Evet sıfır kaçamakla kilo vermeye devam ediyorum. Yaştan ve insülin direncinden dolayı yavaş gidiyor ama gidiyor nihayet.Nasıl gidiyor ,kilo verebiliriz mi..benim de kolesterol yüksek çıktı.. 223
Benim de kolesterol 234 trigliserid 216 çok yüksekTrigliserid 171
İnsülin direnci için hangi değer?açlık glikoz muEvet sıfır kaçamakla kilo vermeye devam ediyorum. Yaştan ve insülin direncinden dolayı yavaş gidiyor ama gidiyor nihayet.
açlık glukoz değerinin açlık insülin ile çarpılıp bu değerin 405'e bölünerek elde edilir. Bu formül ile, 2.5 üstü bir değer, insülin direncinin varlığını gösterir.İnsülin direnci için hangi değer?açlık glikoz mu
İnsülin direnciniz yok o zaman. Rahatlıkla kilo verebilirsinizBen sağlık ocağında baktırdım..sabah aç olarak..sonucu bugün aldım..insülin 6 yazıyor..referans aralığı 2-25...glikoz açlık kan şekeri 102..referans 70-105...dediğiniz formüle göre 1,5 çıkıyor..
ne yiyeceğinizi ve alacağınız kaloriyi bir gün önceden planlayın. ertesi gün her ne olursa olsun ondan şaşmayın. arada ödüllendirme de yapın ama ilk haftalardan değil. ben ilk 3 ay hiç ödüllendirme yapmadım. üç ay sonra ara ara yapıyorum. kilo veremeyince çekeceğim acıdansa açlık hissini tadarak acı çekmeyi tercih ederim42 bedenim yani normal bedenin son bedenindeyim.büyük beden el salladı bmı zaten >30 oldu obezite ye dayandı boyum kısa olduğu için.
Hayatımın da o kdr diğer şeyleri yolunda bi dönemindeyim ki (maşallah,kariyerimde güzel şeyler oluyor)kilomu taktığım için ondan bile keyif alamıyorum...
Kendime eziyet mi ediyorum sorunum psikolojik mi oy oyyy.
Çok düşünmekten ve çok yorulmaktan hep bunlar.
İş ev kendim kariyerim evliliğim ibadetim derken beynimde vücuduma ayırcak alan kalmadı.ben bu işlerin içinden çıkamadım çıkabilen varsa bi yol göstersin.(((((
yaşınız kaçSevgili günlük uzun zamandır yazamadım. Ben malesef sürekli motivasyonumu kaybediyorum. Bana bir motivasyon arkadaşı lazım. Sağlık sorunları, iş, ev derken koşuşturmaktan yine kendimi ihmal ettim. Bugün tartıda 76 gördüm ve kendime çok kızdım. Sürekli kızıyorum ama bir şey yapmıyorum. Nefsimle mücadele etmem gerekiyor. Büyük bir çıkmazdayım.
Aynen katılıyorum canım. Diyete (sağlıklı beslenmeye) başlayalı 3 hafta oldu. Sıfır kaçamakla devam ediyorumne yiyeceğinizi ve alacağınız kaloriyi bir gün önceden planlayın. ertesi gün her ne olursa olsun ondan şaşmayın. arada ödüllendirme de yapın ama ilk haftalardan değil. ben ilk 3 ay hiç ödüllendirme yapmadım. üç ay sonra ara ara yapıyorum. kilo veremeyince çekeceğim acıdansa açlık hissini tadarak acı çekmeyi tercih ederim. bir de sağlıklı beslenirseniz öyle deli gibi de acıkmıyorsunuz zaten
37. Metabolizmam oldukça yavaş. İnsülin direncim var. Daha önce insülin de kullandım.yaşınız kaç
kilo verdikçe insülün direnciniz de bitecek zamanla. bu kiloyu vermekten başka çareniz yokmuş, dünyanın geleceği sizin vereceğiniz kiloya bağlıymış gibi düşünerek motive olun37. Metabolizmam oldukça yavaş. İnsülin direncim var. Daha önce insülin de kullandım.
bravo size. ben haftada 3 gün spora gidiyorum. deli gibi spor yapmasam da bir sıfırdan büyüktür. kesinlikle gidin spora daAynen katılıyorum canım. Diyete (sağlıklı beslenmeye) başlayalı 3 hafta oldu. Sıfır kaçamakla devam ediyorumAcıkma hissinden kurtuldum. İlk kaçamağımı da çilek mevsimi geldiğinde çilekle yapmayı düşünüyorum Şu egzersizi de hayatıma ekleyebilsem harika olacak
Çok doğru. Başka çarem yok. Hangi doktora gitsem kilo ver diyor. Teşekkür ederim.kilo verdikçe insülün direnciniz de bitecek zamanla. bu kiloyu vermekten başka çareniz yokmuş, dünyanın geleceği sizin vereceğiniz kiloya bağlıymış gibi düşünerek motive olunkolaylıklar diliyorum