- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.561
İftarı yaptım güllacı yemedim
Keşke bu gece bitse de kurtulsam ama koca bi tepsi var
Keşke bu gece bitse de kurtulsam ama koca bi tepsi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bakmasam dünyalarımı yerim herhaldeBende bayram tatlilarina baktım da çok fazlaymış yahu bı kaç kere daha bakayım öğreneyim iyice vazgeçerim heralde yemekten
Cok yoğun çalışıyormuşsunuz6.30 da uyamuyorum spor için 5.45 gibi kalkmam gerekecek mümkünnn değil
Umuyorummmm şu an açım ve açlıktan gözüm döndü, neyse ki evden çıkmadan yemek yapmıştım gidip onu yemem lazım
Ya neden benim açlıktan gözüm dönüyor normal mi
Çok teşekkür ederim ❤❤ çok güzel zayıflamışsınız o zaman, ben 4 kilo bile versem bana yetecek aslindaLisbetim biraz da ideale yaklaştıkça kilo verimi ve incelme daha yavaşlıyorya ondan olabilir mi ?
Olsun daha çok gidecek önümüzdeki günlerde inşallah
Hayırlı olsun o zaman motive olmak için harika bi sebebin var desene
Ben de düğün öncesi 12 kilo vermiştim gelinlik guzel dursun diye güzel sikilasmistim
İşte bu balim
Verirsin canım 4 kilo bir şey degilCok yoğun çalışıyormuşsunuz
Çok teşekkür ederim ❤❤ çok güzel zayıflamışsınız o zaman, ben 4 kilo bile versem bana yetecek aslinda
Umarım burada hep beraber verebilirim bugün 2 top dondurma yedim diye sporu uzun tuttum.Verirsin canım 4 kilo bir şey degil
Zaman zaman oluyor böyle ister istemez canım. Ama bayrama kadar sıkı bir şekilde gitsen iyi olur. Çünkü bayramda baklava börek olacak ister istemez2 Gündür temizlikle geciyor vaktim. Eşimde kendinhalinde dün de yoktu bugün de. Artık bir nefes alıp spor yapmak istiyorum nor al rutininde bir hayat. Beni affedin ne olur kendimi veremiyorum hic birsey istediğim gb gitmeyince. Spor yapayım desem ya cocuklar ilgi istiyor ya ev/yemek işinde buluyorum kendimi. Eşimle konuşup günde 30 dk ayırmak istiyorum kendime. Ramazan nedeniyle pilatese de ara verdim boşluğa dustum
Haklısın civciv haklısınenerji_kusagi
sonngulen
L lisbethsalander00
@sudansebep
Humakaser
A Alyasena
MiLissy
Nyx1
VioletCat
bnnu
hande_buse
@TILSIMSIZMASAL
segus
H Hayaldebaris
G gibivegibi
Kızlar bayrama son günler bir toparlanalım lütfen. Menüler eksik spor yapan yok yine saldı herkes.
Bayrama kadar fire vermeden spor yapıyorum katilin bana hadi siz de itiraz istemiyorum. Sayfa amacına ulaşsın lütfen.
Günde çok değil 30 dk spor yapicaz. Fazlası da kar zaten. Bayramda kendimizi durdurmamiza da yardımcı olacak öncesinde kontrollü gitmemiz. Sonrası daha kötü olur yoksa.
Tablo hazırlıyorum 5 günlük. Zaten çoğunluk orucken yapmaz bu akşam etiketi görenler de başlasın. Her gün yaptıkça tık aticam yanına. Bayramda da kontrollü gitmemiz şart bütün emek boşa gitmesin.
Umarım etiketi görüp dönersiniz.
Teşekkür ederimmmmm bayramda tek kaçamaksız ben olucam sanırım çünkü tatlı börek sevmembnnu Tabloyu senin isteğin üzerine yaptım fire vermezsin artık diye düşünüyorum
Oo sen şanslı doganlardansın o zaman kuzumHaklısın civciv haklısın
Teşekkür ederimmmmm bayramda tek kaçamaksız ben olucam sanırım çünkü tatlı börek sevmem
Ne sporu yaptin canım?Ben bugün simdiye kadar anca 800 900 kalorilik biseyler yedim. Bol bol sebze. Sporumu yaptım her yanım ağrıyor
Kendi vücut agirligiyla youtube da calismalar var onlardan yaptim. Biri pamela reifin biri de nobadaddiction. Squatli, lunchlu, glute bridge, plank her şey varNe sporu yaptin canım?
Tikini attim o zaman tabloya
Hee o pamelayi biliyorum fena oKendi vücut agirligiyla youtube da calismalar var onlardan yaptim. Biri pamela reifin biri de nobadaddiction. Squatli, lunchlu, glute bridge, plank her şey var