8 aylık sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim 😔

:KK57: Troll mü acaba? Değilse de Allah akıl fikir versin.
Trol mü değil mi bilmem ama diğer konusuna bakarsak yeni öğrenmiş falan değil, bile bile evli adamla birlikte, harcadığı paralar sebebiyle de adamın eşinden daha kıymetli olduğunu düşünüyor. Adamın eşine yapmadığını kendisine yaptığını bilecek kıyaslayacak kadar evliliğin gayet farkında ama umrunda değil.

Bir kısmı öyle. Onlar da zaten evli adamlara metres olma derdinde değiller. Bunlar kendi sularını içmeyi beceremeyen tipler. İnan iki kelime konuşamazsın karşına oturtsan. Adamlar o yüzden bunların peşinde geziyor.
Bak şimdi gelsin gör nasıl bilmiş nasıl bilmiş 😂

Eşine hayat arkadaşına, hatta iki yavrusuna değer vermeyen adam seni hayatının merkezi mi yapacak sanıyorsun? Belli ki iğrenç ötesi biri. Kim bilir eşine neler çektirmiştir. Hem aradaki 17 yaş farktan bahsetmiyorum bile. Daha 19 yaşındasın ilgi alâka hediyeler çelmiş aklını. Yoksa aşk falan hikâye ne aşkı ya 36 yaşında evli barklı iğrenç bir adamla yaşadığın şeye aşk mı diyorsun? İlerde çok pişman olursun. Kesinlikle bitirip uzaklaş. Anne babana da ayrıca üzüldüm 🙄 lütfen okuyun, size zarar vercek saçma sapan ilişkilerin odağı olmayın. Eminim ki pırıl pırıl bir genç kızsın. Kendine bunu yapma.
hic kimseyi kinamiyorum sadece yikilan yuvalara aldatilan eslere ve cocuklarra aciyorum piril piril kizlar bile bile evli barkli adamlarla düsüp kalkmazlar

Yine kız suçlamış da daha yeni reşit olmuş, bazı ülkelerde 21 yaşına kadar bile çocuk sayılıyor. Açıkçası burada kadınlar aldatılınca ayrılmamak ve kocasını aklamak için bin tane bahane öne sürerken; bu tür kandırılan genç kızlara, kadınlara neden vurun kahpeye kafasıyla yaklaşıyor?

Bu kız da aldatılmış, adam ikisini de aldatmış sadece karısını aldatmamış. Şimdi karısı öğrense gidip o da bu kızın hayatını zehir edecek, kocası masum bir goncagül olarak kalmaya devam edecek.
Aldatılan eşin bahanelerinin pek çoğuna hak vermemekle birlikte anlayabiliyoruz , düzen boz düzen kur zor işler , ortak ev ortak hayat ortak çocuklar ortak hesaplar vs.. Zamanla iç içe geçmiş iki hayat , öyle iki günde birbirinden ayrılan şeyler değil bunlar. Bu küçük kız daha dün gelmiş , bi ceketi var, giyip gitmek hiç zor değil.

Küçük o ablası, ay yeyim onu. Melaike o daha Allah ona günah yazmaz ki 😂😂😂😂
Bizim orda eversen çocuğu olur diyorlar böylesine, 19 yaşında ayol, evden çıkıp gitse onu dünyaya getiren ana babanın kanunen yapabileceği hiçbir şey yok. Ama sorsan bebek o ablası ahahhs

Benim için olmaz dedim olduran oldurabilir elbette.
Belli bir yerde calisirken toplanti, nobet, mesai gibi durumlarla ayın yarisindan fazlasini disarda gecirmek ayni şey değil ki toplanti var, nobet var diye devamli yalanlar sıkarsa bunu ortaya cikartmak zor değil. Ama böyle kendi dukkani oldugundan ne saati ne duzeni belli degilse o zor işte. 🙄
Bazı kadınlar bildiği halde susuyor. Elalem ne der? Çocuklar ne olacak? İş yok, aile varsa da yok. Kimisi de aşığım kocamı seviyorum akşam bana geliyor önemli olan bu, diye bilseler de ses çıkarmıyorlar. Fakat bilmeyen de çoktur. Sanayide dükkanı olan adam deyip geçmeyin. Hepsi tornacı değil sürekli orda olmasa da olur. Dükkan sahibiyse istediği saatte çıkar. Mal almak, müşteri ziyareti için çıkar. İşine göre şehir dışına hatta ülke dışına çıkanlar da var. Sanayi akşam ve pazar kapalıdır. Ama müşteri gelecekse açarlar. Aldatılan kadın para takibi bile yapamaz. Çünkü para giriş çıkışları karmaşıktır. Osman abiye diye melahat' e para atabilir. Şirketin sekreteri der. Nakit akışı zaten hep var. Kadın da çoluk çocukla uğraşıyorsa zor zaten takip etmesi.

Aldatılan eşin bahanelerinin pek çoğuna hak vermemekle birlikte anlayabiliyoruz , düzen boz düzen kur zor işler , ortak ev ortak hayat ortak çocuklar ortak hesaplar vs.. Zamanla iç içe geçmiş iki hayat , öyle iki günde birbirinden ayrılan şeyler değil bunlar. Bu küçük kız daha dün gelmiş , bi ceketi var, giyip gitmek hiç zor değil.
Ya konuda aldatan Bi şerefsiz var. Zaten o burda olsa en çok onu linçleriz de malesef. Bi adet de çoluğu çocuğu var ama bana şunu bunu alıyor ayrıl demeyin diyen kendini pazarlayan Bi adet de metres var. Ama biz aldatılan kadını tartışıyoruz neden anlamıyor ya da neden ayrılmıyor diye. Ya hu o napıyorsa kendine yapıyor ayrılmıyorsa affediyorsa da kendini o cehenneme mahkum edip zaten yeterince çekiyor, ama kimseye zararı yok. Ama bazıları inatla bu konularda en son suçlanacak kişiye laf atıyor.

