8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

İlla adli vaka olsun diyorsunuz yani. Lütfen internet ortamında karşınızdaki kişinin akıl ve ruh sağlığı ne düzeyde bilmeden bu tür tavsiyelerde bulunmayın. Konu sahibi yapmasa bile ,konuyu dışarıdan okuyup uygulamaya kalkan birinin başına neler gelebileceğini de düşünün.

Yapan her türlü yapar. İş yerinde yapar, öğlen arasında buluşur, 1 saat erken çıkar, gece yarısı değil gündüz toplantısı olur, falan. Yani sen bile bu kadar güvenirken ben anlarım diye yaşayabilirsin pek emin olma. O zaman mıymıntı dediğin kadın aklına gelsin ama.

Siz de bu duruma maruz kalmış habersiz bir kadını düşünün. Üstelik o adamdan çocuk dahi yapmış.
Ayrıca ben adama bu durumu açıklamadan yap ki senin bildiğini bilmesin amacıyla söyledim.
Bu adamlara biri dur demezse bi sonraki hamlesi yine 18 19 yaşında gencecik bir kız olacak ve karısı da 3. Çocuğu doğuracak

Arkadaşım zamanında sizin gibi hızlı yaşıyordu hayatı. Aynı anda 3 çocukla birden çıkardı birde utanmadan anlatır olsa ki birinden ayrılsa hemen 3. yü bulurdu. Tabi hakkını yemeyeyim sevgililerinin hiçbiri evli değildi hepsi bekar kendi yaşıtı insanlardı. Sonra arkadaşım belli bir yaşa gelince üç sevgiliden tek sevgiliye düştü ve o kişiyle evlendi. Bir süre sonra eşi onu aldatmaya başladı, defalarca yakaladı arkadaşım, kocasının metreslerine tuttuğu evlerin adresine kadar öğrendi birkaç kere boşanmaya kalktı kocası savunma olarak "onlar o.... sen ben baş tacımsın çocuklarımın anasısın" diyerek ikna etti arkadaşımı netice itibariyle adam en son metresinden çocuk sahibi olunca arkadaşım boşandı ama adam hala yakasını bırakmıyordu kadının ben her şeyi düzelteceğim boşanmayalım diye.

Şimdi bu konudan çıkarılacak ders;
1: benim arkadaşımda zamanında az ceviz kırmadı, onu deli gibi seven çocuklar vardı, çocukları 2-3 kişi ile birden aldatıyordu en sonunda yakalandı 3 ü tarafından ahlarını aldı
2: arkadaşım aldatmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu evli ve çocuklu olduğunda tatmış oldu
3: kocası dışarıda gününü gün ederken evde karısının yakasını bırakmıyordu senden boşanmam diye yani yok evinde mutsuz, zaten boşanacaklar filan hikaye
4: Adamlar hiçbir zaman karısını aldattığı kadına saygı duymuyor, onların gözünde sizin gibi kadınların konumu belli​

Ayrıca burada konu senin kocan değil. Belki senin kocanın saati ıvırı zıvırı belli olduğu için sen daha erken anlarsın, ama konudaki adam sanayici. Serbest meslek ve kadını kolaylıkla kandırabilir. Sen bu kadına mıymıntı dedin, anlıyordur kesin ama kabulleniyordur dedin.

Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?

Aynen Pınar gültekin olayıda böyleydi adam evli çocuklu kız öğrenip karına söylerm diyince olanlar olmuştu

Dava dosyasında çok başka iddialar ( şantaj , tehdit , zorla elde edilmiş farklı görüntüler vb nin de mevcut olduğu ) yazılmıştı.

Sonrasında dava içeriğinde yer alan kanıtlar sebebiyle yayın yasağı geldi ve çoğu haber kaldırıldı.

Olay ve içerik ne olursa olsun , hiç yaşanmaması gereken şeyler yaşanmıştı.

Allah rahmet eylesin.

Peki...

O kadar büyük konuşuyorsun ki umarım başına gelmez.

hala neyi düsünüyorsun adamin macerasi olmussun ne kendi coluk cocugunu ne karisini ne seni düsünüyor adm zevkinin pesinde gittigi yere kadar ohh evde garanti karisi var vs disarida sen ne ala dünya ona sendede vicdan merhamet varsa 1 dak bile düsünmez adamin yalan dolanina seni kullanmasina asla alet olmazsin yuva yikanin yuvasi asla olmasin insaAllah amin amin amin.

18 yaşında iki katın büyük , sana yüzler binler harcayan,çantalar alan adama litaratürde sugar daddy diyoruz. ilişki olarak değil de sugar daddyden kopma olarak düşün.
Bence ipleri koparmak için karısına kanıt at,şöyle adamın donunu almasına neden olacak kanıtlar. Böylece öfkeyle gözü döner ve sana hakaretler eder. Sen de aslında sevgi sandığın şeyin sevgi olmadığını en net şekilde görürsün.
Karısına söylemeye cesaretin yoksa bile blöf yap. Bilgilerini öğrendiğini,karısına ve ailesine her şeyi söyleyeceğini iddia et. Bak bakalım "asrın aşkı" yuvası dağılmasın,imajı zedelenmesin diye sana neler yapacak .
En kesin çözüm bu bence. Sakince ayrılırsan hala sevildigin illuzyonunu yasayacaksin

Nasıl ayrilcam diye burada konu açman bile gereksiz .açık açık de herşeyi ve bitti de . kendi kalbine de aynı şeyi de .bilmeden girdiğin hakların telafisi vardır senin suçun değil sonuçta ama şimdi bilipte o iki çocuğun evde uykusuz sabaha kadar bebek bakan kadının hakkına girme.ogrencisin zaten evlenme de söz konusu değil .o.yuzden direk söyle herseyo inkar edecek büyük olasılıkla eşiyle çocuklarıyla resimlerini bulsan gerçi o zmn da anlaşamıyoruz diyecek sana ayrılma aşamasındayız yada .ama ayrılma aşamasında olan adam ikinci çocuğu yapmaz aklını kullan oyuna gelme .

