- 24 Şubat 2013
- 287
- 243
Ayyy ne boş insansın bravo laf mı soktun senİyi kafan karışmadan günleri de sayıyon ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne boş insansın bravo laf mı soktun senİyi kafan karışmadan günleri de sayıyon ha
Terbiyesizlik yapmadan kendinizi ifade edemiyor musunuz?Arkadaşlar k.bakmayin ama aranızda ne kadar g.zekali var maşallah bu kafayla iyi yaşıyorsunuz
Ya daha önce de yazdım konuyu silmemdeki neden görürse biri yanlış anlamasın diye zaten burda huzursuz olduğumu bildirmek için yazmıştım buradaki herkes maşallah çok mükemmel olduğundan gunah çıkarmaya bayılıyorlarKonu silmek yasak. Biri alintilamista konunuzu okuyabildim. Istemiyorsaniz musait olmadiginizi soyleyin. Illa gelcekler diyosanizda yakininizsa kendiniz soyleyin sunu yapar misin canim cok cekti yapamiyorum bebek var diye vs. Hazir biseylerde alin kendiniz ugrasmayin oldu bitti.
Üstüne alınan varsa lafım ortaya aklınca laf sokmaya çalışanlaraTerbiyesizlik yapmadan kendinizi ifade edemiyor musunuz?
Kimseye hakaret etmeye hakkınız yok, kaç yaşında kadınsınız, yakışıyor mu ?
Üslubun kimliğindir diye boşuna dememişler.
Dikkat edin de etrafa savurduğunuz hakaretler nedeniyle dava etmesin biri sizi.
Maşallah canım nice uzun günlere tabi ki sürekli gün saymıyorum arkadaşlar abartmayınBende anne babamın 11. 486 günlük bebegıyım galıba
Gerçekten mi benim gibi üşengeç biri için çok zor olmalı ama napalim canları sağ olsun iyi olsunlar daŞuan tamı tamına 76 günlük bebeğinizle göze alamadığınız misafiri 176 276 günlük olunca hiç göze alamıcaksınız çünkü şuanda eeeen rahat dönemdesiniz bebeğiniz mutfakta paçalarınızdan tutup donlarınızı aşağı çekerek iş yaptığınızda anlıcaksınız söylediğimi.
Ne alakasi var silsenizde geri donecek konu zaten siz banlandiginizla kalacaksiniz. Ya hic acmicaksiniz ya da actiginizi silmiceksiniz bu kadar basit bir olay. Kurallari hice sayiyorsunuz insanlara hakaret ediyorsunuz.Ya daha önce de yazdım konuyu silmemdeki neden görürse biri yanlış anlamasın diye zaten burda huzursuz olduğumu bildirmek için yazmıştım buradaki herkes maşallah çok mükemmel olduğundan gunah çıkarmaya bayılıyorlar
Hanımefendi ben kimseye hakaret etmedim anlatabiliyor muyum? İnsanlar dalga gecer gibi konuşursa ağzının payını alır burada yazılan her mesaja olumlu düzgün ve şaka yollu karşılık verince bir güruh kendini kaf dağında görüp rencide edici konuşmaya kalkarsa bende böyle konuşurum ayrıca ben bu siteyi yıllardır kullanıyorum merak etmeyinNe alakasi var silsenizde geri donecek konu zaten siz banlandiginizla kalacaksiniz. Ya hic acmicaksiniz ya da actiginizi silmiceksiniz bu kadar basit bir olay. Kurallari hice sayiyorsunuz insanlara hakaret ediyorsunuz.
Evet benim gibi sabırlı ve hiç üşengeç olmayan biri için bile çok zorlayıcı oluyor ama bir şekilde hallediliyorum en güzel yöntemde gece uykusuna geçtikten sonra girişmek kocanın da el atmasıyla yapılırGerçekten mi benim gibi üşengeç biri için çok zor olmalı ama napalim canları sağ olsun iyi olsunlar da
haddini bilArkadaşlar k.bakmayin ama aranızda ne kadar g.zekali var maşallah bu kafayla iyi yaşıyorsunuz
Aslında tamamen söylemek istediğim buydu gününe takıldılar saçma sapan yorumlar yapıldı bütün yorumlari okusalar böyle davranmazlardı misafir ağırlamayı çok severimUslubunuz yanlış ama bence misafir istememekte haklısınız. İki çocuğum var yenidoğan zamanlarında hickimseyi kabul etmedim. Bence gayette iyi yaptım. Sonrasında zaten aldım hep misafir genel olarak misafir seven birisiyim. Bebeğin yenidogan zamanları hariç. Ne zaman uyuyup uyandığımı hatırlamadığım, bebeğimin hep uykusuz olduğu ve benim yorgun olduğum zamanlardı. Direkt şehir dışındaki anneme gidip kaldım ikisinde de. Orda da gelmek isteyenler olunca mevlüt yapicam o zaman gelin dedim mevlute çağırdım o taraftakileride. Çocuk zaten küçük ayrı ayrı sürekli insanla uğraşamam. Kabul ettiğim bikac çok yakın arkadaşımız ve anne baba kardeslerdi.
