- 24 Nisan 2010
- 4.154
- 5.729
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Mevcut düzenine devam et suyu ve sporu artıralım..kaçamak yapmamaya çalışalım birde ..Gecen cumadan beri 71. 3 ten inmeye calisiyorum da, bu cuma artik 300 gram gider diye dusunuyorum o yuzden. Bazen takiliyor . Nasil bi yaris yapsak o zaman? Beynim duruyor
İnsallah yarabbimCuma günü ikimizde 70 olalım insaAllah bir 6 li rakamları görsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek insaAllah..benim ilk hedefim 65
Yeme plani degil, yok. Yaris olarak. Ayni cumayi hedeflememiz lazimMevcut düzenine devam et suyu ve sporu artıralım..kaçamak yapmamaya çalışalım birde ..
Evet haftaya cuma olsun ben vereceğine eminim canim.İnsallah yarabbimhaftaya cuma mı olsun. Ben dedigim gibi gecen cumadan beri 300 gram vermeye calisiyorum
Hafta ya cuma.ya kadar kim daha fazla kilo verirse kaybeden kazanana dua etsin 1 hafta boyunca :))Evet haftaya cuma olsun ben vereceğine eminim canim.
Teswkkurler ya. 5 ayımı verdim. Eylul 12 sinde 6 ay olacak ve marta kadar 1 sene olacak. 1 sene koydum hedef. 2 kg daha versem. Eylul 12 sinde totalde 14 kg vermis olucam, tam yarim senede. Sen kactan indin? Ne kadar surede verdin?Sende çok güzel bir kilo vermişsin seni tebrik.ediuorum kolay degil 12 kilo vermek masaAllah bir okadar daha vereceğine eminim
SagolEvet haftaya cuma olsun ben vereceğine eminim canim.
Ben 75 kilo yu gördüm ama tam.bir diyette degilim 5 6 aydır iniyorum çıkıyorum veriyorum alıyorum Bende kilo vermek istiyor bir türlü kendimi motive edemiyor dum bana çok iyi oldu bu motivasyon..Teswkkurler ya. 5 ayımı verdim. Eylul 12 sinde 6 ay olacak ve marta kadar 1 sene olacak. 1 sene koydum hedef. 2 kg daha versem. Eylul 12 sinde totalde 14 kg vermis olucam, tam yarim senede. Sen kactan indin? Ne kadar surede verdin?
İnsallah, edelim birbirimizeHafta ya cuma.ya kadar kim daha fazla kilo verirse kaybeden kazanana dua etsin 1 hafta boyunca :))
Tamam cok sevindim, sen de ipin ucunu kacirmadan vericeksin insaallah. Motive olmusken kararliligimizi birakmayalimBen 75 kilo yu gördüm ama tam.bir diyette degilim 5 6 aydır iniyorum çıkıyorum veriyorum alıyorum Bende kilo vermek istiyor bir türlü kendimi motive edemiyor dum bana çok iyi oldu bu motivasyon..
Bu challengene kabul ediyorum ve yeşil çayımı icecegime söz veriyorum...
İki ustteki nesajlarimi gordun mu? İctim ben. Sevindim icecegine.Bu challengene kabul ediyorum ve yeşil çayımı icecegime söz veriyorum...