- 7 Mart 2020
- 439
- 352
Evli adamla birlikte olmasından bahsetmiyorum ama ben ya. Ben anlatamıyorum heralde, vazgeçtim.Bu yaşlar tabi ki hata yapmaya çok müsait yaşlar ama ben evli adamla birlikte olmayı ergenliğine bağlayamıyorum. Bunun gibi 2 örnek biliyorum 17 yaşında neyse 10 15 sene sonra ikisi de hiç değişmedi, hala bu tür ilişkiler kurmaya devam etti. Bence bu karakterle ilgili. Nadiren vardır ya cahilmişim nasıl Bi hata yapmışım diyen. İleride bunu diyebilecek zekası olan zaten zamanında yapmıyor. Biz de ergen olduk genç olduk hajetmeyecek kişileri de sevdik ama gidip evli adamla yapacağı masraf için birlikte olmadık. Ya da biz çocukken bile çok zekiymişiz.
Evlerden ırak bizim çakala bak sensoru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki amamalesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Tamam anladım. Sen eşine haber verip ya da tehdit edip kendini tehlikeye atmasın demek istedin. Anladım kızma.Evli adamla birlikte olmasından bahsetmiyorum ama ben ya. Ben anlatamıyorum heralde, vazgeçtim.
Farkında mısınız ben konu sahibi kendini ifşa etsin demedim. Kendisi 3 maymunu oynasın, gizli bir hesapla karısına eşin seni aldatıyor desin dedim.Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?
Adam gerizekalıysa tabi hiç şüphelenmez konu sahibindenFarkında mısınız ben konu sahibi kendini ifşa etsin demedim. Kendisi 3 maymunu oynasın, gizli bir hesapla karısına eşin seni aldatıyor desin dedim.
Adam o kapasitede bir insansa konu sahibi ayrılsa da yapar ? Ne farkedecek?
Siz diyorsunuz ki aldatılan kadın bilmeden bu şekilde yaşamaya devam etsin. Burda konu sahibine ya zarar gelirse diye bu adama güvenip 2. Çocuğu yapan kadını mı yakalım ?
Ben her koşulda bilmek isterdim.
Benim yapacağım şey bu olurdu.
Ben sanırım yeterli şekilde anlatamıyorumKız, adamla olan fotoğraflarını kadına gönderdiğinde; adamın nasıl haberi olmayacak ?
Adamlara dur demek için hemcinsler olarak birbirimizi "kezban, evde kalmış , bağnaz , çılgın bakire hürrem hoca vb " diye etiketlememek dahi yeterli olacak. Bu kalıpların dışına çıkmak için olmadık ilişkilere giren insanlar maalesef olabiliyor.
Görüştüğümüz kişilerin bir başka ilişkisi ( sevgili/sözlü/nişanlı/ evli ) olup olmadığını öğrenmek için daha dikkatli olmalıyız demek ki.
Resmi olmayan bağları göremesekte en azından evli mi bekar mı , gerekirse biz de e-devleti açıp medeni halimizi gösterip karşı taraftan da talep edeceğiz bu gidişle.
Üniversiteye yeni başlayan gençleri de arkadaşlarını kendi çevrelerinden edinmeleri için uyarabiliriz.
Neden ?Adam gerizekalıysa tabi hiç şüphelenmez konu sahibinden
Karısı konu değil şu an, o gelirse ona tavsiye veririm.Neden ?
Ben adam yerinde olsam en yakın arkadaşımdan şüphelenirdim en başta. Onunla küstüm o da paylaştı diye düşünürdüm.
Ayrıca siz ne önerirsiniz ?
Bu kadın ayrılsın. Adam başka bir 18 yaşında koz bulsun. Evde karışı bihaber yaşasın. Bu mu sizce olması gereken ?
konunun ayrıntılarını bilmiyorum amaNeden ?
Ben adam yerinde olsam en yakın arkadaşımdan şüphelenirdim en başta. Onunla küstüm o da paylaştı diye düşünürdüm.
Ayrıca siz ne önerirsiniz ?
Bu kadın ayrılsın. Adam başka bir 18 yaşında koz bulsun. Evde karışı bihaber yaşasın. Bu mu sizce olması gereken ?
