- 16 Haziran 2011
- 14.651
- 60.173
Zorlasan baban yaşında adama nasıl kapıldın ?
Ben olsam eşini sosyal medyadan bulur isimsiz bir hesapla fotoğraflarınızı gönderirim. Ha bu yüzden eski arkadaşından şüphelenir ise onu bilemem ama o kadının da gerçekleri bilmeye hakkı var
Yapan her türlü yapar. İş yerinde yapar, öğlen arasında buluşur, 1 saat erken çıkar, gece yarısı değil gündüz toplantısı olur, falan. Yani sen bile bu kadar güvenirken ben anlarım diye yaşayabilirsin pek emin olma. O zaman mıymıntı dediğin kadın aklına gelsin ama.Eşimin gece yarisi toplantilari olmuyor. Düzenli olarak benimle gecirecegi vaktin buyuk kismini kaplayan iş durumlarina bir neymiş diye bakardim.
Ev yuzu gormeyen adam ne yapiyor merak ederdim elbette.
Konuya donebilirsiniz. Donmek istemezseniz de keyfiniz bilir.
Siz de bu duruma maruz kalmış habersiz bir kadını düşünün. Üstelik o adamdan çocuk dahi yapmış.İlla adli vaka olsun diyorsunuz yani. Lütfen internet ortamında karşınızdaki kişinin akıl ve ruh sağlığı ne düzeyde bilmeden bu tür tavsiyelerde bulunmayın. Konu sahibi yapmasa bile ,konuyu dışarıdan okuyup uygulamaya kalkan birinin başına neler gelebileceğini de düşünün.
Ayrıca burada konu senin kocan değil. Belki senin kocanın saati ıvırı zıvırı belli olduğu için sen daha erken anlarsın, ama konudaki adam sanayici. Serbest meslek ve kadını kolaylıkla kandırabilir. Sen bu kadına mıymıntı dedin, anlıyordur kesin ama kabulleniyordur dedin.Yapan her türlü yapar. İş yerinde yapar, öğlen arasında buluşur, 1 saat erken çıkar, gece yarısı değil gündüz toplantısı olur, falan. Yani sen bile bu kadar güvenirken ben anlarım diye yaşayabilirsin pek emin olma. O zaman mıymıntı dediğin kadın aklına gelsin ama.
Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?Siz de bu duruma maruz kalmış habersiz bir kadını düşünün. Üstelik o adamdan çocuk dahi yapmış.
Ayrıca ben adama bu durumu açıklamadan yap ki senin bildiğini bilmesin amacıyla söyledim.
Bu adamlara biri dur demezse bi sonraki hamlesi yine 18 19 yaşında gencecik bir kız olacak ve karısı da 3. Çocuğu doğuracak
Aynen Pınar gültekin olayıda böyleydi adam evli çocuklu kız öğrenip karına söylerm diyince olanlar olmuştu
Peki...Eşimin gece yarisi toplantilari olmuyor. Düzenli olarak benimle gecirecegi vaktin buyuk kismini kaplayan iş durumlarina bir neymiş diye bakardim.
Ev yuzu gormeyen adam ne yapiyor merak ederdim elbette.
Konuya donebilirsiniz. Donmek istemezseniz de keyfiniz bilir.
Adam sinirlenip kızı öldürürse ne olacak?18 yaşında iki katın büyük , sana yüzler binler harcayan,çantalar alan adama litaratürde sugar daddy diyoruz. ilişki olarak değil de sugar daddyden kopma olarak düşün.
Bence ipleri koparmak için karısına kanıt at,şöyle adamın donunu almasına neden olacak kanıtlar. Böylece öfkeyle gözü döner ve sana hakaretler eder. Sen de aslında sevgi sandığın şeyin sevgi olmadığını en net şekilde görürsün.
Karısına söylemeye cesaretin yoksa bile blöf yap. Bilgilerini öğrendiğini,karısına ve ailesine her şeyi söyleyeceğini iddia et. Bak bakalım "asrın aşkı" yuvası dağılmasın,imajı zedelenmesin diye sana neler yapacak .
En kesin çözüm bu bence. Sakince ayrılırsan hala sevildigin illuzyonunu yasayacaksin
Biz de burada tartışalım karısı nasıl anlamaz metresi nasıl anlamaz eş mi değerli metres mi değerli. Hiç biri değerli değil adamın çükü değerli. S.lak bu kadınlar valla salak.Abi bu ülkede evli adamla birlikte olan kadınlar yakılıp varile konulup üstüne beton döküldü. Bu kadar mı bihabersiniz yaşadığınız ülkenin insan profilinden?
Hiç bir şey olmaz, iki tehdit sallar anca.Adam sinirlenip kızı öldürürse ne olacak?
Zorlasan baban yaşında adama nasıl kapıldın ?
Ben olsam eşini sosyal medyadan bulur isimsiz bir hesapla fotoğraflarınızı gönderirim. Ha bu yüzden eski arkadaşından şüphelenir ise onu bilemem ama o kadının da gerçekleri bilmeye hakkı var
Siz de bu duruma maruz kalmış habersiz bir kadını düşünün. Üstelik o adamdan çocuk dahi yapmış.
Ayrıca ben adama bu durumu açıklamadan yap ki senin bildiğini bilmesin amacıyla söyledim.
Bu adamlara biri dur demezse bi sonraki hamlesi yine 18 19 yaşında gencecik bir kız olacak ve karısı da 3. Çocuğu doğuracak
Ayrilmak zorsa ayrilma bence.hem pahali mekanlar hediyeler falan da cabasi.kuma ol en iyisi.senden de cok vardir onda!etrafindaki herkes alismis ondan garipsemiyorlar.kimbilir kac kiz o ortama sevgili diye giriyordur.
Adam sosyal medyasinda hic mi colugunu cocugunu paylasmamis.insanlar hic mi yorum yapmamis ailesiyle ilgili.hadi canim..
Çünkü öldürülüyorlar... Üç beş münferit olaymış gibi bakamayız mevzuya. Bir kereden bişey olmaz diyen bakanlar gibisiniz yemin ederim. Sen yardır bebem başına bişey gelme ihtimali sadece %50, o ihtimal tutarsa da arkandan iki ah vah eder sonra başka kızlara aynı tavsiyeleri vermeye devam ederiz.Hiç bir şey olmaz, iki tehdit sallar anca.
Aynı hesapla konu sahibi durumu ailesine söylese, ailesi namus cinayetine adamı öldürse ne olacak?
Bence ülkede yaşayan herkesin psikolojisi bozulmuş. Her olayda "ya öldürülürsem" korkusuyla yaşanmaz.
O zaman hayatından sakince çıksın, hesap da sormasın. Çünkü ya gözü döner öldürürse .
Öteki kadın olayları bir şekilde keşfeder boşanmak isterse o da bosanmasin. Çünkü ya öldürülürse. Sonuçta kadın cinayetlerinin yarısından çoğu nikahlı eşler tarafından işleniyor (ki benim halam da ayrılmak üzere oldugu eşi tarafından öldürüldü).
'ya öldürürse' gozudonmusluguyle çükü olan her insanin rahatça at koşturduğu bir ülkeye doğru dört nala gidiyoruz.
Sinirimi bozuyor
Konu sahibinin eski konusu. Daha önceki sayfaları okumadım, paylaşıldıysa affola. Konu sahibi daha önce kamuoyu araştırmasını yapmış, muhtemelen biliyordu evli olduğunu, ve kendisinin de metres olduğunu.soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki amamalesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor