74 ten 50 ye uzun bir yolculuk

Eşim bu akşam her zamanki gibi baklava getirdi. Bu sefer irademi korudum yemedim. İnşallah hep böyle devam eder. Nefsimle ve eşimle mücadeleye devam :)

Sevgili günlük uzun zamandır yazamadım. Ben malesef sürekli motivasyonumu kaybediyorum. Bana bir motivasyon arkadaşı lazım. Sağlık sorunları, iş, ev derken koşuşturmaktan yine kendimi ihmal ettim. Bugün tartıda 76 gördüm ve kendime çok kızdım. Sürekli kızıyorum ama bir şey yapmıyorum. Nefsimle mücadele etmem gerekiyor. Büyük bir çıkmazdayım.

Evet bence de kilit nokta nefisle mücadele etmek.
Ben de bunu farkettim

Günaydın sevgili günlük,
Bugün 73.9 kg ile başladım. Darısı 72 lere inşallah. Pazartesi kan tahlili vermiştim. Dün sonuçlarına baktığımda trigliserid ve kolesterolün yüksek olduğunu gördüm. Benim artık sağlığım için zayıflamam gerekiyor. Bu sabahtan itibaren havanın güneşli olduğu günlerde yürüyüşe çıkacağım. Her gün en az 10 bin adım atmaya çalışacağım

Sabah yürüyüşümü yaptım ve 10 bin adımımı attım. Günlük 10 bin adım hedefim var. Sağlık problemlerim artmaya başladı. Her gittiğim doktorun söylediği tek şey kilo ver oldu. Artık kilo vermem gerekiyor. Nefsime hakim olmam gerekiyor. Yarın inşallah 73 leri görmeyi umut ediyorum.

Stres uykusuzluk düzensiz beslenmeme sebep oluyor. Düzensiz beslenince kilo alıyorum ve sağlığım bozuluyor. Bir an evvel bu gidişatı durduramazsam dönülmez bir yola girmekten korkuyorum.

Güne 74.3 le başladım. 73 ü göremedim ama olsun. Hedefim gelecek cuma 72 leri görmek. Kararımı verdim. Yıllar önce Karatay diyetiyle 68 lerden 53 e düştüm. L bedenden XS bedene düştüm. Yine Karatay uygulayacağım ve bu kilolardan kurtulacağım inşallah.

Karatay diyetini uygulayacağım. Her gün yürüyüşe çıkamasam da evde 10 bin adım atacağım. 3 lt su mutlaka içeceğim. Leptinin çalışmasına izin vereceğim.

Stres uykusuzluk düzensiz beslenmeme sebep oluyor. Düzensiz beslenince kilo alıyorum ve sağlığım bozuluyor. Bir an evvel bu gidişatı durduramazsam dönülmez bir yola girmekten korkuyorum.
Uykusuzluk kilo vermeyi durduruyor tek öğün beslenip ara öğün vs hiç bişey yemediğim zaman + 10000 adım egzersize rağmen uzun süre kilo veremedim bebeğimin uykusunun düzensiz olduğu dönemdi sonradan fark ettim bol su ve uyku olmadan olmuyor

Benim 2 bebeğim var uyumam mümkün değil. Biri uyuduğunda diğeri uyanıyor. Uyku düzenleri oturana kadar böyle gidecek

Günaydın sevgili günlük,
Bugün 75.2 ile diyetime başladım. Karatay diyeti uygulayıp sağlıklı besleneceğim. Sağlıklı beslenmenin yanısıra günlük 10 bin adım hedefim var. Yürüyüş veya Leslie ile adımlarımı tamamlayacağım

Bugün tam olarak Karatay diyetini uyguladım. İnşallah hep böyle devam eder. 10 bin adımı da tamamladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…