Adam sinirlenip kızı öldürürse ne olacak?

Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?
Biz de burada tartışalım karısı nasıl anlamaz metresi nasıl anlamaz eş mi değerli metres mi değerli. Hiç biri değerli değil adamın çükü değerli. S.lak bu kadınlar valla salak.

Ayrilmak zorsa ayrilma bence.hem pahali mekanlar hediyeler falan da cabasi.kuma ol en iyisi.senden de cok vardir onda!etrafindaki herkes alismis ondan garipsemiyorlar.kimbilir kac kiz o ortama sevgili diye giriyordur.
Adam sosyal medyasinda hic mi colugunu cocugunu paylasmamis.insanlar hic mi yorum yapmamis ailesiyle ilgili.hadi canim..

Adam sinirlenip kızı öldürürse ne olacak?
Hiç bir şey olmaz, iki tehdit sallar anca.
Aynı hesapla konu sahibi durumu ailesine söylese, ailesi namus cinayetine adamı öldürse ne olacak?
Bence ülkede yaşayan herkesin psikolojisi bozulmuş. Her olayda "ya öldürülürsem" korkusuyla yaşanmaz.
O zaman hayatından sakince çıksın, hesap da sormasın. Çünkü ya gözü döner öldürürse .
Öteki kadın olayları bir şekilde keşfeder boşanmak isterse o da bosanmasin. Çünkü ya öldürülürse. Sonuçta kadın cinayetlerinin yarısından çoğu nikahlı eşler tarafından işleniyor (ki benim halam da ayrılmak üzere oldugu eşi tarafından öldürüldü).
'ya öldürürse' gozudonmusluguyle çükü olan her insanin rahatça at koşturduğu bir ülkeye doğru dört nala gidiyoruz.
Sinirimi bozuyor

Kız, adamla olan fotoğraflarını kadına gönderdiğinde; adamın nasıl haberi olmayacak ?

Adamlara dur demek için hemcinsler olarak birbirimizi "kezban, evde kalmış , bağnaz , çılgın bakire hürrem hoca vb " diye etiketlememek dahi yeterli olacak. Bu kalıpların dışına çıkmak için olmadık ilişkilere giren insanlar maalesef olabiliyor.

Görüştüğümüz kişilerin bir başka ilişkisi ( sevgili/sözlü/nişanlı/ evli ) olup olmadığını öğrenmek için daha dikkatli olmalıyız demek ki.

Resmi olmayan bağları göremesekte en azından evli mi bekar mı , gerekirse biz de e-devleti açıp medeni halimizi gösterip karşı taraftan da talep edeceğiz bu gidişle.

Üniversiteye yeni başlayan gençleri de arkadaşlarını kendi çevrelerinden edinmeleri için uyarabiliriz.

Malesef öyle hesaplı kişiler çok. Akrabalarım bile var Elinde alyans yok. Hesapları bekar hesabı. Hobilerin paylaşır. Gündem paylaşır. Kendi fotoğrafları harici hiç bir insan kişisi paylaşmaz.
Karısıyla, çocuğuyla tek bir fotoğrafı yok.
Ben sinir oluyorum böyle tiplere.
Eşleri nasıl delirmiyor anlayamıyorum birde
Benim eşim adının yanına kalp koyup adımı yazmazsa evde 3.dünya savaşı çıkar Yüzüğü çıksa parmakları kopar
Ha bunlara rağmen yaparsa o zaman hesabı kesilir ama bile bilede ortam hazırlamasına müsaade edilmez

Çünkü öldürülüyorlar... Üç beş münferit olaymış gibi bakamayız mevzuya. Bir kereden bişey olmaz diyen bakanlar gibisiniz yemin ederim. Sen yardır bebem başına bişey gelme ihtimali sadece %50, o ihtimal tutarsa da arkandan iki ah vah eder sonra başka kızlara aynı tavsiyeleri vermeye devam ederiz.

Konu sahibinin eski konusu. Daha önceki sayfaları okumadım, paylaşıldıysa affola. Konu sahibi daha önce kamuoyu araştırmasını yapmış, muhtemelen biliyordu evli olduğunu, ve kendisinin de metres olduğunu.
O zamanki konuna, sen git Neslihan ablan gelsin demiştim. Maşallah çok geçmeden gelmişsin bak kızım, metresler daha fazla değer falan görmüyor. Ne sen, ne de sugar daddy olarak yanında bulunduğun adam beş para etmezsiniz. Seni sevdiği falan da yok, ne kendini ne de buradakileri kandırmaya çalışma. Bir de utanmadan ayrıl demek kolay demişsin. Ayrıl demek kolay evet, ama doğru olan da bu. Ama muhtemelen sen daha kolay olanı seçip, adamın parasını yemek için yanında durup onu kullanmaya ve kendini kullandırmaya devam edeceksin. Üzüldüğüne falan da inanmıyorum, muhtemelen adam senden ayrıldı, o yüzden buraya yazdın, belki bir yol gösteren olur diye, ama burada kimse düşmez bu oyunlara haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…