76 günlük bebeğim ve gelmek isteyen misafirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde gelen misafirler çoluk çocuk dolusup geliyor ve yarım saat oturmak yerine saatlerce oturuyor.cayindan tut kahvesine kadar içmeden gitmiyor.buda ev sahibini zorladığı için insanlar artık misafir kabul etmek istemiyor.halbuki vakitli gelip vakitlice gidilse bence kimse misafirden rahatsız olmaz

Bana da bebek görmeye geliyorlar hep, annem 1-2 çeşit yapıyor 1-2 çeşit de hazır alıyoruz bitti. Temizliği de dert etmeyin bebekli ev sonuçta ben çok abartmıyorum bi lavabo tuvalet temizliği yapıyorum o kadar, onun dışında evin kendi düzeninde geliyor gelenler. Mükemmeliyetçi olmayın bu sebeple asosyal kalırsınız, oturun sohbet edin siz de açılırsınız. Ben de ilk zamanlar öyleydim kimseyi kabul etmedim ama bebeğim 2.5 aylık olduğundan beri artık çağırıyorum, eksiklerimin kusura bakan zaten gelmesin 😂

Nasil hissediyorsaniz öyle yapin. Su anda öncelik siz ve bebeginizsiniz. Yorgun düsseniz veya lohusa depresyonuna girseniz kimse ilgilenmez, arkanizdan en fazla "ah evet kisir güzeldi" derler. Öncelik siz ve bebek.

İstemediğiniz misafir için gelip burada insanları ikna etmeye çalışmanız çok gereksiz. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur yani kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz.

Ayyy bazı insanlar ne ruh emici ama ne alaka kimi ikna etmeye çalıştım 😅
Bana mı dediniz ruh emici diye? Ev sizin bebek sizin yorgunsaniz, kendinizi hazır hissetmiyorsaniz kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz diye dedim. Gelip post açmak, ne var iki kek koysan diyenlere eşim vardiyalı falan diye açıklama yapmak gereksiz, yorgunsaniz yorgunsunuzdur yani herkes anlayışlı olmak zorunda.

Çok abartmissiniz ben yaslari yakın 2 çocuğumla bile aldım yani evvela kimse yemeğe gelmiyor herkesin evinde yiyeceği var maksat bebeği görelim seni görelim muhabbet edelim hani bil ki dostluğumuz baki biz buradayız mesajı vermek
Aslında sizin minvalinizde insanlar bence yalnız kalmalı ve kendi anlamalı nasıl hatalı düşünüp davrandığını
İnsan insana her zaman muhtaçtır
Bir çay bir kek bir yufkadan borek hazır tatlı soğuk meşrubat bitti gitti
Lüzumu var mı bu denli abartmanin
Keske sizin gibi düşünenlerin ne bileyim böyle işte alsam da kurtulsam(!) falan diyorsunuz ya alnında falan yazsa da bilsek gitmesek ne güzel olurdu

Şuan tamı tamına 76 günlük bebeğinizle göze alamadığınız misafiri 176 276 günlük olunca hiç göze alamıcaksınız çünkü şuanda eeeen rahat dönemdesiniz bebeğiniz mutfakta paçalarınızdan tutup donlarınızı aşağı çekerek iş yaptığınızda anlıcaksınız söylediğimi.

Bebeğinizin kolik olduğunu durmadığını söyleyin uygun bir zamanda davet edeceğinizi söyleyin ne zaman isterseniz o zaman çağırırsınız.

Konu silmek yasak. Biri alintilamista konunuzu okuyabildim. Istemiyorsaniz musait olmadiginizi soyleyin. Illa gelcekler diyosanizda yakininizsa kendiniz soyleyin sunu yapar misin canim cok cekti yapamiyorum bebek var diye vs. Hazir biseylerde alin kendiniz ugrasmayin oldu bitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X