- 20 Kasım 2010
- 4.831
- 8.756
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.301
Bem bu hafta sporu fullemeyi planlıyorum. Menüne ve programına beni etiketle istersen , hepsine bakar yorumumu da eleştirimi de yazar destek olurumKızlar maalesef son 2 3 gün ben batırdım. Bıktım artık döngüye girmekten kaçamak sonrası toparlamak zor oluyor. Muhtemelen artidayim.
Ama yarın oruç tutmaya yeniden başlayabilirim 1 haftalık hurma yoğurt detoksu dusunuyorum. Kilo yerleşmeden vermem lazım.
Psikolojik durumun de payı büyük tabi bunda stres tetikledikce yeme isteği oluyor maalesef ki.
Bu hafta aktif olmak için kendime hedef koycam her gün 10 bin ya da en az 8 bin adım gibi.
Spor yarışmasını yapalım demişsiniz ben de istiyorum ama şu an yarışmayı yönetecek ne zamanım ne enerjim var bu hafta iyi hissetmiyorum kendimi
İsterseniz herkes kendine adım hedefi koysun her menü yazısında kenara not etsin. Mesela Hedef 8 bin adımdı 7 bin attim gibi.. onun üzerinden başka bi spor cezası verelim tamamlayamayanlara.
Bırakma kendini ve kaçırdım diye aç kalma diyetine girmek bence doğru değil ye yine ama spor yap lütfen. Tabiki ye derken karbonhidrattan bahsetmiyorum . Acıkınca mesela yumurta kır hemen . Düşüp kalkmalar olur vazgeçme