72.5 den 63'e✔️

sen yaparsın canımmm stres yaparsan gitmez elinden geleni yap dahada kasma
nerede senin kilitlerin

bir suru aldim bak sana
Sagol ama iki gün çöpe gitti. bazen cok sinirleniyorum. Bende bi durum var, haftabasindan takır takır veremessem, bilki o hafta 500-700 gram falan veriyorum. Asılmayı birakmiyorum aslinda. Diyeti bozmuyorum ki, sanirim moralsizlikten oluyo. Guzel kilo veremeyince motive gelmiyo

ayyy bacım kızma kendineee dur sakin ol sana bir yesil cay vereyimm elbet vericez bu kilolari allahin izniyle

Ama sinirlenmekte hakliyim. Gecen hafta aç aç, takır takır verdim . Bu hafta tamam enerji düşüklüğü ve 1.90 kg vermenin etkisi, normal de bari yarim kg verseydim,bu açlığa. Valla amacim 1 kg degil zaten bu hafta ama yarim kgden aza da tükendigime degmiyor. Wc gecen hafta nerdeyse 3 kere ciktim, diyetteyken zor cikarim, bu hafta 1 mi ne,tovbe tovbe. Boza bu oyunu bozar

Bugun dondurma yedim ok iki kere ama haftada bir yicem simdilik, veee asla ben bugun tokken yemedim.. taa sabah kahvaltisinin ustune ikimcisini de ikimci ogunle yedim. Ondan onceki iki gun yemedim de ne oldu. Bu hafta olmaz bu iş ama tabi birakmicam tedbiri. Cumaya son iki gün. 71.00 veya 70.90 olurum. Eminim fazlasi olmaz ,cunku ben hayatimda hic, bir sonraki gün 800 gram, yok 1 kg vermedim. Gıdım gıdım gittim.
Eger o hafta iyi kg vericeksem de, o haftanin nerdeyse her sabahı 100-200 gram gider .bu hafta yok boza, sabret iki gun daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…