74 ten 50 ye uzun bir yolculuk

Ben sağlık ocağında baktırdım..sabah aç olarak..sonucu bugün aldım..insülin 6 yazıyor..referans aralığı 2-25...glikoz açlık kan şekeri 102..referans 70-105...dediğiniz formüle göre 1,5 çıkıyor..

İnsülin direnciniz yok o zaman. Rahatlıkla kilo verebilirsiniz

Sevgili günlük,
Karatay diyetine devam ediyorum sıfır kaçamakla. Biraz da hareketi arttırabilsem olacak bu iş. 2 haftada toplama 3100 gram verdim. 15 Aralık’a kadar toplam 5 kilo vermeyi planlıyorum. Tabiki sonraki zamanda daha az kilo kaybı olacak ama olsun. Zayıflamak, güzel görünmek ve sağlığıma kavuşmak istiyorum.

Selam günlük,
Sıfır şeker ve karbonhidratla Karatay diyetime devam ediyorum. 3 haftada 4 buçuk kilo verdim. Tabi bundan sonra bu kadar fazla kilo kaybı olmaz. Yavaş yavaş vermeye çalışacağım. İnşallah bu ayın sonuna kadar 69 ları görmüş olacağım.

ne yiyeceğinizi ve alacağınız kaloriyi bir gün önceden planlayın. ertesi gün her ne olursa olsun ondan şaşmayın. arada ödüllendirme de yapın ama ilk haftalardan değil. ben ilk 3 ay hiç ödüllendirme yapmadım. üç ay sonra ara ara yapıyorum. kilo veremeyince çekeceğim acıdansa açlık hissini tadarak acı çekmeyi tercih ederim. bir de sağlıklı beslenirseniz öyle deli gibi de acıkmıyorsunuz zaten

yaşınız kaç

Aynen katılıyorum canım. Diyete (sağlıklı beslenmeye) başlayalı 3 hafta oldu. Sıfır kaçamakla devam ediyorum Acıkma hissinden kurtuldum. İlk kaçamağımı da çilek mevsimi geldiğinde çilekle yapmayı düşünüyorum Şu egzersizi de hayatıma ekleyebilsem harika olacak

37. Metabolizmam oldukça yavaş. İnsülin direncim var. Daha önce insülin de kullandım.
kilo verdikçe insülün direnciniz de bitecek zamanla. bu kiloyu vermekten başka çareniz yokmuş, dünyanın geleceği sizin vereceğiniz kiloya bağlıymış gibi düşünerek motive olun kolaylıklar diliyorum

bravo size. ben haftada 3 gün spora gidiyorum. deli gibi spor yapmasam da bir sıfırdan büyüktür. kesinlikle gidin spora da

Çok doğru. Başka çarem yok. Hangi doktora gitsem kilo ver diyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…