- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 38
- 34
- Konu Sahibi sude naz 22
seninki sabır değil tahammülün çok yüksek.. 3 aylık evlisin ama 30 senelik gelinlerin yaptığını yapıyorsun..hem çalışıyorsun hem de bir ton işle uğraşıyorsun.. her şeyini kabul etmek zorunda değilsin ayıp olmasın diye yüz göz olmayalım diye her dediğini yapıyorsan yanlış yapıyorsun..bu sadece kayınvaliden için değil eşin kendi ailen arkadaşların içinde geçerli..ne mecburiyetin var arkadaşım eşşek gibi elin işinde çalışıp bide kendi pisliğini temizlemeden kayınvalidenin evini temizlemeye?? bizi doğuran anamıza babamıza bu kadar hizmet etmemişken sevdim evlendim dediğin adamın anasının peşinde ömür çürütmeye ne mecburiyetin var?? eşin yanında durmuyorsa bizim planımız var diyip kaçıramıyorsa bir arkadaşınla plan yapacaksın çıkacaksın bir haftasonu oturup çayını kahveni içeceksin..laflayacaksın sohbet edeceksin..bu lüks değil senin insani ihtiyacın.. kayınvalidene de diyeceksin planım var anne siz bu seferlik diğer kızlarla hallediverin sonrasına bakarız diyeceksin..kusuruma bakma sert konuşuyor olabilirim ama inan ki içinde bulunduğun durumun farkında değilsin böyle evlilik mi olur Allah aşkına..evinde misafir ağırlayamıyorsun dinlenemiyorsun yemek yapamıyorsun müziğini açıp temizlik yapmak bile lüks oluyor senin için farkında mısın?? silkelen kendine gel ya kaynananla konuş ne derse desin umurunda olmasın ya da al kocanı konuş ama ayakların yere sağlam bassın mıy mıy konuşursan karşındaki adamda mıy mıy cevap verir.. böyle giderse yeni evine çıkamadan isyan bayrağını çekersin..
eve habersiz girme terbiyesizliğini bir kenara bıraktım çamaşırları kontrol etmek ne demek ya bir de akıntın var kızım dikkat lafına ediyorum anne demen nedir yaa![]()
yaklaşık 2 haftadır kendime yön verdim cnm yapmayacagım dedim kaldıamıyorum dedim eşime annesiyle konuşmuş bize dedi evinizi ayırın açıkcası sevindim mutlu oldum kadın bziden elini ayagını çekti dedim içim içimi yiyordu görümcem geldi gitti anensine anne onlar yeni evli nasıl evini ayır dersin birkim yapıyorlar demiş hem gelinin yapmam dememiş sadece yapamıyorum ama gerektinde yaparım demiş yanlış anlamışsısn demiş herşeyin içine etti kaynanam geri başa döndü görümceleirm kadar düşüncesiz insan yok bu dünyada