- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.201
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: Sabit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyle bakim değmeyecek ne yedin, bari değseydi balım
Yinede afiyet olsun, bugün hafif yemekle, yarında sporla halledersin
Gel biz bugün yoğurtlu kabak yemeği yiyelim :)))
Bosverin soylemiyimCivcivim alıntılamısım yazmamısım ne yedin ne yediysen de şifa olsun kilo olmasın :)
Saricivcivcikcik balım nerelere kayboldun, seni göremedim bugün hiç, iyi misin?
Ballar ya eşim evde maşallah hiç durmuyor susmuyor şu teli elime alinca konusasi geliyor bir de satış işlemleri var hesap benim telde. Arada telimi alıyor falan girsem de yazamadan cikiyorumAyy dimi dimi teşekkür ederim
Eveeet nerde Civcivimiz
Senin coraplarini yesinlerİşte bende ona hayret ediyorum, ruh ikimizi miyiz neyiz ki ❤ Tam 72 çıkınca aha dedim Lisbetle eksimiz bile aynı, bunun fotosunu çekeyim inanılır gibi değil dedim :)))
Yalnız ben listeden biraz kısıntı yapıyorum yoksa yaza kadar yolu yarı bile edemeyeceğim
Yok yok cnm o sabit yani eksim sabitTeşeklürler balım
Ama daha birkaç gün önce 1.2 kg eksiydin, tekrar geri mi aldın onu
Sabit olmanda bir şeydir tabiki, almaktansa. Hemen pes etme çizkekim biraz daha uğraş ❤
Sen olunca ben gelemiyorum ben gelince sen gelemiyorsun be Enercim bulusamiyoruz ortadaBugün fırsatım varken epey yazdım çizdim, gidip yemeğimi yiyeyim. İyi akşamlar kızlar
Başlangıç için güzel canimGünaydın kilo bildirimi yapayım
Başlangıç :75,1
Bugün: 74,7
-400 gr
Tamam cizkekim nasil istersenTebrikler kızlar
Ben de pazartesiyle aynı 75.4 kg
Ben misafir olarak devam edeyim
Civcivim normalde bu gece yola çıkacaktık ama plan degisti yarin gece çıkacağız insALLAHL lisbethsalander00 lisbetim siz ne zaman gidiyorsunuz kaynananlara bugün mu?
enerji_kusagi balim gercekten diyetisyen listesi ise yaramış gibi gorunuyor azaltarak yemişsin ama en azindan kacamak yapmanı engellemiş sanki❤
FitVenus balım 66yi görmüşsün hadi darisi 65lere hatta 60lara
Hayırlı yolculuklar balım şimdidenCivcivim normalde bu gece yola çıkacaktık ama plan degisti yarin gece çıkacağız insALLAH
Evet canım yavaş yavaşSen olunca ben gelemiyorum ben gelince sen gelemiyorsun be Enercim bulusamiyoruz ortada
Başlangıç için güzel canim
Tamam cizkekim nasil istersen
sen napiyorsun nasılsın bi ara tusa hazirlaniyordun gibi hatırladım nasil gidiyor
Hayırlısı olsun canim hakkindaEvet canım yavaş yavaş
Başka hayallerim de var
Bakalım kader ne gösterecek
Hanımlar hyirli geceler bugünkü menum
Suyumu da içtim. Fakat hesaplamadim. herkese bol yağ yakmali bir hafta diliyorum
- sabah 10:00 elma suyu arkasına iki adet hurma iki adet karakılçık ekmeği ile tahin pekmez
- ikindin 15:35 türk kahvesi
- akşam 17:40 lahana ve yaprak sarması yanında da turşu.
Bugün memüm
09.00 Türk kahvesi
11.00 yulaf, süt, bal
Ara: bir avuç kuruyemiş
15.00 2 kase çorba
Ara: kahve, bitki çayı
19.00 pırasa yemeği
Hosgeldinz kendinizi tanıtır misinizMerhaba, herkese iyi geceler bende aranıza katılabilir miyim
Merhaba Aslı ben 29 yaşındayım, cuma takımlarında zayıflamıştım bikaç sene önceHosgeldinz kendinizi tanıtır misiniz
Hosgeldiniz:)Merhaba, herkese iyi geceler bende aranıza katılabilir miyim
halledersin Civcivim insALLAH:)Kızlar ben birkac gundur çok fena dağıldım toparlamam lazim