Bizim orda eversen çocuğu olur diyorlar böylesine, 19 yaşında ayol, evden çıkıp gitse onu dünyaya getiren ana babanın kanunen yapabileceği hiçbir şey yok. Ama sorsan bebek o ablası ahahhs
Şimdi makale mi atayım katipcim beyinde tehlikeyi sezen, kontrollü davranışın geliştiği yaş aralığını anlatmak için? Ergenler neden kendilerini tehlikeye atacak davranışlar sergilerler falan, bi bak istersen bunlara, 3-5 sene sonra ergen annesi olacaksın.

Bikaç ay önce 18’lik bir öğrencim ellerine dezenfektan sürüp ateşe verdi. İzmirin en iyi liselerinden birinde okuyor, cin gibi zeki çocuk. Yanabileceği ihtimali aklına bile gelmedi çünkü beyinde o kontrol mekanizması hala gelişme aşamasında. Sonuç iki el haftalarca sargılı gezdi. Bu akıllı olan, aptal olanlarını sen düşün.

Şimdi makale mi atayım katipcim beyinde tehlikeyi sezen, kontrollü davranışın geliştiği yaş aralığını anlatmak için? Ergenler neden kendilerini tehlikeye atacak davranışlar sergilerler falan, bi bak istersen bunlara, 3-5 sene sonra ergen annesi olacaksın.

Bikaç ay önce 18’lik bir öğrencim ellerine dezenfektan sürüp ateşe verdi. İzmirin en iyi liselerinden birinde okuyor, cin gibi zeki çocuk. Yanabileceği ihtimali aklına bile gelmedi çünkü beyinde o kontrol mekanizması hala gelişme aşamasında. Sonuç iki el haftalarca sargılı gezdi. Bu akıllı olan, aptal olanlarını sen düşün.
Ay aklıma yüzüne bim poşeti giyip ateşe veren ergen geldi, yanmadığını kanıtlamaya çalışıyordu 😂

Ay aklıma yüzüne bim poşeti giyip ateşe veren ergen geldi, yanmadığını kanıtlamaya çalışıyordu 😂
Hem güldüm hem azarladım. Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Video görmüşler alevli beşlik çakacaklarmış. Diğeri daha akıllı çıkmış son anda vazgeçmiş olan bizim şapşala olmuş 😂

19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay 😔
Öncelikle söylediğin gibi bilmeden kendini bu olayın içinde bulmuş olman üzücü. Burada ki hiç kimse bir hem cinsinin başına böyle bir şey gelsin istemez. Ama haklı oldukları bir konu var ki yanlışa sür git dememelisin.
Şunu bil ki hayatta her zaman daha iyisi vardır. Sen yeter ki kendine güven.
Bu işi noktala lütfen.
Hem karşı tarafın eşine yazık hem kendine yazık ediyorsun.
O adam sevmeyi bilen bir adam olsa bunların hiç biri yaşanmazdı emin ol.
Eğer sen ona git demezsen emin ol gün gelecek o senin yüzüne iğrenerek bakacak sen onun gözünde değersiz bir kadın olacaksın. Gururunla bitir bu işi güzelim.

kendinden 17 yas buyuk biriyle ne işin var senin a kızım. uniyi okumaya gittiysen üniyi oku. yasıtlarin varken sugardaddy mi ariyosun nedir? ailen duysa bunu ne diyeceksin
Bana kızmayın sadece anlamadigimdan soruyorum
Üni okumaya gittiysen üni oku demissiniz
Yani sevgili yapmamalı mi insanlar ?

Hanimefendinin yanlış ilişkisini onaylamiyorum
Sadece size göre okul okuyosa sevgili yapmamalı mi insan onu anlamaya çalıştım

Hahaha ya bu hikaye bana 90’lı yılların Anna nicole smith ve zengin yaşlı kocası Howard Marshall andırdı.

En sonunda adamın tatlı paralarının yüzünden smith’in mahkemede paraları almak için savcıya söylediği “Kırışık cilt görünce tahrik oluyorum ben yaşlı erkek seviyorum ne yapayım” diyeceksiniz hahahah. Sonra fotoğraflarını eline alıp ağlaya ağlaya “yaşlılıktan ciltte oluşan karaciğer lekeleri nasıl seksi” diye öleceksiniz.

Ay pes ya hahahah.

Bu yaşlar tabi ki hata yapmaya çok müsait yaşlar ama ben evli adamla birlikte olmayı ergenliğine bağlayamıyorum. Bunun gibi 2 örnek biliyorum 17 yaşında neyse 10 15 sene sonra ikisi de hiç değişmedi, hala bu tür ilişkiler kurmaya devam etti. Bence bu karakterle ilgili. Nadiren vardır ya cahilmişim nasıl Bi hata yapmışım diyen. İleride bunu diyebilecek zekası olan zaten zamanında yapmıyor. Biz de ergen olduk genç olduk hajetmeyecek kişileri de sevdik ama gidip evli adamla yapacağı masraf için birlikte olmadık. Ya da biz çocukken bile çok zekiymişiz. 😂😂😂

X