8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

Malesef öyle hesaplı kişiler çok. Akrabalarım bile var 🤦🏼 Elinde alyans yok. Hesapları bekar hesabı. Hobilerin paylaşır. Gündem paylaşır. Kendi fotoğrafları harici hiç bir insan kişisi paylaşmaz.
Karısıyla, çocuğuyla tek bir fotoğrafı yok.
Ben sinir oluyorum böyle tiplere.
Eşleri nasıl delirmiyor anlayamıyorum birde 😬
Benim eşim adının yanına kalp koyup adımı yazmazsa evde 3.dünya savaşı çıkar 🙈 Yüzüğü çıksa parmakları kopar 🤦🏼
Ha bunlara rağmen yaparsa o zaman hesabı kesilir ama bile bilede ortam hazırlamasına müsaade edilmez 🤷‍♀️
Ortak hesap açın bence, o eksik kalmış 😂

Az daha zorlasan 40 yaşındaki adamla ne işin var anlamıyorum ben şahsen benden 20 yaş büyük birine anca saygı duyarım sevgi beslemem normal gelmiyor bana. Kaldı ki o yaştaki bir erkek %85 zaten evlidir

Çok tehlikeli ve sonuçları öngörülemez bir tavsiye veriyorsunuz.

19 yaşındakı kızı elinden tutup sokak sokak gezdiren , meyhanelerde fahiş hesaplar ödeyen , kıza pahalı hediyeler alan , sanayideki dükkanına rahatça götüren adamın karısı durumdan haberdar da olabilir.

Ancak kızın gidip kadına kocasıyla ilişkisi olduğunu söylemesi halinde; adamın karısı konuyu biliyor ve görmezden geliyorsa ayrı , bilmiyorsa ayrı sonuçları olur.

Şayet konu gerçekse , olayın sıcaklığıyla tavsiyenizi uygulamaya kalkmaz umarım.
Böyle tipteki adamların eşlerinin herşeyden haberi var. Yarın birgün kız bir gafletle anlatsa herşeyi senin yüzünden yuvamımı yıkıcam kızım ben çok gördüm hadi işine bak diyecek. En güzeli hayatından çıkart kendi yaşıtlarınla takıp,gez-toz. 19-36 büyük bir fark. Heryerden engelle,sil. İlkim milkim falan boşver bunları. Öğrendin işte,bitti.

Malesef öyle hesaplı kişiler çok. Akrabalarım bile var 🤦🏼 Elinde alyans yok. Hesapları bekar hesabı. Hobilerin paylaşır. Gündem paylaşır. Kendi fotoğrafları harici hiç bir insan kişisi paylaşmaz.
Karısıyla, çocuğuyla tek bir fotoğrafı yok.
Ben sinir oluyorum böyle tiplere.
Eşleri nasıl delirmiyor anlayamıyorum birde 😬
Benim eşim adının yanına kalp koyup adımı yazmazsa evde 3.dünya savaşı çıkar 🙈 Yüzüğü çıksa parmakları kopar 🤦🏼
Ha bunlara rağmen yaparsa o zaman hesabı kesilir ama bile bilede ortam hazırlamasına müsaade edilmez 🤷‍♀️
Ya farklı hesap kullanıyorsa ya da kullanmıyorum diyorsa, ya gerçek hesabından engelliyorsa, ya metresi zaten biliyorsa, o yüzden sosyal medyasına eklememesini anlayışla karşılıyorsa, ki emin olun bilenler ve bu şekilde kabul edenler daha fazla. Akşam arama karım yanımda, ben evden çıkınca ararım diyor ve bu s.laklar da bunu kabul ediyor. Sanki hepsi karısını çocuğunu gizliyor. Hala şunu anlayamıyor insanlar minareyi çalan kılıfını hazırlar.

Böyle tipteki adamların eşlerinin herşeyden haberi var. Yarın birgün kız bir gafletle anlatsa herşeyi senin yüzünden yuvamımı yıkıcam kızım ben çok gördüm hadi işine bak diyecek. En güzeli hayatından çıkart kendi yaşıtlarınla takıp,gez-toz. 19-36 büyük bir fark. Heryerden engelle,sil. İlkim milkim falan boşver bunları. Öğrendin işte,bitti.

Ben de haberi olabileceğini düşünüyorum.

