- 4 Eylül 2018
- 1.137
- 2.510
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.521
Günaydın bebitolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin canım .Sağlıkla huzurla mutluluklaGünaydın herkese, bugün 55.2 tartıldım biraz uyusam belki daha az da olurdu sanırım benim de düğün hazırlığı yapmam gerekecek cok hızlı bir şekilde zayıflamam lazım
Aslında spor yapınca mutluluk hormonu sağlanıyor ve numu iliklerime kadar hissediyorumO kadar doğru, o kadar stres varken insan bide diyetle kendimi strese sokmayayım diyor. Gerçi spor ve diyetin stresi kendimiz için, diğerleri başkaları için
Umuyorum artık sıkıldım yaz da geldiBalım benim de yürüyüşüm var .saate bakmamışım ama 1 saatı gecti. 13.772 toplam adım olmus.
Canım bozma moralini. haftaya daha guzel sonuclar alırız inşALLAH
Çok teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin canım .Sağlıkla huzurla mutlulukla
Çok haklısınız sabah spor yapmayı denesenizAslında spor yapınca mutluluk hormonu sağlanıyor ve numu iliklerime kadar hissediyorum
Gel gör ki işim aşırı toğun be akşam olunca ev yemek oğlum derken spora çıkacak enerjim kalmıyor onu çözmem lazım
Umuyorum artık sıkıldım yaz da geldi
çok iyi Balım bu hafta sen de fulle sporu hadi sen spor yapınca çok veriyorsunBalım benim de yürüyüşüm var .saate bakmamışım ama 1 saatı gecti. 13.772 toplam adım olmus.
Canım bozma moralini. haftaya daha guzel sonuclar alırız inşALLAH
Canim sen evli miydin düğün senin miÇok haklısınız sabah spor yapmayı deneseniz
Olsun moralini bozma şişlik felan vardır belki eninde sonunda gidecek o kilolar biraz sabır.Yap lütfen ben de katılmak istiyorum
İşim aşırı yoğum eve 8 de varıyorum oğlumu uyuttum yemek yedim derken saat 10 da ancak spora vakit kalıyor Ona da zorlanıyorum . Burdan kopmak istemiyorum rayına orurtmam lazım
Bir hafta ne güzel spor yaptım 500 gr gitti, bu hafta hiç yapamadım 200 gr ını geri almışım
Ya ne tatlı telaş onlar öyle. Alalh tamamına erdirsin hayırlısı olsunGünaydın herkese, bugün 55.2 tartıldım biraz uyusam belki daha az da olurdu sanırım benim de düğün hazırlığı yapmam gerekecek cok hızlı bir şekilde zayıflamam lazım
Canim kilo bildirimlerini ilk sayfadaki etiketli sayfaya yapıyoruz.Bende 59.6 çıktım 66.4 du sanırım geçen hafta
Ramazandan sonra da vermeye devam edebilirim inşallah oruçlu değilim bişey yemeden gittim okula basım çatlıyor şuan saldırdım resmen yemeğe
Canim moralini bozma. Bayrama kadar kendine bi hedef koy. Bu artı seni kamcilasin.Geçen hafta :64.9
Bugün 65.1
Fark: +200
Çok mutsuzum sporsuz olmuyor işte
Tebrikler lisbetim aynen yürüyüşü bırakmaman sana eksi getiriyor bir de belki de dusundugun kadar çok yemyorsun kaçamak yapsan bileKilo bildirimi:
Gecen hafta 77.5
guncel:76.8
fark: -700 gr
****Saglıksız beslenmeme ragmen eksi görebilmemi hergun yaptıgım yürüyüşlere borçluyum.bugun seansım var listeme kacamksız uyup kalan gunlerı güzel degerlendırmek istiyorum inşALLAH:
görüştüm balım. ölçümlerde kalınlaşmalar var ödeminiz var büyük ihtimal dedi. yesil çay içeceğim hergun. baya motıvasyonum dusuk dedım. siz o kadar kilo verdiniz dikkat ederseniz yine veririz dedi. pes etmek yok yola devam balımmm.çok iyi Balım bu hafta sen de fulle sporu hadi sen spor yapınca çok veriyorsun
Seansa gittin mi ne dedi diyetisyenin?
Balım sahurda yemek gerekenleri sanırım aksama aldım o yuzden de kalori olarak belki denkledi.ama saglıksız beslendim neresinden tutarsam tutayım ipin ucu kaçtı.aldım listeyi inşALLAH dıkkat edecegim. buraya da yazacagım ınsALLAH.Tebrikler lisbetim aynen yürüyüşü bırakmaman sana eksi getiriyor bir de belki de dusundugun kadar çok yemyorsun kaçamak yapsan bile
Balım normal dönem dönem böyle olman tabiki yol uzun.görüştüm balım. ölçümlerde kalınlaşmalar var ödeminiz var büyük ihtimal dedi. yesil çay içeceğim hergun. baya motıvasyonum dusuk dedım. siz o kadar kilo verdiniz dikkat ederseniz yine veririz dedi. pes etmek yok yola devam balımmm.
Çok sevindim seni böyle gördüğüme canım o zaman beraber devam hedefeBalım sahurda yemek gerekenleri sanırım aksama aldım o yuzden de kalori olarak belki denkledi.ama saglıksız beslendim neresinden tutarsam tutayım ipin ucu kaçtı.aldım listeyi inşALLAH dıkkat edecegim. buraya da yazacagım ınsALLAH.
Balım inanki eksi mutlu etmedı. belim 6 cm 6 cm inceliyodu .2 cm kalınlamıs yani eksi az da olsa incelme daha cok motıve edıyomus benı. ama tabı illaki gidecek yapacak bişey yok :)Senin pek durakladigin soylenemez gerci eksilere devam ettin de
Benim bekarım da uzun süreli ilişkim vardi işte rengi değişecekCanim sen evli miydin düğün senin mi
Balım senin mesajını görünce gaza geldim. bugun yurumeyeyım demiştim ama 1 sıfırdan büyüktür dedim çıktım :)2. Gün Sporu Tamam
30 dk leslie boosted
150 ip atlama
60 sn plank
30 squat
*İp atlamayı düne göre az yaptım cünkü leslie boostedta da bayağı zıpladım ağır gelecekti devam etseydim.
Çok teşekkür ederimOlsun moralini bozma şişlik felan vardır belki eninde sonunda gidecek o kilolar biraz sabır.
bırakmayalım ki daha fazla almayalım
Ya ne tatlı telaş onlar öyle. Alalh tamamına erdirsin hayırlısı olsun