- 23 Ocak 2019
- 2.936
- 9.988
- 34
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.321
selam kızlar gece sahurda yulaf lapası yedim hic acıktırmadı tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bende yulaf yedim yumurta yemekten bikmistim artık ama yinede yanına 1 yumurta haslamistimselam kızlar gece sahurda yulaf lapası yedim hic acıktırmadı tavsiye ederim
YapmaSak cezamız ne bu saate kadar uyudum çocuğa yemek yedircem şimdi sonra çorba yapcam umarım yapabilirim bugünTamam canim illa adım hedefine de gerek yok. Mesela 45 dk yürüyüş ya da leslie falan diye de koyabilirsin. Önemli olan biz bilelim yapmazsan müdahale edelim
Emin miyiz buna lisbetim demin mesaj geldi afaddan fırtına olabilir diye de güneşli ama aşırı derecede rüzgar var ağaçlar sökülecek sanki
Evet canim ter akitanlar gercekten çok daha etkili oluyor
Basla balım zararın neresinden dönsen kardır bırakma.
Sut hurmayi iyi yurutuyorsun ben 2.gune dayanamiyorum yine baslamak.istiyorum amaGunaydın kizceler .h.sonunu atlattık, bağırsaklarım, midem çok kötü dün tuvaletten çıkamadım
C.tesi
Sahur 3 hurma 1 bardak sut
iftar 1 kepce corba, tas kebabi, 5 kasik pilav, 3 tane tulumba tatlisi
Pazar menum
Sabah omlet 2 dilim ekmek peynir domates salatalık
Ara 1sade kahve
Akşam etli enginar yemeği, yarim.lavas, bir dilim sütlü tatlı ama yediğimi çıkarttım.
Cok iyi canim ben huc spor yapamiyorum ya cok yoruluyorum.aksam.olunca kilirdayasim gelmiyo spor yapsam guzel gidecek1 saat 20 dk yürüdüm geldim
Yulaf lapasini ya ben beceremiyorum yapmayi yada tadi bana gore degil afiyet olsunselam kızlar gece sahurda yulaf lapası yedim hic acıktırmadı tavsiye ederim
Normalde yulafi bende sevmedim yememistim bı de granola aldım sonra önce yulafi sütle pişiriyorum soğuyunca da granola koyuyorum içine granola da yumuşayınca yiyorumYulaf lapasini ya ben beceremiyorum yapmayi yada tadi bana gore degil afiyet olsun
Ah şuan benimde canım abur cubur istiyo cips çikolata kek off inşallah yememPizza ve waffle yedim dün bu günde hamburger patates kızartması akşam da künefe neyse yarın devam menü yazmiyorsam bilin ki yiyorum
2 bardak su icip evde bi gezin sonra yine canin istiyorsa az ye benceAh şuan benimde canım abur cubur istiyo cips çikolata kek off inşallah yemem
Gofret ve kek paketleri gördüm görmesem aklıma pek gelmiyordu biraz leblebi ile bastırıyorm gündüz canım leblebi de istemişti2 bardak su icip evde bi gezin sonra yine canin istiyorsa az ye bence
Ben yandım siz yanmayınAh şuan benimde canım abur cubur istiyo cips çikolata kek off inşallah yemem
Yanmamak için çay icmiyormBen yandım siz yanmayın