Ya farklı hesap kullanıyorsa ya da kullanmıyorum diyorsa, ya gerçek hesabından engelliyorsa, ya metresi zaten biliyorsa, o yüzden sosyal medyasına eklememesini anlayışla karşılıyorsa, ki emin olun bilenler ve bu şekilde kabul edenler daha fazla. Akşam arama karım yanımda, ben evden çıkınca ararım diyor ve bu s.laklar da bunu kabul ediyor. Sanki hepsi karısını çocuğunu gizliyor. Hala şunu anlayamıyor insanlar minareyi çalan kılıfını hazırlar.

O tiplere hiç girmiyorum bile yapmak isteyen her türlü kılıf bulur.
Metreslerinde türlü türlüsü var. Bile bile lades diyenler zaten en leşi 😬
Ben azda olsa gururlular için evli olduğunu öğrenip kesebilenler için böyle düşünüyorum. Hesaplarında evli görünse yaklaşamaz çoğu diyorum yada umut ediyorum 🤦🏼

Çünkü öldürülüyorlar... Üç beş münferit olaymış gibi bakamayız mevzuya. Bir kereden bişey olmaz diyen bakanlar gibisiniz yemin ederim. Sen yardır bebem başına bişey gelme ihtimali sadece %50, o ihtimal tutarsa da arkandan iki ah vah eder sonra başka kızlara aynı tavsiyeleri vermeye devam ederiz.
Valla metresler kendilerini bu kadar düşünmüyor. Aradan biraz zaman geçince başlıyor tehditler eşine söyle yoksa ben söyleyeceğim diye. Ya da eşin gözüne zorla kendini sokuyor olmadık saatlerde arayıp ya da direkt arıyor kocanla ilişkim var şöyle böyle sevişiyoruz diye. 😂😂

Bunun olma ihtimali adamın karısının aldatıldığını bilip devam eden bir mıymıntı olma ihtimali ile eşit aslında.
Eşit ama mıymıntı olma ihtimalinde zarar görme riski yok. İhtimal düşük diye zarar görme riski göze alınır mı? Emniyet kemeri takmazsam da ölme ihtimalim düşük, ama risk almayıp takıyorum emniyet kemerimi öyle değil mi?

Olması gereken başta bu tip adamlara yaklaşmamak. Ama 19 yaşında bir genç kızın adamın karakter analizini yapıp bu bana zarar verebilir ya da zarar verecek karakterde bir adam değil çıkarımı yapabileceğine ihtimal vermiyorum.

Parayi bulunca ne yapacagini sasirip kendine heyecan aramis. Bazi orta yaslilarin boyle universiteli hevesleri vardir.
2 katin yasinda adamda sen ne buldun? Senin kendi yasina gorr biriyle tatli tatli flört etmen gerekirdi. Hosuna gitmis sana aldigi ettigi seyler demek ki

Valla metresler kendilerini bu kadar düşünmüyor. Aradan biraz zaman geçince başlıyor tehditler eşine söyle yoksa ben söyleyeceğim diye. Ya da eşin gözüne zorla kendini sokuyor olmadık saatlerde arayıp ya da direkt arıyor kocanla ilişkim var şöyle böyle sevişiyoruz diye. 😂😂
Canımcım çocuk bu daha çocuk. Başına ne geleceğini kestiremez, adamın ne mal olduğunu anlayamaz. Hani biraz daha yaşını başını almış, olgun, arkası sağlam bir ablamız olsa tamam hak vereyim de bir çocuğa bu tavsiyenin verilmesini anlamıyorum. Ergenlikte daha bu, tehlike alarmı çalışmıyor, beyninde o yapılar henüz tam gelişmedi.

O tiplere hiç girmiyorum bile yapmak isteyen her türlü kılıf bulur.
Metreslerinde türlü türlüsü var. Bile bile lades diyenler zaten en leşi 😬
Ben azda olsa gururlular için evli olduğunu öğrenip kesebilenler için böyle düşünüyorum. Hesaplarında evli görünse yaklaşamaz çoğu diyorum yada umut ediyorum 🤦🏼
İnan ki bilen, idare eden metres sayısı daha fazladır. Zaten bilmeyenler önünde sonunda anlayıp çoğu ayrılıyor. Genellikle bile bile başlayanlar o yüzsüzler oluyor. O yüzden yerleri garantileninceye kadar adamın şartlarını kabul ediyorlar. Uygun saatte görüşmek araşmak gibi. Adamın profil resmi karısıyla olsa bile ses çıkarmıyorlar falan. Çok var bu tipler.

