olduğunun bilincinde.

bi düşün nerdeyse çocuğu yaşındasın
kendine layık gördüğün bu mu
sende ilerde evlenince başına bu gelse tepkin ne olurdu
uzak dur bitir tüm bağını kopart Allahtan da af dile
Niye bu kız af dilesin, aldatan o mu? Haberi de yokmuş zaten, bu kız da kandırılmış.

Babası reşit olmadan evlendirilmiş , istismar edilmiş ne çok üye varmış. Dünkü üye de siz miydiniz , hatırlayamadım.

Evlerinde aile fertleri para ile ilgili konuları anlatırken hala "milyar ,milyon" diyerek anlatıyor olabilir.

Eşine hayat arkadaşına, hatta iki yavrusuna değer vermeyen adam seni hayatının merkezi mi yapacak sanıyorsun? Belli ki iğrenç ötesi biri. Kim bilir eşine neler çektirmiştir. Hem aradaki 17 yaş farktan bahsetmiyorum bile. Daha 19 yaşındasın ilgi alâka hediyeler çelmiş aklını. Yoksa aşk falan hikâye ne aşkı ya 36 yaşında evli barklı iğrenç bir adamla yaşadığın şeye aşk mı diyorsun? İlerde çok pişman olursun. Kesinlikle bitirip uzaklaş. Anne babana da ayrıca üzüldüm lütfen okuyun, size zarar vercek saçma sapan ilişkilerin odağı olmayın. Eminim ki pırıl pırıl bir genç kızsın. Kendine bunu yapma.

Neyse üyeliğini de iptal ettirmiş boşuna destan yazmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…