8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Konuştuğu daha çook kişi vardır onun. Allah onun hayatındaki insanın yardımcısı olsun

Çok gençsin, çok daha iyilerini bulursun hayatını böyle insanlarla kirletme.

Evli adamla birlikte olmasından bahsetmiyorum ama ben ya. Ben anlatamıyorum heralde, vazgeçtim.

Evlerden ırak bizim çakala bak sen
bi nabız yoklamış aylar önce
hatırlıyorum bu konuyu
nick değişirmiş sonra
neslihan kendiymiş
bi de bilmiyordum diyor
vay vay vay

Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?
Farkında mısınız ben konu sahibi kendini ifşa etsin demedim. Kendisi 3 maymunu oynasın, gizli bir hesapla karısına eşin seni aldatıyor desin dedim.
Adam o kapasitede bir insansa konu sahibi ayrılsa da yapar ? Ne farkedecek?
Siz diyorsunuz ki aldatılan kadın bilmeden bu şekilde yaşamaya devam etsin. Burda konu sahibine ya zarar gelirse diye bu adama güvenip 2. Çocuğu yapan kadını mı yakalım ?
Ben her koşulda bilmek isterdim.
Benim yapacağım şey bu olurdu.

Adam gerizekalıysa tabi hiç şüphelenmez konu sahibinden

Ben sanırım yeterli şekilde anlatamıyorum
Dediğim şey tam olarak şu. Kadının hesabı bulunur. Kadına bu durum izah edilir kimlik açıklanmadan. Adam dükkana dahi götürmüş her yerde el ele dolaşmışlar. Bir komşu da görmüş olabilir ve hatta adam en yalın arkadaşı tarafından uyarılmış dahi olabilir. Konu sahibi de bi süre kulağının üzerine yatsın bilmiyor gibi davransın.
Ve hatta şunu dahi yapabilir. Aynı fake hesaptan kendine de sevgilisinin evli olduğunu belirten bir mesaj da atabilir. Karısına da eşin seni aldatıyor diye yazabilir. Konu sahibi de ben böyle bir mesaj aldım bu durum doğru mu bu şekilde devam edemem der ayrılır

Kaldı ki zorlasa babası olacak yaşta bir adamla takılması dahi büyük hata.

Neden ?
Ben adam yerinde olsam en yakın arkadaşımdan şüphelenirdim en başta. Onunla küstüm o da paylaştı diye düşünürdüm.
Ayrıca siz ne önerirsiniz ?
Bu kadın ayrılsın. Adam başka bir 18 yaşında koz bulsun. Evde karışı bihaber yaşasın. Bu mu sizce olması gereken ?

Karısı konu değil şu an, o gelirse ona tavsiye veririm.

konunun ayrıntılarını bilmiyorum ama
o kadın bihaber filan değildir...bu kız da ilk değildir zaten emin olabilirsiniz.

Adam milyarlarca para ödüyor güya kullanmak istemiyormuş da bilmem ne de geç bu ayakları ya para tatlı gelmiş ayrılmak istemiyorsun işte. Sevgilimle 5 yıldır beraberim herkes kendi hesabını öder bak insan kullanmamak böyle olur. Sen bu adamı bırakmayacaksın belli ki sana metres hayatında başarılar.

Ya şimdi kızı her yeri gezdirmiş herkes görmüş, takmış koluna tazeyi bildiğin havasını atmış herif. Ben o herif olsam herkesten şüphelenirim, dost var düşman var, kız direkt aklıma gelmez , bunun konusu açılmadıysa şayet anlamam zor olur yani.

Şimdi diyelim gidip küstüğü arkadaşına çattı karıma niye söyledin diye adam da ben karına söylemedim emel’e söyledim evli olduğunu demeyecek mi?

Ayrıca konunun ilk haline göre yorum yapıyorsunuz da bu kız bu adamın evli olduğunu başından beri biliyor, adam da kızın evli olduğunu bildiğini biliyor. Yeni öğrenilen adamın haberdar olmadığı bir durum yok ortada.

P possibleornot 30 yaşında , yetişkin , eğitimli , çalışan mühendis bir kadınsınız.

Yazdığınız mesajların hepsinin sonu adli vakaya dönüşebilir. Lütfen mesajlarınızı sakince yeniden okuyun. Düğününüze sayılı günler kaldığı için dikkatiniz dağınık diye düşünüyorum.

Adamın karısına adamla fotoğraflarını yollayıp , altına da "Kocan seni aldatıyor. Bir Dost " yazdığında ; adam kimden hesap soracak , mahallenin bakkalından mı ?

Eşimle nişanlandıktan sonra bana kartını verdi, geri verdim. Teşekkür ettim. "Sana telefon alaçam." Dedi Ne münasebet var benim telefonum demiştim. Milletdeki rahatlık beni benden alıyor.

Mahallenin bakkalı bile olabilir çünkü adam alenen yaşamış bunu ve konu sahibine bunu en yakın arkadaşı anlatmış.
Konu sahibi öğrenmiş karşı taraf öğrenmiş mi peki ? Bir kadının kocasının zorlasa kızları olacak yaşta biriyle vakit geçirmesine razı gelmeyi mi seçelim?

Tabi ki bırakacaksın ne yapmayı bekliyorsun acaba. Yaşattığını yaşamak diye bir gerçek var. Gün gelir o kadının yerinde sen olursun.
Karısı iki çocukla evde adam bekliyor sen şu saatten sonra bile bile o adamla el ele sokak sokak dolaşacak mısın gerçekten.
Hayır adamın evli olmasını dert etmiyorsun diyelim zaten 36 yaşında adamın 19 yaşında kızla ne işi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…