Eşit ama mıymıntı olma ihtimalinde zarar görme riski yok. İhtimal düşük diye zarar görme riski göze alınır mı? Emniyet kemeri takmazsam da ölme ihtimalim düşük, ama risk almayıp takıyorum emniyet kemerimi öyle değil mi?

Olması gereken başta bu tip adamlara yaklaşmamak. Ama 19 yaşında bir genç kızın adamın karakter analizini yapıp bu bana zarar verebilir ya da zarar verecek karakterde bir adam değil çıkarımı yapabileceğine ihtimal vermiyorum.
19 yaşında kız bu memlekette kadınların öldürüldüğünü biliyordur kuduro. Sen ben kaç gün düşünürüz, biraz da kendilerini düşünsünler, bacak kadar boylarına bakmayıp pembe dizi çeviriyorlar.

19 yaşında kız bu memlekette kadınların öldürüldüğünü biliyordur kuduro. Sen ben kaç gün düşünürüz, biraz da kendilerini düşünsünler, bacak kadar boylarına bakmayıp pembe dizi çeviriyorlar.
19 yaşındaki kızların çoğunun hele ki bu konudaki gibi tiplerin totosundaki dondan haberi yok bebeğim. Yer içer gezer bunlar, ülke gündeminden bihaberler.

Kızdığım kızın bişeyler yapması değil aslında. Koca koca kadınların adam hakkında hiç bir fikirleri olmadan bu tip tavsiyeler vermesi. O adamın belinde silahla dolaşan bir hanzo olup olmadığını bilmiyoruz. Kızı bu şekilde etkileyecek tavsiyeler verilmesine karşı çıkıyorum. Kız zaten kendi hayatının içine etmiş, şimdi toparlamaya çalışsa yıllarını alacak.

İnan ki bilen, idare eden metres sayısı daha fazladır. Zaten bilmeyenler önünde sonunda anlayıp çoğu ayrılıyor. Genellikle bile bile başlayanlar o yüzsüzler oluyor. O yüzden yerleri garantileninceye kadar adamın şartlarını kabul ediyorlar. Uygun saatte görüşmek araşmak gibi. Adamın profil resmi karısıyla olsa bile ses çıkarmıyorlar falan. Çok var bu tipler.

O tipleri Allah uzak etsin herkesin yuvasından. Benim başımdan bir kez geçti boşadım sadece. Bu evliliğimi mahvedecek kocanın bi yerlerini kesmeden bırakmam 😬

Arkadaşlar yorumlar genç bir kız icin çok ağır degilmi. Evet ortada bir yanlış var ama karşınızdaki de daha akil düşünce olarak olgunlaşmış bir kadin değil. Çok eminim burada yorum yapanların çoğunun çocukları 19 yaşında değil. Allah korusun hepimizin çocuğunun başına gelebilir. Önemli olan bu genç kızımıza doğru olanı anlatabilmek. Kınamak bizi yanlış sürükler çünkü hiç birimiz çocuğumuzun gelecekte neler yaşayacağını bilemeyiz. Tabiki bu yaş grubu ayrilmayi bitirmeyi çok büyük bir olay gibi görür. Basında kavak yelleri. O yaşlarda belki bizler de böyle çok aşık olduğumuzu zannettiğimiz zamanlar olmuştur ama ozamanlarda bu kadar serefsiz insan yoktu. O yüzden karşımızda sanki kendi çocuğumuz var gibi yaklaşmayı daha doğru buluyorum

Üyenin ilk konusuna bakarsanız , üzüntünüz azalacaktır.

Forumda eğlenen bir yetişkin mi , yaz tatili ve yaz dizilerinden etkilenen bir ergen mi bilinmiyor.

Sevgilisinin hamile karısına üzülen koca yürekli bir kıza kolay yolu seçmek yakışmaz tabii. Mücadele et ki adam da sigarasını yakıp muhteşem varlığını hak edecek kadar güçlü olanın kazanmasını beklesin. Erkek dediğin kazanılır, hak edilir sonuçta.

X