Yillardir kullaniyorsunuz ama kurallarini bilmiyorsunuz ya da umursamiyorsunuz yani. Ben hakaretleri gayette gordum raporladim bakalim Mune ne dusunecek eger o da hakaret olarak gormezse haklisinizHanımefendi ben kimseye hakaret etmedim anlatabiliyor muyum? İnsanlar dalga gecer gibi konuşursa ağzının payını alır burada yazılan her mesaja olumlu düzgün ve şaka yollu karşılık verince bir güruh kendini kaf dağında görüp rencide edici konuşmaya kalkarsa bende böyle konuşurum ayrıca ben bu siteyi yıllardır kullanıyorum merak etmeyin
Bi adalet varsa dalga geçenlerde banlansin benceYillardir kullaniyorsunuz ama kurallarini bilmiyorsunuz ya da umursamiyorsunuz yani. Ben hakaretleri gayette gordum raporladim bakalim Mune ne dusunecek eger o da hakaret olarak gormezse haklisiniz
Pardon hangi konu ? Kime bir şey demişim ki ?Açtığınız 2 konudaki üslup ve çirkeflikle kimsenin size bayılarak geldiğini sanmıyorum. Haklı bulup yazdığım yoruma bile ruh emici yazacak kadar okuduğunu anlamayan ve geçimsiz birisiniz. Umarım kimse de insan yerine koyup görüşmez bir daha sizinle.
Ajajajjajaaj banlanacaksın vites küçült biraz aslan parçası.Ayyy ne boş insansın bravo laf mı soktun sen
Hiç kimseyi kabul etmek zorunda değilsin. Boşuna kendini strese sokma hiç. Gelmek istiyoruz diyenlere suan misafir kabul edemiyorum bebek biraz daha kendine gelsin o zaman seve seve kabul ederim de geç. Olumsuz düşünecek varsa bu cumlenden dolayı bırak olumsuz düşünsün. Herkesin çocuğu yenidoğan zamanı full uyumuyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Veya herkes doğum yaptıktan sonra hemen kendini müthiş hissetmiyor misafir ağırlama hali bulamiyor. Çokta normal. Bırak kim ne düşünürse düşünsün. Burdaki kızlarda sana yardımcı olmaya çalışıyor ama bence hala lohusaligin devam ediyor ki çok normal. Hiç strese sokma kendini. Kabul edemiycem de geç.Aslında tamamen söylemek istediğim buydu gününe takıldılar saçma sapan yorumlar yapıldı bütün yorumlari okusalar böyle davranmazlardı misafir ağırlamayı çok severim
Dolu dolu yensin içilsin ama suan bunu yapacak gücü bulamıyorum bebeğimin bir günü bir gününü tutmuyor sadece üzüldüğüm ve çözüm bulmak istedigim için yazmistim ama insanlar her zamanki gibi :)
Kimse hakaret etmedi size ama siz bizim zekamıza laf ettiniz.Bi adalet varsa dalga geçenlerde banlansin bence
Takılılar 76 gün dedim diye ne kırıcılar 2 ay veya 2,5 ay deseydim ne değişecekti hiç anlamiyorumHiç kimseyi kabul etmek zorunda değilsin. Boşuna kendini strese sokma hiç. Gelmek istiyoruz diyenlere suan misafir kabul edemiyorum bebek biraz daha kendine gelsin o zaman seve seve kabul ederim de geç. Olumsuz düşünecek varsa bu cumlenden dolayı bırak olumsuz düşünsün. Herkesin çocuğu yenidoğan zamanı full uyumuyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Veya herkes doğum yaptıktan sonra hemen kendini müthiş hissetmiyor misafir ağırlama hali bulamiyor. Çokta normal. Bırak kim ne düşünürse düşünsün. Burdaki kızlarda sana yardımcı olmaya çalışıyor ama bence hala lohusaligin devam ediyor ki çok normal. Hiç strese sokma kendini. Kabul edemiycem de geç.