Ya şimdi kızı her yeri gezdirmiş herkes görmüş, takmış koluna tazeyi bildiğin havasını atmış herif. Ben o herif olsam herkesten şüphelenirim, dost var düşman var, kız direkt aklıma gelmez , bunun konusu açılmadıysa şayet anlamam zor olur yani.Adam gerizekalıysa tabi hiç şüphelenmez konu sahibinden
Şimdi diyelim gidip küstüğü arkadaşına çattı karıma niye söyledin diye adam da ben karına söylemedim emel’e söyledim evli olduğunu demeyecek mi?Ya şimdi kızı her yeri gezdirmiş herkes görmüş, takmış koluna tazeyi bildiğin havasını atmış herif. Ben o herif olsam herkesten şüphelenirim, dost var düşman var, kız direkt aklıma gelmez , bunun konusu açılmadıysa şayet anlamam zor olur yani.
Zorlasan baban yaşında adama nasıl kapıldın ?
Ben olsam eşini sosyal medyadan bulur isimsiz bir hesapla fotoğraflarınızı gönderirim. Ha bu yüzden eski arkadaşından şüphelenir ise onu bilemem ama o kadının da gerçekleri bilmeye hakkı var
Siz de bu duruma maruz kalmış habersiz bir kadını düşünün. Üstelik o adamdan çocuk dahi yapmış.
Ayrıca ben adama bu durumu açıklamadan yap ki senin bildiğini bilmesin amacıyla söyledim.
Bu adamlara biri dur demezse bi sonraki hamlesi yine 18 19 yaşında gencecik bir kız olacak ve karısı da 3. Çocuğu doğuracak
Farkında mısınız ben konu sahibi kendini ifşa etsin demedim. Kendisi 3 maymunu oynasın, gizli bir hesapla karısına eşin seni aldatıyor desin dedim.
Adam o kapasitede bir insansa konu sahibi ayrılsa da yapar ? Ne farkedecek?
Siz diyorsunuz ki aldatılan kadın bilmeden bu şekilde yaşamaya devam etsin. Burda konu sahibine ya zarar gelirse diye bu adama güvenip 2. Çocuğu yapan kadını mı yakalım ?
Ben her koşulda bilmek isterdim.
Benim yapacağım şey bu olurdu.
Ben sanırım yeterli şekilde anlatamıyorum
Dediğim şey tam olarak şu. Kadının hesabı bulunur. Kadına bu durum izah edilir kimlik açıklanmadan. Adam dükkana dahi götürmüş her yerde el ele dolaşmışlar. Bir komşu da görmüş olabilir ve hatta adam en yalın arkadaşı tarafından uyarılmış dahi olabilir. Konu sahibi de bi süre kulağının üzerine yatsın bilmiyor gibi davransın.
Ve hatta şunu dahi yapabilir. Aynı fake hesaptan kendine de sevgilisinin evli olduğunu belirten bir mesaj da atabilir. Karısına da eşin seni aldatıyor diye yazabilir. Konu sahibi de ben böyle bir mesaj aldım bu durum doğru mu bu şekilde devam edemem der ayrılır
Kaldı ki zorlasa babası olacak yaşta bir adamla takılması dahi büyük hata.
Eşimle nişanlandıktan sonra bana kartını verdi, geri verdim. Teşekkür ettim. "Sana telefon alaçam." DediAdam milyarlarca para ödüyor güya kullanmak istemiyormuş da bilmem ne degeç bu ayakları ya para tatlı gelmiş ayrılmak istemiyorsun işte. Sevgilimle 5 yıldır beraberim herkes kendi hesabını öder bak insan kullanmamak böyle olur. Sen bu adamı bırakmayacaksın belli ki sana metres hayatında başarılar.
Hayır karısı bilmediği için buraya konu açamaz. Veya bilmediğini biz şuan bilmiyoruzKarısı konu değil şu an, o gelirse ona tavsiye veririm.
Mahallenin bakkalı bile olabilir çünkü adam alenen yaşamış bunu ve konu sahibine bunu en yakın arkadaşı anlatmış.P possibleornot 30 yaşında , yetişkin , eğitimli , çalışan mühendis bir kadınsınız.
Yazdığınız mesajların hepsinin sonu adli vakaya dönüşebilir. Lütfen mesajlarınızı sakince yeniden okuyun. Düğününüze sayılı günler kaldığı için dikkatiniz dağınık diye düşünüyorum.
Adamın karısına adamla fotoğraflarını yollayıp , altına da "Kocan seni aldatıyor. Bir Dost " yazdığında ; adam kimden hesap soracak , mahallenin bakkalından mı ?
Emin olamam çünkü bilmiyoruzkonunun ayrıntılarını bilmiyorum ama
o kadın bihaber filan değildir...bu kız da ilk değildir zaten emin olabilirsiniz.
19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay