- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.516
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.241
biraz uyudum dinlendim. kalkınca gittim listemde olanlari aldim geldim ve kahvaltıyla basladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah böyle devam ederim bikaç kilo versem hevesim daha da artçak inşallah cuma gününe kadar iyi bi sonuç alırım sabah 67.4 çıktımBen de civciv 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok memnun oldum
tamam yarin tartilinca gecici listeye eklerim
Ayy çok heyecanli bana noluyorsa
cok sevindim canim bakalim neleri degistirecek
Afiyet olsun canım Başlangıç için menun çok cok iyi bence
Hedefine ulaşman çok uzun sürmeyecek gibi duruyor
Ne güzel daha ciddi tabi diyetisyenle devam etmekİnsALLAH sizler daha iyi verirsiniz motivasyon ara ara dustu ama buradaki arkadaslarla olmak bana cok iyi geldi:)hem diyetisyene mahcup olurum hem de kızlara diye iki kez kontrol ettim yediklerimi:)
Civcivim bende de hem heyecan hem korku var Bakalim insALLAH başarabilirim. Eger uyarsan 2 hafta da 4 kilo vermeni bekliyorum dedi:) bakalim verebilirsem anlimdan öpeceğim
Teşekkür ederim sizedeMenunuz cok iyi afiyet olsun:)
Aminn kaç yaşlarındalarCivcivim ara ara oluyor ama hızlıca toparlariz :)
Allah bagislasin evlatlarinizi:) benim de 2 oglum var :) Rabbim.tum evlatlarımızı korusun
HoşbuldummAh hayallerim , tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim canım çok şükür bitti.
teşekkür ederim Civcivim. Sonunda beklediğime kavuştum. Umarım yavaş yavaş geçer tatil Civcivim şükür iyiiym ama totom hala acıyor ama buna şükür.
Wuuuuu
Sizde mi 1 siniz
evet Hemdemim nazara da gelmiş olma ihtimalim çok fazla. Bugünlerde çok olumlu şeyler yaşamıyorum. Bu hafta İStAnbuL a ailemin yanına gideceğim. Babama kendimi bir güzel okutacağım ki döneme bomba gibi başlayayım. şu an iyiyim çok şükür. Tek istediğim tatilin yavaş geçmesi. Çünkü dinlenmeye çokkkkkk ihtiyacım var.
Tebrik ederim Hümacığım
muhteşem Tebrik ederim
tebrikler kilomuz birbirine çok yakın. sizin boyunuz ve hedefiniz kaçtı?
Tebriklerrrr
hemdemimmmmmm süpersinnnnn
sağlık olsun bir tanem. Umudumuzu kırmak yok.
hoş geldin adaşım
Büyük oglum 7 yasinda kucuk oglum 17 aylik:)Teşekkür ederim inşallah böyle devam ederim bikaç kilo versem hevesim daha da artçak inşallah cuma gününe kadar iyi bi sonuç alırım sabah 67.4 çıktım
Ne güzel daha ciddi tabi diyetisyenle devam etmek
Tek başına başarmak daha zor ya diyet yapan arkadaşlar her zaman en büyükyardımcı o yüzden bende burdayım tek başıma olmadı bi türlü kaç kere denedim yok bozdum hep
Teşekkür ederim sizede
Aminn kaç yaşlarındalar
Hoşbuldumm
Allah bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallahBüyük oglum 7 yasinda kucuk oglum 17 aylik:)
Hemdemimm, bunlar ne kadar güzel böyle, ellerine sağlık Yeniden okuyasım geldi ama öğretmenim senin gibi tatlı olmalı ❤Mutlu Pazarlar Canlarım
Sonunda geldim. İlk öncelikle kilo bildirimimi yapayım.
14 Ocak 74.900
21 Ocak 74.550
Fark : - 350 gram
En son yazdığım gün akşam gelirim dedim ama bir türlü gelemedim. Bu hafta karne, karne süsleri, karne hediyeleri yok sınıf panosu vs derken kendime yine yetişemedim. Ama sonunda bitti çok şükür. Çokkkkk mutluyum
Umarım herkes iyidir. Eki Görüntüle 3195480 Eki Görüntüle 3195482
Eki Görüntüle 3195483 Eki Görüntüle 3195484 Eki Görüntüle 3195486 Eki Görüntüle 3195490 Eki Görüntüle 3195492
Allah bağışlasın Lisbetim, ömürleri uzun sağlıkları yerinde olsun tüm evlatları inşaallahBüyük oglum 7 yasinda kucuk oglum 17 aylik:)
Aslıcım merhaba, aramıza hoşgeldinAllah bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Benimde büyük 5 buçuk yaşında küçük 20 aylık
Senin yaşın Civcivime, çocuklarının yaşı Lisbetime, ismin AslıÖğretmenime,... maşaallah herkesle bir ortak noktan çıktı :)))Allah bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Afiyet olsun canım, sıfır yağı görene kadar devam :))Kızlar dün yazamadım.dunun menüsü ile geldim
Sabah 10:00 greyfurt suyu zencefik çörekotu yağı ve bal
Öğlen 12:00 iki dilim karakılçık ekmeği ve tahin pekmez.
Öğlen 14:00 türk kahvesi
Akşam 20:00 balık patates ve yeşillik salatası. Kızlar dun alışveriş yapmaktan eve geç geldik. Diyetimi bozmak istemedigim için eve geldik ve mide fesadi yaşadım geç yiyince geç yemeyecegim bir daha. Herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum
Lisbetim taa Cumadan beri sana bir hayırlı yolculuklar dileyeyim, arkandan su dökeyim diyordum denk gelmedi gitti, siteye bir girdim ki çoktannn gitmişsin, dolabı kolaçan etmişsin, yatıp kalkmışsın :))) Günaydın diyim Afiyet olsun balım, iyi eğlenceler :)biraz uyudum dinlendim. kalkınca gittim listemde olanlari aldim geldim ve kahvaltıyla basladim
Cumle evlatları Rabbim bagislasin❤❤Allah bağışlasın sağlıklı ömürleri olsun inşallah
Amin balim Allah razi olsun❤❤Allah bağışlasın Lisbetim, ömürleri uzun sağlıkları yerinde olsun tüm evlatları inşaallah
Tesekkur ederim canim . hayirli aksamlar diliyorum ben de :)Lisbetim taa Cumadan beri sana bir hayırlı yolculuklar dileyeyim, arkandan su dökeyim diyordum denk gelmedi gitti, siteye bir girdim ki çoktannn gitmişsin, dolabı kolaçan etmişsin, yatıp kalkmışsın :))) Günaydın diyim Afiyet olsun balım, iyi eğlenceler :)
Hoşbuldumm teşekkür ederimAslıcım merhaba, aramıza hoşgeldin
Çocuklarınızı Allah bağışlasın
Evett çok seviniyorum ortak noktalar olmadan konuşmadan diyet arkadaşlığı çok uzun soluklu olmuyo belki sizinle aynı şehirden çıkarızSenin yaşın Civcivime, çocuklarının yaşı Lisbetime, ismin AslıÖğretmenime,... maşaallah herkesle bir ortak noktan çıktı :)))
Bakalım seninle ben nereden ortak çıkacağız :)))